fbpx
review

Gratis webinar In vier stappen groeien in Kingdom Impact leiderschap

Ben jij leidinggevende, ondernemer of bestuurder en heb jij het verlangen Gods Koninkrijk zichtbaar te maken door jouw leiderschap heen? 

In dit webinar geef ik je de vier stappen om jouw Kingdom Impact Leiderschap een boost te geven! 

creativebrandlab

Je bent leidinggevende, ondernemer of bestuurder met een grote ambitie voor het Koninkrijk, maar...

Je worstelt ermee hoe jij van maandag tot vrijdag handen en voeten kunt geven aan je geloof. Eenmaal op je werk zit jij veel 'in je hoofd' en lukt het niet goed om God daarbij te betrekken.

Je bent misschien een startende leider en hebt soms het idee dat je maar wat doet. Je bent niet opgeleid als leider (of merkt dat de praktijk toch weerbarstiger is dan de theorie) en voelt de urgentie om te groeien in leiderschap, maar je wilt dat wel gelijk goed doen, namelijk op Bijbelse principes.

Je hebt misschien al ervaring als leider en hebt al wat certificaten of diploma's in the pocket, maar je mist daarin steeds het element dat voor jou nou net enorm belangrijk is: een leider naar Gods hart zijn.

Je wordt geïnspireerd door de Bijbelse personen van Jozef, Ester en Daniël die op hun leiderschapspositie in een seculiere samenleving iets van God zichtbaar maakten. Dit is wat jij wilt, maar je hebt geen idee hoe je dat kunt doen.

Kingdom Impact klinkt je als muziek in de oren, maar jouw vraag is: hoe dan?

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • Hoe jij op jouw positie een leider naar Gods hart kunt zijn; 
  • Welke vier stappen er nodig zijn voor Kingdom Impact Leiderschap;
  • Welke next step jij kunt zetten in jouw leiderschap om hierin te groeien.
tineke voor de groep klein
creativebrandlab

Mijn naam is Tineke Wuister

En ik geloof uit het diepst van mijn hart dat God ons gemaakt heeft om van betekenis te zijn. Juist in jouw rol als leidinggevende kan dat enorm goed. Jij mag Kingdom Impact hebben. Daarmee bedoel ik dat de kracht en het karakter van koning Jezus door jou heen zichtbaar worden en jouw omgeving gaan doortrekken. 

 

Ik heb de afgelopen jaren veel leiders toegerust op het snijvlak van leiderschap en geloof. Ik geloof dat juist daar zoveel winst voor het Koninkrijk te behalen is, als wij maar weten hoe we dat kunnen doen en groeien in vrijmoedigheid! 

In dit webinar vertel ik je welke vier stappen je kunt zetten om te groeien in Kingdom Impact Leiderschap. Mijn handelsmerk is een combi van Bijbelse diepgang, inspirerend onderwijs & coaching en praktische handvatten waar je mee verder kunt. 

review
review
review

Dit levert het webinar jou op:

Na dit webinar heb jij haarscherp: 

wat de vier pijlers van Kingdom Impact Leiderschap zijn en waar jouw groeipotentie ligt;

wat jij vandaag nog kunt doen om meer Kingdom Impact te hebben in jouw rol;

welke drie praktische lessen uit het leven van Mozes jou helpen om te groeien in Kingdom Impact Leiderschap.

Ik garandeer je dat dit webinar motiverend èn super praktisch is, zodat jij er dezelfde dag nog mee aan de slag kunt. 

tineke wuister

 

 

Volg je voor het eerst een webinar?

Dit is hoe het werkt.

Je meldt je aan via het inschrijfformulier. Je ontvangt een link in je mail, waarmee je kunt inloggen op het juiste tijdstip.

In het webinar ben ik live aanwezig: jij kunt mij zien en horen. Ik kan jou niet zien en horen, maar je kunt wel al je vragen aan me stellen via de chat. 

Het duurt ongeveer anderhalf uur en je gaat er veel van leren! Dus pak een kop koffie en doe mee. 

Ik vind het super leuk als je erbij bent!

P.S. Na afloop ontvang je een link om het webinar terug te kijken. Dus mocht je nog eens rustig willen terugkijken of er toch niet live bij aanwezig kunnen zijn, dan kun je de replay bekijken!

tineke wuister
Scroll naar top