fbpx

Ik ben Tineke Wuister

De christelijke businesscoach

In de afgelopen drie jaar heb ik een ‘6 figure business’ opgebouwd en dat zie ik als een grote zegen, waar ik God heel dankbaar voor ben. En ja, dat klinkt natuurlijk stoer, maar ik zal je zeggen: de weg er naartoe was vaak hobbelig. Juist daar is mijn passie ontstaan om jou te helpen je business te bouwen.

Waarom? Omdat ik geloof dat wij, gelovigen, geroepen zijn, niet om ons schuil te houden, maar juist om van invloed te zijn in de maatschappij. Om daar zout en licht te zijn en Gods koninkrijk zichtbaar te maken. En je eigen bedrijf is een prachtige plek van invloed om Kingdom Impact te hebben. 

Wat ik versta onder ‘Kingdom Impact’? In elk geval niet per se dat je alleen met christelijke klanten werkt of je expliciet profileert als christen ondernemer (kan wel natuurlijk). Maar vooral dat jij het hart, het karakter en de kracht van Koning Jezus zichtbaar wilt maken door jouw bedrijf heen. 

 

creativebrandlab

Het was STOPPEN of HET ROER OM...

Vanaf 2014 ben ik ondernemer. Eerst parttime, naast een baan. Dat betekende een goed gevulde week en veel afwisseling, maar ik kreeg er steeds meer last van dat mijn aandacht verdeeld was. Het was hard werken en op een dag in 2020 liep ik door het park. Ik had net mijn jaarcijfers bekeken en  dat was behoorlijk confronterend. Ja, ik vond het leuk wat ik deed en ja, mensen hadden er veel aan.

Maar het leverde gewoon te weinig op!

Ik had een prachtige missie, maar het lukte me niet om mijn bedrijf van de grond te krijgen. En dat zorgde voor frustratie en een gevoel van onvrede. 

En toen wist ik: het is stoppen of het roer om.

Ik wilde zo graag ècht verschil maken.
Ik wilde doen waar God me voor geroepen had.
Ik wilde mijn werk met energie en voldoening doen.
En ik wilde niet elke maand hoeven afwachten of er voldoende binnenkwam,,,

Toen heb ik de knoop doorgehakt. In 2020 heb ik, hoe spannend ook, mijn vaste baan met vast inkomen opgezegd. Ik heb gekozen om te gaan voor het ondernemerschap en er alles aan te doen om te ontdekken hoe het spelletje werkt. Met als grote drijfveer dat ik het mijn man Sander enorm gunde om zijn goedbetaalde baan te durven opgeven en een profetische bediening te starten. Daar lag eigenlijk zijn roeping en zijn hart, maar tot nog toe was het risico te groot geweest.

En dat is gelukt en dat voelt zo gezegend! 

WEB Tineke 64

Twee ontdekkingen

In dit tijd heb ik twee grote ontdekkingen gedaan.

1.      Ik ontdekte dat ondernemen een vak is. Je kunt een harstikke goede coach zijn, maar dat betekent dus niet automatisch dat je bedrijf goed loopt. Dat vraagt namelijk andere skills! Ik ben gaan investeren in mijn groei als ondernemer en warempel, op een gegeven moment ging het lopen!

2.     Ik ontdekte is dat je ondernemerschap (net als eigenlijk alles) kunt doen ofwel alleen vanuit het natuurlijke, ofwel vanuit Koninkrijksprincipes, samen met God. En dat maakt een wereld van verschil op alle vlakken.

Inmiddels heb ik veel geleerd en is mijn bedrijf jaarlijks enorm gegroeid! Dat ervaar ik als Gods zegen. Ik ben een dankbaar mens. Ik doe niets liever dan doorgeven wat ik ontvangen heb en anderen dienen met datgene wat mijzelf zo geholpen heeft. Daarom ben ik afgelopen jaar opgeleid tot businesscoach!

Mijn drijfveer

Waarom doe ik wat ik doe? 

Omdat ik zo veel mensen zie met een prachtige missie, die het maar niet lukt om hun bedrijf van de grond te krijgen. Ik zie dat dat onrust met zich meebrengt en datzelfde gevoel van frustratie, falen of machteloosheid dat ik ook had. 

Omdat ik geloof dat ondernemen een van de manieren is waarop God voor zijn schepping zorgt en dat je eigen onderneming dè plek van invloed is waar jij Kingdom Impact kunt hebben. 

