fbpx

Reviews

“Het is voor het eerst dat ik een coach heb die christen is. Dat is echt een verademing!”

6764

Balt Leenman

Ondernemer in digitalisering voor non-profits

“Het is een rijk gevoel, dat ik het leven leef zoals ik het heel bewust wìl leven. Tineke kan door vragen te stellen precies de juiste dingen, die je eigenlijk wilt en eigenlijk ook wel weet, tevoorschijn roepen. Ze is een soort gids voor me.
Wat een totale verassing voor me was, was het onderdeel profetisch leiderschap. Ik wist niet dat dat zo gaaf zou zijn, en zo goed en to the point. Dat was echt de wow-factor. Ze noemt haar programma ‘Kingdom Impact’, maar ik ervaar echt dat ik ‘Kingdom Power’ heb.” 

“Het lukt me om meer impact te hebben in minder tijd en met minder energie”

6853 vierkant

Egbert Prins

Directeur basisschool

“Ik heb geen moment spijt gehad dat ik ja heb gezegd tegen het Kingdom Impact Programma. Het was geweldig. Ik heb een belangrijke sleutel ontvangen. Ik denk niet dat er iemand in mijn omgeving was, of een andere coach, die dit voor me paraat had.

Het lukt me om met meer focus te werken. Daardoor ben ik succesvoller, kan ik dingen beter afronden en is het makkelijker om nee te zeggen. Ik voelde me snel schuldig als ik tijd voor mezelf nam. Daarin heb ik veel vrijheid ervaren en kan ik het schuldgevoel loslaten.

Met Tineke werken is een feest. Wees er wel op voorbereid als je dit programma gaat doen, dat je leven er anders uit kan gaan zien. Ten goede! Je gaat een mooiere versie van jezelf worden. Althans zo is het bij mij wel gegaan!” 

“Ik ben er een dankbaarder en rustiger mens van geworden!
Als leidinggevende sta ik veel steviger in mijn schoenen.”

6905 vierkant

Rianne Wiltvank

Directeur medisch kinderdagverblijf en logeerhuis Crescendo Kinderzorg

“Ik ben meer gaan delegeren en mensen meer dingen gaan teruggeven. Op het moment dat ik delegeer, geeft dat mij rust en het zet tegelijk ook mensen in hun kracht en zij gaan dingen doen, waardoor de hele teamspirit opgebouwd wordt. Het heeft dus ook echt veel gebracht voor het team!

Het programma brengt rust en het geeft je tools om grip te krijgen op je leidinggeven en op de werkvloer. Tineke laat je nadenken over waarom je dingen doet, hoe je dingen doet en hoe je wilt dat op de werkvloer dingen gedaan worden. Ze heeft veel wijsheid, veel kennis, veel ervaring. Hier word je alleen maar beter van als leidinggevende of ondernemer.”

“Ik heb rust gevonden waar ik al tig jaar naar op zoek ben.”

foto Mark de Jong

Mark de Jong

Eigenaar Malsen Sport en Civiel

Mijn bedrijf groeide en dat vroeg van mij een ander soort leiderschap. Juist door de coaching kan ik ook coachend naar mijn medewerkers zijn, terwijl ik eerder alles wilde weten. De laatste jaren, tot begin dit jaar, werkte ik zo’n 60-70 uur per week. Dat zit nu rond de 40. De werkweken zijn heel anders ingevuld. Ik heb een heel andere balans gevonden, door anderen in hun kracht te zetten en veel meer uit te besteden. Dat geeft me meer tijd om thuis te zijn en mijn kinderen en vrouw echte aandacht te geven. 

Tineke is een doortastende coach. Ze blijft doorvragen en onderzoeken waar het hem nou in zit. En ze heeft besef dat we niets zonder God kunnen, dat God leidend is en de inzichten geeft wat te doen op welk moment. In de periode van 1 op 1 coaching heb ik ook zelf steeds meer Gods stem leren verstaan.”

