fbpx

Kingdom Impact Retreat

Leer om jouw invloedrijke positie te vervullen met Kingdom Impact, zodat Gods Koninkrijk de hele organisatie doortrekt.

·        Ben jij directeur, CEO, leidinggevende of ondernemer met een grote ambitie voor Gods Koninkrijk? Jij wilt Kingdom Impact hebben in jouw leiderschap, maar in de praktijk is dat lastiger dan gedacht en heb je eigenlijk geen idee hoe dat werkt.

·        Jij wilt graag precies doen waar God je voor roept, maar hebt niet helder wat dat precies is. 

·       Hoe zorg je dat je een veeleisende functie aankunt, zonder burn-out te raken? Want het is jouw verlangen om langdurig vruchtbaar te zijn voor Gods Koninkrijk in je werk. 

creativebrandlab

Veel gelovigen willen niets liever dan Gods Koninkrijk zichtbaar maken in de wereld, maar ze vinden het lastig om dat in de dagelijkse praktijk van hun werk vorm te geven! Ik geloof dat dit mogelijk is, dat wij Impact Makers kunnen zijn. Wij mogen, als Gods kinderen posities innemen waar we tot zegen zijn vanuit onze verbondenheid met Hem. Ook jij kunt, net als bijvoorbeeld Jozef, Daniël en Jozua uit de Bijbel, op elk moment intunen op Zijn wijsheid en inzichten, zodat je een inspirerende leider bent met Kingdom Impact, op de plek die Hij je toevertrouwt. Waar dat is en hoe je dat kunt doen, dat is precies wat je tijdens de Kingdom Impact Retreat gaat leren.

Wat je gaat leren?

Het geheim van Jozua: je ontdekt hoe jij als inspirerende en krachtige leider voorop kunt gaan en je 'beloofde land' kunt innemen.

Hoe je vanuit volledige verbondenheid met God je werk kunt doen. Je leert hoe jij Gods stem kunt verstaan voor jezelf en anderen, zodat jij Kingdom Impact hebt.

Hoe je ondanks een drukke baan en grote verantwoordelijkheid, toch Bijbelse principes van rust hanteert, zodat je volgens Gods ontwerp kunt leven.

Welke simpele stappen jij kunt zetten om steeds meer op je bestemming te komen en jouw taak op een excellente manier te vervullen.

creativebrandlab

Ik ben Tineke Wuister

> Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als loopbaancoach/stress- en burn-out
coach. Het is mijn missie om ambitieuze christenen te helpen om een invloedrijke positie in te nemen, zodat Gods Koninkrijk meer zichtbaar wordt. Ik ben auteur van drie boeken.

> Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt, waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik beweeg me graag op het snijvlak van geloof, psychologie en (persoonlijk) leiderschap.

> Ik word enorm geïnspireerd door de Bijbelse personen Jozef en Daniël. Mensen die op een positie zitten waar ze volop verschil maken en dat doen vanuit hun relatie met de Allerhoogste. Ik wil jou graag inspireren om jezelf te zien als een Jozef en een Daniël en vanuit Gods perspectief te kijken naar jouw bijdrage en de mensen om je heen. Ik geloof dat jouw leiderschap daardoor toeneemt in kracht en focus

 

Lees wat anderen zeggen:

foto robin bulsing

Bekrachtigend, bevestigend en richtinggevend! 

Robin Bulsing
Voorganger Boei 90, Den Haag

foto rianne klein

Ik ging naar huis met een vrede die ik al een lange tijd niet meer gevoeld had en met bijzondere ervaringen in Gods nabijheid. Als je echt de tijd neemt om stil te worden en te luisteren spreekt God zo helder en duidelijk! Zo bijzonder om mee te maken. Ook de korte 1 op 1 coachmomenten met Tineke helpen enorm. Haar begeleiding is persoonlijk en op maat.

Rianne Wiltvank
Mede-directeur medisch kinderdagverblijf Crescendo Kinderzorg

De profetie die we ontvingen vond ik enorm tof. Daardoor zijn dingen weer aangewakkerd die stil waren komen te liggen. Verder
zit het programma gewoon supergoed in elkaar. En de locatie was helemaal top!

 

Kim Russ
Eigenaar diëtistenpraktijk met verschillende vestigingen

foto kim russ

Het was zo bijzonder. Ik ben zo dankbaar dat ik erbij was. Ik ben nog aan het nagenieten, maar wel met veel bevestiging, ruimte, visie en zicht op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

 

Aartje Verschut
Invorderingsambtenaar

foto aartje klein

Een pijl moet je eerst naar achteren trekken, voordat hij in volle vaart vooruit kan om zijn doel te treffen.

Zo mag jij je ook  terugtrekken om daarna met volle focus verschil te kunnen maken. 

Wat levert het je op?

Na deze retreat:

  • heb jij een glashelder plan in handen hoe jij Gods roeping voor jouw leven kunt vervullen. 
  • weet jij precies hoe je in de dagelijkse praktijk van je werk Gods wijsheid en inzichten kunt aanboren. Dat maakt je een inspirerende leider met Kingdom Impact.
  • heb jij strategieën in handen om altijd vol energie en bevlogenheid jouw invloedrijke positie in te nemen. 

Is dat wat jij wilt?

creativebrandlab

Wat en hoe:

WAT GAAN WE DOEN? 

Jouw proces staat centraal. Er is dus volop tijd om zelf, in de stilte en samen met God, tot inzichten te komen. Ook is er ruimte om het gesprek met je coach aan te gaan. 

Om jouw proces goed te faciliteren heb ik een programma ontworpen met inspirerende input en vragen/opdrachten om zelf op te reflecteren. Je gaat naar huis met een uitdagend en ambitieus plan èn heldere stappen. Ik geloof dat God jou op een invloedrijke positie wil zetten, waar jij anderen tot zegen bent, waar jij een goed inkomen verdient èn waar Gods Koninkrijk door jou heen zichtbaar wordt. 

 

WAT ONTVANG JE?

● Een intake-call voorafgaand aan de retraite.

● Een tweedaagse retreat op een toplocatie.
Vanaf 9 uur op dag #1 tot 17 uur op dag #2. 

● De retreat is inclusief overnachting in een luxe hotelsuite, koffie/thee, 2 x lunch, 1 x diner en 1 x ontbijt.

● Een implementatie-call, twee weken na de retraite. 

WAT IS DE INVESTERING?

De investering voor deze retreat bedraagt €997*. 

● Meld je je aan vóór 1 november 2021, dan kun je gebruik maken van de korting van €50. Daarmee komt je investering dus op €947*.
● Wil jij iemand meenemen voor wie deze retreat ook super waardevol is? Deze persoon is van harte welkom voor €797. 

* Prijzen zijn exclusief BTW

 

DATUM 

De retreat vindt plaats op:

donderdag en vrijdag 2 en 3 december 2021.

LOCATIE

De retreat vindt plaats in Kasteeltje Hattem.
Niet in Hattem, zoals je zou denken, maar aan de rand van Roermond (Limburg). 

Kasteeltje Hattem is het kleinste kasteel in Nederland. Een juweeltje, met prachtige hotelsuites, gelegen in een mooi park en met goed eten. Je bent er even helemaal uit! 

Kasteeltje Hattem

kasteeltje hattem
restaurant

Hotelsuite

hotelsuite

Ben jij geïnteresseerd?

Geef je dan vandaag nog op!

En maak tot 1 november 2021 gebruik van de korting van € 50!

Op dit moment zijn er nog maar TWEE plekken beschikbaar.

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke

 

Scroll naar top