fbpx

Kingdom Business Retreat

Terug naar eenvoud!
Vanuit wat God jou te doen geeft jouw business (her)ontwerpen voor meer Kingdom Impact met minder moeite!

  •      Ben jij een christelijke ondernemer en wil jij samen met God je Kingdom Business bouwen? 
  •      Voelt je bedrijf als ingewikkeld, als ploeteren, zonder dat het de vrijheid, impact en voldoening oplevert die jij had gehoopt? 
  • Verlang jij ernaar om met jouw bedrijf precies dat te doen waar God jou voor roept, maar merk je dat er ruis is ontstaan of dat het ontwerp van je bedrijf niet klopt omdat je agenda te vol zit en/of je te weinig inkomsten hebt? 

Dan is het tijd om terug te gaan naar de essentie van wat jij te doen hebt en van daaruit samen met God visie te ontwikkelen en je bedrijf (opnieuw) te ontwerpen vanuit eenvoud. 

Juist vanuit de essentie kun je een krachtig geluid laten horen en mooie resultaten bereiken. Het scheelt ook veel energie, waardoor ondernemen lichter en leuker wordt! 

Als jij verlangt naar Kingdom Impact, een succesvol bedrijf en rust in je hoofd, dan is de Kingdom Business Retreat the place to be!

WEB-Tineke-31
foto Harold Selman

Ik heb God heel dichtbij ervaren tijdens de Retreat. Ik vond genezing van het lichaam, rust voor de geest en zowel mijn roeping als mijn richting werden duidelijk. Ik heb het gevoel gehad dat God op verschillende manieren tot mij gesproken heeft en mensen en woorden heeft gegeven die ik nodig had om hoopvol en moedig vooruit te kijken. 

Harold Selman
Solution Lead Data Science & AI, consultant, trainer, spreker

 

Veel gelovige ondernemers willen niets liever dan Gods Koninkrijk zichtbaar maken in de wereld, maar ze vinden het lastig om dat in de dagelijkse praktijk van hun bedrijf vorm te geven! Ik geloof dat dit mogelijk is, dat wij Impact Makers kunnen zijn. Wij mogen, als Koningskinderen, onze plek van invloed innemen en verschil maken, net als Jozef, Daniël en Jozua uit de Bijbel. Daarvoor is het heel belangrijk om tijd te nemen om in de rust te zijn, te luisteren naar God en te ontdekken hoe Hij jou, je business en de toekomst ziet. Dat is precies wat we gaan doen tijdens de Kingdom Business Retreat.

Wat ga je leren?

Je (her)ontdekt wat jij te doen hebt, waar God jou voor heeft geroepen en hoe je dat kunt vertalen naar een eenvoudig en winstgevend bedrijf.

Je ontvangt een persoonlijk profetisch woord van Sander Wuister, auteur van het boek 'Woorden van Leven, profetie in de praktijk'.

Je leert hoe je jouw bedrijf kunt bouwen vanuit Bijbelse principes van rust, zodat je ook aandacht kunt geven aan je gezin, de kerk of andere dingen die voor jou belangrijk zijn.

Je leert wat het geheim is van Jozua: je ontdekt hoe jij als inspirerende en krachtige leider voorop kunt gaan en je 'beloofde land' kunt innemen.

creativebrandlab

Ik ben Tineke Wuister

> Ik ben christelijke businesscoach met 15+ jaar ervaring in het coachvak en in het trainen van leiders op basis van Bijbelse principes. Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik ben toegepast psycholoog, auteur van de boekenserie ‘Krachtig vanuit Rust’. en spreek regelmatig in kerken. Daarnaast ben ik getrouwd met Sander en samen hebben we drie jongens van 21, 17 en 14 jaar.

Het is mijn missie om ambitieuze christenen te helpen om een invloedrijke positie in te nemen, zodat Gods Koninkrijk meer zichtbaar wordt. Ik ben opgeleid als businesscoach en werk met christelijke ondernemers, die ik coach naar meer Kingdom Impact, een succesvol bedrijf en rust in je hoofd. 

> Ik word enorm geïnspireerd door de Bijbelse personen Jozef en Daniël. Mensen die op een positie zitten waar ze volop verschil maken en dat doen vanuit hun relatie met de Allerhoogste. Ik wil jou graag inspireren om jezelf te zien als een Jozef en een Daniël en vanuit Gods perspectief te kijken naar jouw bijdrage en de mensen om je heen. Ik geloof dat jouw ondernemerschap daardoor toeneemt in kracht en focus

 

Lees wat anderen zeggen:

foto robin bulsing

Bekrachtigend, bevestigend en richtinggevend! 