“Het geeft mij rust. Ik hoef niet alles vandaag te doen, het kan ook morgen. En het is ook goed om dingen te delegeren en aan anderen over te laten. Daardoor heb ik tijd voor andere dingen.”

6834

Hilde van Eldik

Directeur basisschool 

Tineke is een heel warm mens, met een groot hart om Gods liefde en Zijn Koninkrijk uit te dragen. Je voelt je meteen welkom bij haar. Ze is ook kundig is in de dingen die ze zegt. Ze heeft ook eigen ervaringen en ze heeft ook door de jaren heen in haar werk heel veel dingen meegemaakt die ze met ons deelt. En hoe ze het doet is op een heel plezierige manier die mij heel erg aanspreekt.”

foto Harold Selman

Harold Seman

Solution lead data science & AI

Ik heb God heel dichtbij ervaren tijdens de Kingdom Impact Retreat. 

Ik vond genezing van het lichaam, rust voor de geest en zowel mijn roeping als mijn richting werden duidelijk. 

Ik heb het gevoel gehad dat God op verschillende manieren tot mij gesproken heeft en mensen en woorden heeft gegeven die ik nodig had om hoopvol en moedig vooruit te kijken. 

foto anne schipper

Anne Schipper

Directeur Partijbureau ChristenUnie

Ik had de behoefte om wat fundamenteler na te denken over de volgende stap die ik wilde zetten in mijn loopbaan. Ik had 8 jaar gewerkt als directeur van een Omgevingsdienst en vond het tijd voor een nieuwe stap. 

Samen met Tineke heb ik nagedacht over verschillende vragen. Wat is mijn roeping? Hoe kom ik tot mijn doel? Welke kwaliteiten heb ik? Wat is er voor mij belangrijk in een baan? En: wanneer heb ik de meeste toegevoegde waarde in Gods Koninkrijk? 
Vragen die ik natuurlijk wel vaker heb gesteld. Maar tijdens mijn gesprekken met Tineke kwam dit allemaal bij elkaar. Tineke heeft op een professionele, open en positieve manier meegedacht en mij vragen gesteld die mij verder brachten in mijn denkproces. 

Mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb rust gekregen en de antwoorden vormden een mooie basis om een nieuwe stap te zetten. Inmiddels heb ik een baan gevonden waarbij werk en persoonlijke roeping gecombineerd kunnen worden, namelijk in de rol als directeur van het Partijbureau van de ChristenUnie.

Tineke heeft mij op een constructieve manier geholpen. Bovendien vind ik het een enorme plus dat zij geloof en werk weet te verbinden. 

foto radka

Radka Kuijpers

Algemeen directeur St. Het Terphuis

Ik voel me volkomen veilig bij Tineke. Ze heeft oprechte persoonlijke aandacht en trekt bij elke coachvraag die ik heb als het ware een tool uit haar rugzak, waar ik verder mee kan.  

 

foto maria janke klein

Maria Janke

Ik heb deelgenomen aan de Kingdom Impact Retreat. Het was heel bevrijdend om de droom terug te ontvangen die God me al veel eerder gegeven had, maar die weer wat was weggezakt. Daarin heb ik ontdekt dat simpel denken nodig is om grote dingen te doen.   

foto marieke meliesie

Marieke Meliesie

Residentie Orkest | Educatie

Ik liep aan tegen heel veel onrust, frustratie, zenuwen en over-verantwoordelijkheid. Het traject met Tineke heeft me veel bewustwording gegeven van de oorzaken en handvatten om ermee om te gaan en vooral heel veel te oefenen. Dat heeft ertoe geleid dat ik bewuster mijn keuzes maak en dat ik vaker uit mijn comfortzone stap en daar dan heel blij mee ben.

