fbpx

Hallo, ik ben Tineke.

En ik heb een passie voor gezond leiderschap! 

Goede leiders creëren gezonde culturen en beïnvloeden mensenlevens, organisaties en de maatschappij op een positieve manier. Ik geloof dat wij, gelovigen, geroepen zijn, niet om ons schuil te houden, maar juist om van invloed te zijn in de maatschappij. Om daar zout en licht te zijn en Gods koninkrijk zichtbaar te maken. Bij de overheid, in het onderwijs, maar ook in de media, de zorg en het bedrijfsleven. 

Daarom help ik christenen om invloedrijke posities in de maatschappij te bereiken en vervullen, zodat Gods koninkrijk meer zichtbaar wordt. 

creativebrandlab

Hoe het ooit begon

Lang geleden begon ik mijn carrière als docente Frans. Na vier jaar en veel leerzame ervaringen rijker, besloot ik dat mensen iets leren en beïnvloeden goed bij me paste, maar niet binnen de setting van het onderwijs. Dus bood ik mijn ontslag aan. Met knikkende knietjes, maar wat voelde het krachtig en bevrijdend. 

En toen kwam de vraag: what’s next? Ik wilde verschil maken in mensenlevens, maar kreeg niet goed scherp hoe dat eruit zou kunnen zien. Ook merkte ik, na vier jaar ploeteren, dat ik niet zo helder meer had waar ik nou echt goed in was. Dus tja, daar stond ik dan: 28 jaar, met een universitair diploma op zak, net moeder en geen idee wat mijn volgende stap zou zijn…

Ik heb ervoor gekozen een loopbaantraject in te gaan en dat was een van de beste beslissingen van mijn leven! In plaats van toch maar weer doorhobbelen op het bekende pad, heeft het traject me geholpen om mezelf te herontdekken, samen met God mijn dromen te hervinden en de juiste stappen te zetten. Natuurlijk had ik momenten van twijfel:

was het nou wel slim om die veilige vaste baan op te zeggen? 

gaat het me wel lukken iets te vinden waar ik blij van word, wat bij me past en waar ik echt het verschil kan maken? 

– kan ik niet beter weer normaal gaan doen, in plaats van groot te dromen? Straks kan ik het niet waarmaken en heb ik al die tijd en dat geld voor niets geïnvesteerd? 

Uiteindelijk ben ik ervoor gegaan en ging ik toegepaste psychologie studeren. En wat werd ik daar blij van! Het paste zoveel beter bij mij en ik zag er zoveel meer mogelijkheden. Het verschil tussen de ‘oude’ en ‘nieuwe’ Tineke was zo groot, dat ik al snel andere mensen ben gaan begeleiden bij loopbaanvragen. Ik gunde hen ook meer energie, enthousiasme en voldoening. Dat doe ik inmiddels al ruim 15 jaar, met heel veel plezier! 

Ik vind het geweldig om het goud uit de ander te halen! God heeft jou op een bepaalde manier gemaakt. Ik geloof dat als jij aansluit bij wat Hij in jou heeft gelegd, dat jij tot je recht komt en heel veel mensen tot zegen zult zijn! 

creativebrandlab

Daarnaast ...

● heb ik 12 jaar gewerkt bij LEF Navigators. Daar heb ik zelf leiderschapservaring opgedaan, heb ik leiders getraind en gecoacht en mocht ik de coaches opleiden. Ik heb hier de kracht van leiderschap gezien: zo heilzaam als het ‘gezond’ is en zo contraproductief als het ‘ziek’ is. 

● ben ik auteur van (bijna) vier boeken over rust, persoonlijk leiderschap en leven in vrijheid.

● ben ik sinds augustus 2020 fulltime ondernemer. 

Mijn missie

Het is mijn missie om ambitieuze christenen te helpen om een invloedrijke positie te bereiken en vervullen, zodat Gods Koninkrijk meer zichtbaar wordt. 

