fbpx

Ben jij helemaal klaar met die baan die niet bij je past? Wil jij glashelder krijgen wat je wèl wilt en wat bij jou past?

Download mijn e-book Ontdek je Missie en je weet precies welke vier stappen jou helpen scherp te krijgen wat jouw volgende stap is.

tineke wuister

Herken jij dit?

Het werk dat je nu doet past niet bij je. 

Het kost je veel energie en je ziet soms enorm op tegen de dag. 

Het idee dat je dit nog lang zou moeten doen staat je totaal niet aan. 

Maar ja, je weet niet wat je dan wilt. En ook niet hoe je daar achter kunt komen. 

En dus blijf je maar waar je zit. En voel je je daar niet happy bij. 

Maar joh, zeg je tegen jezelf: gewoon ff doorzetten. Mijn collega’s zijn toch heel aardig…? Het is zo lekker makkelijk…! En misschien wordt het wel beter… Maar, wees eens eerlijk: hoe lang zit jij al in deze situatie? 

Jij hebt zoveel te geven. Er zit zoveel meer in jou dan er nu uitkomt. Diep in je hart verlang je ernaar iets te doen wat je echt leuk vindt en waar je supergoed in bent. Werk te doen waar je ogen van gaan glimmen, omdat je diep in je hart voelt: dit is wat ik wil doen in de wereld! Zodat je enthousiast en energiek thuiskomt en daar je beste zelf kunt zijn voor je geliefden!

Je mag natuurlijk gerust nog jarenlang met tegenzin naar je werk rijden.
Of je neemt de tijd om er eens echt goed mee aan de slag te gaan!

Dat is de eerste stap naar verandering! 

Mijn aanbod

Gratis e-book
'Ontdek Je Missie'

Download mijn gratis e-book en krijg in vier stappen helder wat jij wilt en wat bij jou past.

Online coachprogramma
Ontdek Je Missie

Laat mij je in drie maanden coachen tot je glashelder hebt wat jouw missie is en je de eerste stappen zet om je missie te gaan leven.

Wie ben ik?

Ik ben Tineke Wuister en ik geloof dat als je NU de uitdaging aangaat om goed te onderzoeken wie jij bent, wat je te geven hebt en waar je naartoe wilt, dat je hier de rest van je leven profijt van hebt.  Ik geloof dat jij dat waard bent en dat de wereld waarin we leven het waard is dat jij je beste zelf geeft! 

Ik ben ooit begonnen als docente Frans. Ik merkte al snel dat het niet helemaal paste. Ik had een energielek, was vaak ziek en gewoon niet happy. Ik pepte mezelf elke keer wel weer op om door te gaan, totdat ik na vier jaar ploeteren de moed had om de realiteit onder ogen te zien. Wat was dat bevrijdend!

Toen ik mijn ontslag aanbood voelde dat als een krachtige keuze. Ik ben toen zelf een loopbaantraject ingegaan, ben toegepaste psychologie gaan studeren en herkende mezelf niet meer. Ik was enthousiast! Energiek! Op mijn plek! 

Al snel ben ik begonnen ook andere mensen te begeleiden bij loopbaankeuzes. Omdat ik van binnen uit weet en gevoeld heb hoeveel verschil dat maakt in je leven. Dat doe ik inmiddels ruim 15 jaar met tientallen mensen. En met veel plezier! 

Regelmatig hoor ik mezelf zeggen: ‘Wat heb ik toch leuk werk!’
Ik zie mensen binnenkomen met een vraagteken en weggaan met een uitroepteken. Ik zie mensen die enthousiast worden over zichzelf en hoe ze gemaakt zijn. En het geeft mij een enorme kick als mensen glashelder krijgen wat zij echt willen en, met mij als hun liefdevolle stok achter de deur, ook daadwerkelijk in actie komen! 

DAT GUN IK JOU OOK!

tineke wuister
foto willemien

Willemien van der Woude

Directie assistant en office manager

Ik heb veel meer zekerheid over wat ik kan. Dat staat nu zwart op wit! Ik snap nu waarom ik niet in mijn eerdere baan kon floreren en wat ervoor nodig is om dat in de toekomst te gaan doen. Ik heb inzicht in mezelf gekregen en weet wat ik breng bij een volgende werkgever.

Het is heel fijn om met Tineke te werken. Ze is professioneel en toegankelijk. De gesprekken met haar hebben me echt verder geholpen en duidelijkheid gegeven door het hele traject heen.

Top aan het coachprogramma ‘Ontdek je Missie’ vind ik de combinatie van een online training in eigen tempo met live gesprekken op cruciale punten. De diversiteit van de opdrachten, dat houdt je scherp. Het starten met een filmpje geeft het gevoel van samen-doen, heel fijn, en het geeft context, ook heel fijn.

Ik zou Ontdek je Missie absoluut aanraden vanwege de persoonlijke benadering, dat je het op je eigen tempo mag doen en omdat je goed merkt dat Tineke ook verstand heeft van stress en burn-out. Ik vind het een gebalanceerd programma dat rust en overzicht geeft èn op een leuke manier uitdaagt.

foto hilde

Hilde Blijenberg

Management assistent

Ik had al diverse online workshops gevolgd en boeken gelezen over je bestemming, je dromen, je talenten, maar had nog steeds geen idee waar ik moest beginnen. Het was duidelijk: ik had iemand nodig! Toen hoorde ik over ‘Ontdek je Missie’ van Tineke.

Wat een mooie zoektocht is dat! Sommige opdrachten zijn heel diepgravend, andere juist super praktisch. De (online) gesprekken met Tineke bieden veel ruimte voor overleg en sparren en Tineke heeft veel expertise als loopbaancoach. Ze weet feilloos de puntjes op de i te zetten. Waar ik zelf maar aan bleef modderen, heb ik zoveel duidelijkheid gekregen.

Het zetten van deze stap is voor mij essentieel geweest. Samen met Tineke ben ik op zoek gegaan naar de rode draad in mijn leven om zo mijn bestemming te vinden. Sta op en schitter, dat is mijn wens.

Ik kan iedereen die zoekt naar meer zicht in je carrière of zelfs je vrijwilligerswerk dit traject adviseren. Het is absoluut de investering waard om Tinekes expertise aan jouw zoektocht toe te voegen!

logo noloc

Contact opnemen

Super leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Ik hoor graag van je en doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Scroll naar top