Ik vond het heel fijn om met Tineke te werken. Ze luistert goed naar waar je moeite mee hebt en waar je leervragen zitten en komt op die vlakken met heel praktische oefeningen, waar je meteen mee aan de slag kunt.

foto sander bac

Sander Bac

Directeur Thermische controle

Ik heb tijdens de Kingdom Impact Retreat duidelijk richting ontvangen. Ik vond het heel prettig om met Tineke te werken. Ze had een uitgebalanceerd programma voorbereid, dat goed in elkaar zat, op een toffe locatie met een mooie groep. Het was goed Bijbels onderbouwd, hier en daar aangevuld met wetenschappelijk context. De Retreat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Daarom stap ik verwachtingsvol het Kingdom Impact Programma in!

foto kim russ

Kim Russ

Eigenaar diëtistenpraktijk met meerdere vestigingen

Ik vond de Kingdom Impact Retreat fantastisch. De profetie die we ontvingen vond ik enorm tof. Daardoor zijn dingen weer aangewakkerd die wat stil zijn komen te liggen. Verder zit het programma gewoon supergoed in elkaar: door de terugblik ging ik heel dankbaar en verwachtingsvol dromen met God over wat er zou kunnen in vijf jaar. Dat werd vervolgens weer heel concreet omgezet in kleine stapjes. Ik heb veel praktische tips en handvatten ontvangen, waar ik echt mee verder kan. En de locatie was helemaal top!

foto mark van doorn

Mark van Doorn

Stadsleider Navigators Rotterdam

Tineke is kundig en wijs op het gebeid van leiderschap en visie en weet op een eerlijke en vriendelijke wijze handvatten te geven. Ik heb vooral geleerd niet elk gaatje zelf op te vullen, maar de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn te coachen om het aan te gaan. Dat geeft mij rust en tijd voor mijn prioriteiten. 

 

Ik vond het fantastisch om met Tineke te werken. Ze is een wijze vrouw die ruimte voor je heeft en met je mee kan denken over wat er nodig is. Ze is echt, persoonlijk en tegelijkertijd professioneel. Daarnaast was ze ook biddend bij me betrokken en deelde ze indrukken die ze van God voor mij ontving. Super bijzonder!

foto robin bulsing

Robin Bulsin

Voorganger Boei 90, Den Haag

De Kingdom Impact Retreat in drie woorden: bekrachtigend, bevestigend en richtinggevend!

foto aartje klein

Aartje Verschut

Invorderingsambtenaar

Ik ben zo dankbaar dat ik bij de Kingdom Impact Retreat was. Het was zo bijzonder. Ik ben nog aan het nagenieten, maar wel met veel bevestiging, ruimte, visie en zicht op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. 

arieke van liere

Arieke van Liere

Programmamaker en presentator

Het programma ‘Ontdek je Missie’ is de investering in jezelf dubbel en dwars waard, omdat de training ‘hands-on’ is en je direct resultaat merkt. Als creatieve vlinder heb ik het als zeer waardevol ervaren om heel praktisch en gestructureerd met mijn toekomstplannen aan de slag te gaan. Tineke is een mooi mens met de bijzondere gave om vragen te stellen die vicieuze cirkels en vastgeroeste denkpatronen kunnen doorbreken. Hierdoor durf ik nu vol zelfvertrouwen te zeggen: ik weet waar ik sta, wat ik te geven heb en waar ik naartoe werk. Bedankt Tineke! 

marin vierkant

Marin Dijkhuizen

Musicalactrice in opleiding

Werken met Tineke was ontzettend fijn! Ze straalt een vorm van rust, vertrouwen en professionaliteit uit. Alles wat even dwars zat in mijn hoofd kon ik bij haar kwijt. Ze luistert heel fijn/goed en kan dan ook weer structuur ‘in de chaos’ brengen. Het gesprek blijft open, ondanks soms moeilijke onderwerpen. 