 ● Ik geloof dat God al een missie voor je klaar heeft liggen en dat jij die alleen nog maar hoeft te ont-dekken. In die prachtige ontdekkingstocht ben ik graag je gids

● Vervolgens vraagt het moed om stappen te zetten om die missie ook echt te gaan leven, zodat jij komt op die plek van invloed die God jou toevertrouwt en jij op die plek ook Kingdom Impact hebt. Daarin loop ik graag een tijdje met je op en help ik je om de juiste strategieën, skills en gewoonten te verwerven en dagelijks in te tunen op Gods wijsheid en inzicht, waardoor jij een krachtige leider wordt met veel impact. 

● Je kunt via mijn boeken kennis met me maken. Daarnaast spreek ik graag over thema’s die mijn hart raken. En natuurlijk ben je van harte welkom bij een Kingdom Impact-retraite of in mijn Kingdom Impact Programma voor leiders. 

● Heb je een andere vraag? Ik hoor graag van je! 

tineke wuister
tineke wuister
foto spreekbeurt
creativebrandlab

En dit is het resultaat

Inmiddels doe ik wat ik wil doen vanuit een levensstijl die voor mij werkt. Ik zie veel mensen binnenkomen met een groot vraagteken boven hun hoofd en weggaan met een uitroepteken, een glimlach en heel veel meer  energie en zelfvertrouwen. Ik zie ze weer ‘te voorschijn’ komen.  Daar word ik blij van! 

Ik geloof dat het soms hard nodig is om even stil te staan. Om goed de tijd te nemen om te ontdekken wat jij te geven hebt. Waarmee jij de wereld een stukje mooier kunt maken. Maar wel op een manier die gezond is: in rust, met focus en vrede. Die investering betaalt zich ruimschoots terug, wanneer jij werk gaat doen dat jou energie, voldoening en plezier geeft. Waarvan je een twinkeling in je ogen krijgt!  

Ook geloof ik dat het mogelijk is dat Gods Koninkrijk door jou heen jouw werk, bedrijf of organisatie binnen sijpelt. Daarmee ben je tot grote zegen!

Inmiddels heb ik de afgelopen 15 jaar tientallen mensen geholpen om helder te krijgen hoe dit er voor hen uitziet en om de eerste stappen te zetten richting het werk en het leven van hun dromen! Richting Kingdkom Impact. En om die gezonde basis van rust in hun leven te bouwen, te kiezen voor focus en vrijheid. Dat beschouw ik als een enorm voorrecht! 

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Dit is typisch Tineke

Ik ben al 22 jaar gelukkig getrouwd met Sander en we hebben drie tienerzoons. We zijn jong begonnen aan ons (gezins)leven samen en dat maakt dat ik zo langzamerhand wat meer mijn handen vrij krijg. Daarom ben ik in dit mooie avontuur van ondernemerschap gestapt!

Geloof is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik geloof dat we bedacht en bedoeld zijn en dat God ons enorme mogelijkheden, creatiekracht en vrijheid heeft gegeven om iets moois te maken van de wereld. Dat is voor mij een enorme drijfveer.

Ik ben een van die zeldzame vrouwen die…. NIET van chocola houdt! Je maakt me daarentegen wel echt enorm blij met vers fruit.

Ik ben eigenlijk heel ‘groen’ van binnen. Ik vind de natuur zo fascinerend mooi! Ik heb daarom in 2015 enorm geminimaliseerd: zo’n 50% van mijn bezittingen het huis uit. Maar we hebben ook zonnepanelen op ons dak liggen en ik eet vegetarisch. Ook probeer ik zo veel mogelijk mijn kleding eerlijk en duurzaam te kopen. Wat nog best lastig is overigens.

Ik heb vijf zussen. En een broer. Klinkt zielig, maar hij is uiteindelijk echt een leuke kerel geworden, hoor! :)

Contact opnemen

Super leuk dat je contact met me wilt opnemen. 

Heb je een vraag of wil je afspreken? 

Ik hoor het graag en doe mijn best zo snel mogelijk te reageren! 

Scroll naar top