fbpx

Kingdom Business GROEI-traject voor ZZP-ers

Groeien vanuit Gods rust

WEB Tineke 64

Negen maanden traject voor de ambitieuze christelijke ZZP-er die klaar is voor meer impact samen met God.

Wil jij aan de slag om jouw bedrijf naar een volgend level te krijgen? In negen maanden reik ik je alles aan om meer impact te hebben met minder moeite.

Zo wordt jouw bedrijf succesvol vanuit rust en Koninkrijksprincipes.

Herken jij je hierin?

  • Je bent christen, ZZP-er en je wilt Kingdom Impact hebben met jouw bedrijf. Dit houdt overigens niet per se in dat je met een christelijke doelgroep werkt, maar wel dat jij het hart, het karakter en de kracht van de Koning zichtbaar wilt maken in jouw bedrijf. 
  • Je hebt een prachtige missie, maar het lukt je nog niet om je bedrijf goed van de grond te krijgen. Daardoor levert het nog te weinig op en vraag je je soms zelfs af of je niet beter weer in loondienst kunt gaan. 
  • Of je bedrijf loopt al best lekker, maar je bent toe aan een volgende stap in je onderneming. Je wilt méér impact maken en méér mensen tot zegen zijn. Alleen past dat niet binnen je huidige manier van werken, Het is tijd om je aanbod te verslimmen of opschaalbaar te maken en misschien zelfs taken uit te besteden. Maar je weet niet goed hoe je die stap kunt zetten. 
  • Zoals je het nu doet kost het je veel tijd, maar die is je eigenlijk veel te kostbaar, omdat je God op #1 en je gezin op #2 hebt staan. Je zoekt naar een snelle manier om een flinke stap verder te komen. 

Kortom, je wilt groeien vanuit Gods rust.

Je verlangt ernaar te ondernemen samen met God en Zijn stem te verstaan voor jouzelf en je bedrijf. Zo heb je meer impact met minder moeite. 

Je wilt dat je onderneming je vrijheid, vreugde en voldoening oplevert èn een stabiele stroom van inkomsten. Op een manier die helemaal bij jou past en niet ten koste gaan van jezelf, je relaties en je vrijheid. Dàt voelt voor jou als een succesvol bedrijf!

creativebrandlab

Kom tevoorschijn!

Ik geloof dat wij, als zonen en dochters van de Allerhoogste, posities van invloed mogen uitoefenen in deze samenleving, zodat die meer en meer doortrokken wordt van Gods Koninkrijk. Juist op zo'n plek kunnen we velen tot zegen zijn!

Dus, stop met klein denken!

Kom te voorschijn!

Laat je dagelijks vullen met Gods wijsheid en inzicht en wees die inspirerende ondernemer en leider op de plek die God jou toevertrouwt.

You are called for greatness.

creativebrandlab

Ik ben Tineke Wuister

Ik coach christelijke ondernemers naar meer Kingdom Impact. 

Vanaf 2014 ben ik ondernemer. Eerst nog naast mijn baan bij Navigators waarin ik leiders in kerken trainde en coachte. Vanaf 2018 ben ik serieus gaan ondernemen en sindsdien is mijn onderneming jaarlijks met 150-200% gegroeid. Dat was eerlijk gezegd een hele puzzel. Ik wist vakinhoudelijk prima wat ik te brengen had, maar ik ontdekte dat ondernemen een vak apart is. 

Ik ben me daarin gaan verdiepen. Ik wilde de spelregels leren kennen en heb bewust besloten om samen met God te gaan ondernemen. Dat werd een mooi avontuur, waar ik als persoon en als ondernemer enorm door ben gegroeid. Ik ben het zelfs leuk gaan vinden. 

Afgelopen jaar ben ik opgeleid tot businesscoach, om ook jou met kwaliteit te kunnen helpen in jouw onderneming. 

1

Na dit traject heb jij:

Een helder, aantrekkelijk en schaalbaar aanbod, dat verkoopt en gebaseerd is op Gods missie voor jouw leven.

Veel meer van je favoriete klanten.

Een groeiende zichtbaarheid als expert op jouw vakgebied, op een manier die bij jou past.

Een stabiele inkomstenstroom, meer dan voldoende om van te leven en van te geven.

We gaan met een groep van vijf ondernemers negen maanden aan de slag. Zodat jij meer impact gaat maken samen met God in jouw bedrijf.

Wil jij nog sneller groeien? Kies dan de DIAMOND versie van dit programma met exclusieve 1 op 1 coaching!

1

Als jij
jouw werkplek
binnen stapt,

breng je
de Heilige Geest
mee!

Wanneer is dit programma voor jou?

Je bent christen en ZZP-er die een dienst/service aanbiedt of kennis deelt.

Je wilt God centraal zetten, in je leven en ook in je business.

Je bent ambitieus: je wilt komend jaar liever tien dan twee stappen zetten. Maar dan wil je wel weten dat je de juiste dingen doet, èn in Gods rust blijven!

Je weet dat je je kostbare tijd maar één keer kunt besteden en daarom investeer je liever in een programma dat je echt vooruit helpt, dan te blijven hangen in frustratie.

En, ook belangrijk, wanneer zijn we geen match? 

Je verkoopt een product.

Je bent op zoek naar trucjes om zo snel mogelijk rijk te worden.

Je bedrijf tot een succes maken hoeft eigenlijk niet zo voor je. Als het een beetje zo blijft lopen is het eigenlijk wel prima.