Ik heb enorm veel inzicht gekregen in hoe ik slimme keuzes kan maken, waardoor ik weer meer energie heb, lekkerder in mijn vel zit en mijn ‘blije ei’ weer grotendeels terug is. Ik ervaar nu veel meer rust in de dingen die ik doe en wil ondernemen. 

foto willemien

Willemien van der Woude

Directie assistant en office manager

Ik heb veel meer zekerheid over wat ik kan. Dat staat nu zwart op wit! Ik snap nu waarom ik niet in mijn eerdere baan kon floreren en wat ervoor nodig is om dat in de toekomst te gaan doen. Ik heb inzicht in mezelf gekregen en weet wat ik breng bij een volgende werkgever.

Het is heel fijn om met Tineke te werken. Ze is professioneel en toegankelijk. De gesprekken met haar hebben me echt verder geholpen en duidelijkheid gegeven door het hele traject heen. Je merkt goed dat Tineke ook verstand heeft van stress en burn-out. Ik vind het een gebalanceerd programma dat rust en overzicht geeft èn op een leuke manier uitdaagt.

foto hilde

Hilde Blijenberg

Management assistent

Ik had al diverse online workshops gevolgd en boeken gelezen over je bestemming, je dromen, je talenten, maar had nog steeds geen idee waar ik moest beginnen. Het was duidelijk: ik had iemand nodig! Toen hoorde ik over ‘Ontdek je Missie’ van Tineke.

Wat een mooie zoektocht is dat! Sommige opdrachten zijn heel diepgravend, andere juist super praktisch. De (online) gesprekken met Tineke bieden veel ruimte voor overleg en sparren en Tineke heeft veel expertise als loopbaancoach. Ze weet feilloos de puntjes op de i te zetten. Waar ik zelf maar aan bleef modderen, heb ik zoveel duidelijkheid gekregen.

Het zetten van deze stap is voor mij essentieel geweest. Samen met Tineke ben ik op zoek gegaan naar de rode draad in mijn leven om zo mijn bestemming te vinden. Sta op en schitter, dat is mijn wens.

Ik kan iedereen die zoekt naar meer zicht in je carrière of zelfs je vrijwilligerswerk dit traject adviseren. Het is absoluut de investering waard om Tinekes expertise aan jouw zoektocht toe te voegen!

angela siesling

Angela Siesling

Staff member international office

Ik vond het hele proces heel waardevol. Door kleine inzichten en stapjes kom je als vanzelf tot samenhangende, grote inzichten. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en veel meer zelfvertrouwen gekregen. 

Het werken met Tineke was top. Ze wijst dingen aan die eigenlijk heel logisch zijn, maar die toch iemand een keer moet zeggen, zodat je tot inzicht komt. Ze legt makkelijk de vinger op de zere plek, zonder dat je er een vervelend gevoel aan overhoudt. Ze haalt met gemak de kern uit je boodschap. Het is ook superfijn dat Tineke zo goed is in het achterhalen van kwaliteiten en hoe deze je persoonlijkheid vormen, maar ook een aanwinst zijn op arbeidsgebied. Ik ben zeer tevreden!

ineke kolijn

Ineke Kolijn

Bewindvoerder

Ik heb het werken met Tineke als heel prettig ervaren. Ze heeft echt maatwerk geleverd. Allerlei dingen vielen op hun plek: wie ik ben, wat ik wil en wat voor werk daarbij past. Ik voel me veel rustiger en tevredener en zoek niet meer naar iets onmogelijks. 

Plan gelijk een Kingdom Impact Call

Enthousiast geworden?
Wil jij ook leidinggeven op basis van Koninkrijksprincipes, vanuit Gods rust? 
Verlang jij er ook naar precies te doen waar God je voor roept en Zijn stem meer te verstaan voor jouw leiderschap? 

Laten we een zoomcall plannen!
Ik denk graag met je mee over waar je nu staat en welke volgende stap jij kunt zetten om jouw Kingdom Impact Leiderschap een boost te geven!
Als BONUS ontvang je een persoonlijk profetisch woord van mij. 

Scroll naar boven