Tenslotte omdat ik, toen ik eenmaal ging werken op basis van Bijbelse principes en de spelregels van ondernemerschap, merkte dat mijn bedrijf ging lopen en dat geeft enorm veel voldoening! 

In het runnen van een bedrijf komt veel samen: je vertrouwen op God, jouw identiteit, je missie en je skills. En het heeft zo veel effect op jou èn je omgeving als het lekker gaat draaien. Dan kom jij weer in je kracht, ga je het met plezier doen, komt er financieel voldoende binnen en ontstaat er meer rust en aandacht voor thuis en de kleine dingen die het er echt toe doen in het leven!

 

tineke wuister
tineke wuister
foto spreekbeurt
creativebrandlab

Mijn missie

>> KINGDOM IMPACT
>> EEEN SUCCESVOL BEDRIJF
>> RUST IN JE HOOFD

Jij gaat leren ondernemen ondernemen op basis van Bijbelse principes en Gods stem verstaan, zodat je groeit in Kingdom Impact met jouw bedrijf.

Je leert hoe je je bedrijf voor de volgende fase stevig neerzet, zodat je de impact hebt die je zo graag wilt. Je gaat je aanbod verslimmen, zodat jij meer klanten kunt bedienen in minder tijd. 

● Ik leer je dit aanbod maken en verkopen. Resultaat: een winstgevend bedrijf met impact, dat jou maandelijks meer dan voldoende inkomen oplevert om van te leven en van te geven. Dat geeft rust in je hoofd en in je gezin.  

Voorlopig richt ik me vooral op christelijke ZZP-ers die een dienst of service bieden of hun kennis delen. Zoals gezegd betekent dat  NIET dat je met een christelijke doelgroep werkt of jezelf profileert als christen. Maar WEL dat jij in jouw bedrijf ruimte wilt maken voor de Koning, een positieve impact wilt hebben op de samenleving, naast dat je ook gewoon een stevig fundament wilt neerzetten en financieel wilt groeien. 

Ik help je graag om MEER IMPACT te hebben met MINDER MOEITE. Zodat jij gewoon lekker kunt doen wat je het liefst doet: mensen helpen! Samen met God. 

DAARNAAST…

Ben ik toegepast psycholoog, auteur van de boekenserie Krachtig vanuit Rust en spreek ik regelmatig in kerkdiensten of op evenementen over thema’s die mijn hart raken. 

Ik ben al bijna 20 jaar coach en al die tijd help ik mensen om snel tot de kern te komen, anders te kijken naar hun situatie, helder te krijgen waar God ze roept en stappen te zetten richting het werk en het leven van hun dromen! Richting rust en focus. Richting Kingdom Impact. Dat beschouw ik als een enorm voorrecht!

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Dit is typisch Tineke

Ik ben al bijna 25 jaar gelukkig getrouwd met Sander en we hebben drie tienerzoons. We zijn jong begonnen aan ons (gezins)leven samen en dat maakt dat ik zo langzamerhand wat meer mijn handen vrij krijg. Daarom ben ik in dit mooie avontuur van ondernemerschap gestapt!

Geloof is het fundament onder mijn leven. Ik geloof dat we bedacht en bedoeld zijn en dat God ons enorme mogelijkheden, creatiekracht en vrijheid heeft gegeven om iets moois te maken van de wereld. Dat is voor mij een enorme drijfveer.

Ik ben een van die zeldzame vrouwen die…. NIET van chocola houdt! Je maakt me daarentegen wel echt enorm blij met vers fruit.

Ik ben eigenlijk heel ‘groen’ van binnen. Ik vind de natuur zo fascinerend mooi! Ik heb daarom in 2015 enorm geminimaliseerd: zo’n 50% van mijn bezittingen het huis uit gedaan. Maar we hebben ook zonnepanelen op ons dak liggen en ik eet vegetarisch. Ook probeer ik zo veel mogelijk mijn kleding eerlijk en duurzaam te kopen. Wat nog best lastig is overigens.

Ik heb vijf zussen. En een broer. Klinkt zielig, maar hij is uiteindelijk echt een leuke kerel geworden, hoor! :)

Tineke in de media

Contact opnemen

Super leuk dat je contact met me wilt opnemen. 

Heb je een vraag of wil je afspreken? 

Ik hoor het graag en doe mijn best zo snel mogelijk te reageren! 

Scroll naar boven