Robin Bulsing
Voorganger Boei 90, Den Haag

6905 vierkant

Ik ging naar huis met een vrede die ik al een lange tijd niet meer gevoeld had en met bijzondere ervaringen in Gods nabijheid. Als je echt de tijd neemt om stil te worden en te luisteren spreekt God zo helder en duidelijk! Zo bijzonder om mee te maken. Ook de korte 1 op 1 coachmomenten met Tineke helpen enorm. Haar begeleiding is persoonlijk en op maat.

Rianne Wiltvank
Mede-directeur medisch kinderdagverblijf Crescendo Kinderzorg

De profetie die we ontvingen vond ik enorm tof. Daardoor zijn dingen aangewakkerd die stil waren komen te liggen. Verder zit het programma gewoon supergoed in elkaar. En de locatie was helemaal top!

Kim Russ
Eigenaar diëtistenpraktijk met verschillende vestigingen

foto kim russ

Het was zo bijzonder. Ik ben zo dankbaar dat ik erbij was. Ik ben nog aan het nagenieten, maar wel met veel bevestiging, ruimte, visie en zicht op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

 

Aartje Verschut
Invorderingsambtenaar

foto aartje klein

Een pijl moet je eerst naar achteren trekken, voordat hij in volle vaart vooruit kan om zijn doel te treffen.

Zo mag jij je ook  terugtrekken om daarna met volle focus verschil te kunnen maken. 

Wat levert het je op?

Na deze retreat:

  • heb jij glashelder wat jij te doen hebt en heb jij, vanuit deze essentie, samen met God, visie ontwikkeld op hoe jij Kingdom Impact kunt hebben met jouw bedrijf;
  • heb jij dit vertaald naar een helder, eenvoudig plan waarmee jij de komende tijd bouwt aan een simpel en succesvol bedrijf;
  • heb jij strategieën in handen om altijd vol energie en bevlogenheid jouw positie van invloed in te nemen. 

Is dat wat jij wilt?

De Retreat scoort:

aantal sterren reviews
TinekeWuister 12 of 16

Wat en hoe:

WAT GAAN WE DOEN? 

Jouw proces staat centraal. Er is dus volop tijd om zelf, in de stilte en samen met God, tot inzichten te komen. Ook is er ruimte om het gesprek met je coach aan te gaan. 

Om jouw proces goed te faciliteren heb ik een programma ontworpen met inspirerende input en vragen/opdrachten om zelf op te reflecteren. Je gaat naar huis met een uitdagend en ambitieus plan èn heldere stappen. Ik geloof dat God jou op een invloedrijke positie wil zetten, waar jij anderen tot zegen bent, waar jij een goed inkomen verdient èn waar Gods Koninkrijk door jou heen zichtbaar wordt. 

BONUS: Als gastspreker komt Sander Wuister langs. Hij zal een profetisch woord over je uitspreken. 

Om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, zal de groep uit maximaal 8 personen bestaan. 

 

WAT ONTVANG JE?

● Een intake-call voorafgaand aan de retraite.

● Een tweedaagse retreat op een toplocatie.
Vanaf 9 uur op dag #1 tot 17 uur op dag #2. 

● De retreat is inclusief overnachting in een luxe hotelsuite, koffie/thee, 2 x lunch, 1 x diner en 1 x ontbijt.

● Een implementatie-call, een maand na de retraite. 

WAT IS DE INVESTERING?

De investering voor deze retreat bedraagt 1247*

KORTING

Omdat deze Kingdom Business Retreat 2.0. geheel vernieuwd is, kun je in deze eerste ronde meedoen met € 100 korting. Daarmee komt je investering op 1147. 

*Exclusief BTW. 

DATUM 

De Retreat vindt plaats op: 

  • donderdag en vrijdag 20-21 juni 2024 [VOL]  

LOCATIE

De retreat vindt plaats in Kasteeltje Hattem.
Niet in Hattem, zoals je zou denken, maar aan de rand van Roermond (Limburg). 

Kasteeltje Hattem is het kleinste kasteel in Nederland. Een juweeltje, met prachtige hotelsuites, gelegen in een mooi park en met heerlijk eten. Je bent er even helemaal uit! 

Kasteeltje Hattem

kasteeltje hattem
restaurant

Hotelsuite

hotelsuite

Ben jij geïnteresseerd?

Reserveer NU je plek.

Er is nog één allerlaatste plek beschikbaar!

Doe ALLEEN NU mee met € 100 korting!

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Nog even sparren?

Heb je interesse in de Kingdom Business Retreat of wil je graag nog even sparren? 

Laat het hier weten en ik denk graag met je mee!

Ik hoor van je!

Groetjes, Tineke

Scroll naar boven