Je hebt niets met geloof.

Wat levert het je op?

  • Jij gaat terug naar wat jij te doen hebt. Je gaat ondernemen op basis van Bijbelse principes en wandelen in Gods bestemming voor jouw leven. 
  • Je leert de spelregels van het ondernemen en speelt het spel op een manier die bij jou past. Je bouwt aan een succesvol bedrijf dat meer dan genoeg oplevert. 
  • Jij groeit in Kingdom Impact. Je wordt ervaren in Gods stem verstaan voor jezelf, je bedrijf en de mensen om je heen. Je leert hoe je Gods wijsheid en inzichten kunt aanboren. 
  • Je gaat met meer rust, eenvoud en plezier ondernemen, zodat ook je geliefden je leuk blijven vinden!  

Kortom, jij ontwikkelt je als ondernemer, zowel op zakelijk als op geestelijk vlak. Je voelt je zeker en bekwaam. Je onderneming groeit, maar wel vanuit Gods rust. 

Is dat wat jij wilt? 

creativebrandlab

Hoe ziet het Kingdom Impact Ondernemersprogramma eruit?

Coaching en samenwerksessies

Het hart van het programma bestaat uit coaching en samenwerksessies, zodat jij elke keer uitgedaagd wordt om de volgende stap te zetten. 

 

Kingdom Business Retreat

In de tweedaagse Kingdom
Business Retreat (incl. overnachting) ga jij samen
met God visie ontwikkelen voor jouw bedrijf.
Je gaat heldere focus kiezen en plannen maken. 

Profetisch Leiderschapsevent

In dit tweedaagse event (incl. overnachting) leer je Gods stem te verstaan voor jouw onderneming en Gods woorden doorgeven aan de mensen om je heen.

Online leeromgeving

Twee jaar lang toegang tot de online training Ondernemen met Kingdom Impact.

Trainingsdag

Een live trainingsdag rondom ‘Jouw +100 K plan’. In het kader van ‘Denk eens wat groter’ zetten we je klaar voor groei. Ook nemen we de tijd om te bidden voor je onderneming.

BONUS #1: Strengthsfinder Assessment

Afname van het Strengthsfinder Assessment, zodat jij je bedrijf kunt bouwen rondom jouw sterke punten. 

BONUS #2 Krachtig vanuit rust

Mijn serie van drie boeken over leven vanuit rust, met focus en vrijheid:
LUCHT, ZICHT en ECHT

START

YES, DE DEUREN ZIJN OPEN!

In juni starten we met het totaal vernieuwde Kingdom Business GROEI-traject.

Ben jij klaar voor meer impact met minder moeite?

Wil jij ervoor gaan: Kingdom Impact, een succesvol bedrijf, rust in je hoofd?  

Wil jij nog vóór de vakantie een start maken? 
Er zijn nog vier plekken beschikbaar.

Veel gestelde vragen

Echt? Dan mis je een hoop moois! :) En dat is precies de reden dat ik gekozen heb voor een groepsprogramma, waarin we elkaar als groep verder op weg helpen. En ja, het goede nieuws: er zit ook 1 op 1 coaching in, waarin we verdiepen we op jouw jouw persoonlijke coachvraag. 

Wil je toch meer 1 op 1 coaching? Dan kun je de DIAMOND versie van dit programma doen, met exclusieve 1 op 1 coaching. Daarmee gaat je groei nog sneller!

Als jij niet aanwezig kunt zijn bij de retraite of het Profetisch Leiderschapsevent, dan ben je van harte welkom om aan te schuiven bij de eerstvolgende retraite of het eerstvolgende event. Laat het even op tijd weten, dan wordt jouw aanmelding automatisch doorgeschoven naar een volgende datum. 

Ik snap dat je druk bent. Dat is misschien zelfs wel een belangrijke reden dat je meedoet met dit programma. Daarom heb ik ervoor gekozen veel van de kennis in de online training stoppen, die jij op je eigen tempo en in je eigen tijd kunt volgen. Daarvoor kun je een half uur per week rekenen. 

Daarnaast is er elke 2 weken coaching, in de groep of 1 op 1. In de week van de Retreat of het Profetisch Leiderschapsevent ben je natuurlijk meer tijd kwijt, maar dat betaalt zich per direct uit, omdat jij in korte tijd enorme stappen zet en naar huis gaat met een concreet plan, waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. 

Reken dus concreet op 1 à 2 uur per week, exclusief de retreat, het event en de trainingsdag. 

De normale investering voor het programma bedraagt 749* per maand (9 termijnen) of een eenmalige investering van 6500*. Je kunt NU meedoen voor 675/maand (9 termijnen) of 5995 (eenmalige investering). 

*prijzen zijn exclusief BTW. 

Hoe lang ben je daar al mee bezig en hoe gaat dat tot nu toe? In theorie duurt het zo’n 2-5 jaar om zelf uit te zoeken wat ik je in driekwart jaar kan leren. Ik vind mijn tijd erg kostbaar en wil dus liever investeren in wat me echt verder helpt. Bovendien heb ik ontdekt dat investeringen in mijn business altijd hebben gerendeerd in tijd èn in geld. Ook al was het een flinke investering, het leverde me altijd meer op! 

Dus ja, je kunt het zelf proberen, maar ik denk dat dit je veel meer tijd en uiteindelijk ook meer geld gaat kosten! 


creativebrandlab a

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke

 

Scroll naar boven