fbpx

Kingdom Impact Retreat

Leer hoe jij een invloedrijke positie bereikt met als doel dat Gods Koninkrijk de hele organisatie doortrekt.

·        Ben jij directeur, CEO, leidinggevende of ondernemer met een grote ambitie voor Gods Koninkrijk? Jij wilt Kingdom Impact hebben in jouw leiderschap, maar in de praktijk is dat lastiger dan gedacht en heb je eigenlijk geen idee hoe dat werkt.

·        Jij wilt graag een invloedrijke positie bereiken om meer van Gods Koninkrijk zichtbaar te maken. Maar hoe bereik je zo’n positie?

·       Hoe zorg je dat je een veeleisende functie aankunt, zonder burn-out te raken? Want het is jouw verlangen om langdurig vruchtbaar te zijn voor Gods Koninkrijk in je werk. 

tineke wuister

Veel gelovigen willen niets liever dan Gods Koninkrijk zichtbaar maken in de wereld, maar ze vinden het lastig om daarin positie in te nemen. Dit hoeft niet zo te zijn! God wil juist dat Zijn kinderen posities innemen waar ze tot zegen zijn vanuit hun verbondenheid met Hem. Je kunt op elk moment intunen op Zijn wijsheid en inzichten, zodat je een inspirerende leider bent met Kingdom Impact, net als Jozef en Daniël uit de Bijbel. Hoe je dat kunt doen, dat is precies wat je tijdens de Kingdom Impact Retreat gaat leren.

Wat je gaat leren?

Het geheim van Jozef en Daniël: je ontdekt welke lessen je van hen kunt leren, zodat ook jij jouw invloedrijke positie kunt innemen in de maatschappij.

Hoe je vanuit volledige verbondenheid met God je werk kunt doen. Je leert hoe jij op elk moment kunt intunen op zijn wijsheid en inzichten, zodat jij Kingdom Impact hebt.

Hoe je ondanks een drukke baan en grote verantwoordelijkheid, toch Bijbelse principes van rust hanteert, zodat je volgens Gods ontwerp kunt leven.

Welke simpele stappen jij kunt zetten om die invloedrijke positie daadwerkelijk te gaan bereiken en op een excellente manier vervullen.

tineke wuister

Ik ben Tineke Wuister

> Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als loopbaancoach/stress- en burn-out
coach. Het is mijn missie om ambitieuze christenen te helpen om een invloedrijke positie in te nemen, zodat Gods Koninkrijk meer zichtbaar wordt. Ik ben auteur van drie boeken.

> Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt, waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik beweeg me graag op het snijvlak van geloof, psychologie en (persoonlijk) leiderschap.

> Ik word enorm geïnspireerd door de Bijbelse personen Jozef en Daniël. Mensen die op een positie zitten waar ze volop verschil maken en dat doen vanuit hun relatie met de Allerhoogste. Ik wil jou graag inspireren om jezelf te zien als een Jozef en een Daniël en vanuit Gods perspectief te kijken naar jouw bijdrage en de mensen om je heen. Ik geloof dat jouw leiderschap daardoor toeneemt in kracht en focus

 

foto anne schipper

Anne Schipper

Directeur partijbureau van de ChristenUnie (per 1/9/2021)

Na 8 jaar gewerkt te hebben als directeur van een Omgevingsdienst en vond ik het tijd om een nieuwe stap te zetten. Samen met Tineke heb ik nagedacht over verschillende vragen. Wat is mijn roeping, hoe kom ik tot mijn doel, welke kwaliteiten heb ik, wat is er voor mij belangrijk in een baan en wanneer heb ik de meeste toegevoegde waarde in Gods Koninkrijk?

Inmiddels heeft dit geleid tot verandering. Ik ga van baan veranderen waarbij werk en persoonlijke roeping gecombineerd kunnen worden. Per 1 september ga ik aan de slag als directeur van het partijbureau van de ChristenUnie.

Tineke heeft op een professionele, open en positieve manier met me meegedacht en mij vragen gesteld die mij verder brachten in mijn denkproces. Ik vind het een enorme plus dat zij geloof en werk weet te verbinden. 

Een pijl moet je eerst naar achteren trekken, voordat hij in volle vaart vooruit kan om zijn doel te treffen.

Zo mag jij je ook  terugtrekken om daarna met volle focus verschil te kunnen maken. 

Wat levert het je op?

Na deze retreat:

  • heb jij een glashelder plan in handen hoe jij een invloedrijke positie kunt bereiken. 
  • weet jij precies hoe je in de dagelijkse praktijk van je werk Gods wijsheid en inzichten kunt aanboren. Dat maakt je een inspirerende leider met Kingdom Impact.
  • heb jij strategieën in handen om altijd vol energie en bevlogenheid jouw invloedrijke positie in te nemen. 

Is dat wat jij wilt?

tineke wuister

Wat en hoe:

WAT GAAN WE DOEN? 

Jouw proces staat centraal. Er is dus volop tijd om zelf, in de stilte en samen met God, tot inzichten te komen. Ook is er ruimte om het gesprek met je coach aan te gaan. 

Om jouw proces goed te faciliteren heb ik een programma ontworpen met inspirerende input en vragen/opdrachten om zelf op te reflecteren. Je gaat naar huis met een uitdagend en ambitieus plan èn heldere stappen. Ik geloof dat God jou op een invloedrijke positie wil zetten, waar jij anderen tot zegen bent, waar jij een goed inkomen verdient èn waar Gods Koninkrijk door jou heen zichtbaar wordt. 

 

WAT ONTVANG JE?

● Een intake-call voorafgaand aan de retraite.

● Een tweedaagse retreat op een toplocatie.
Vanaf 9 uur op dag #1 tot 17 uur op dag #2. 

● De retreat is all-inclusive, dus inclusief overnachting in een luxe hotelsuite, koffie/thee, 2 x lunch, 1 x diner en 1 x ontbijt.

● Een implementatie-call, een maand na de retraite. 

WAT IS DE INVESTERING?

De investering voor deze retreat bedraagt €997*. 

● Meld je je aan vóór 23 juli 2021, dan kun je gebruik maken van de earlybird-korting van €100. Daarmee komt je investering dus op €897*.
● Wil jij iemand meenemen voor wie deze retreat ook super waardevol is? Deze persoon is van harte welkom voor €797. 

* Prijzen zijn exclusief BTW

 

DATUM 

De retreat vindt plaats op:

donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober 2021.

LOCATIE

De retreat vindt plaats in Kasteeltje Hattem.
Niet in Hattem, zoals je zou denken, maar aan de rand van Roermond (Limburg). 

Kasteeltje Hattem is het kleinste kasteel in Nederland. Een juweeltje, met prachtige hotelsuites, gelegen in een mooi park en met goed eten. Je bent er even helemaal uit! 

Kasteeltje Hattem

kasteeltje hattem
restaurant

Hotelsuite

hotelsuite

Ben jij geïnteresseerd?

Geef je dan vandaag nog op!

En maak tot 23 juli 2021 gebruik van de Earlybird korting van €100!

Op dit moment zijn er nog TWEE plekken beschikbaar!

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke

 

Scroll naar top