fbpx

Winterretraite in Zweden

Unieke, eenmalige reis naar Zweden

  • Ben jij christen en ondernemer of leidinggevende?
  • Merk je dat je voor een transitie staat, dat er een kruispunt aankomt, dat je tegen een plafond oploopt? Of denk je soms: is dit het nog?
  • Verlang jij ernaar om te ontdekken wat God voor jou in petto heeft voor de komende tijd, maar vind je niet de rust en de tijd om het proces aan te gaan?

Dan is deze reis naar Zweden de plek voor jou. De winter is een tijd om je terug te trekken, naar de kern te gaan en je klaar te maken voor de lente, het seizoen van een nieuwe start. Dat is precies wat we gaan doen. Terug naar de kern van wie jij bent en waar jij voor bedoeld bent en vandaar uit vooruit kijken naar wat er mogelijk is en wat God daarover te zeggen heeft.

Ik geloof dat God met jou en met mij onderweg is. En dat wij, met vallen en opstaan, steeds meer gevormd worden naar hoe Hij ons bedacht heeft. Dus, in welke levensfase je ook bent, the best is yet to come, daar gaan we voor! 

afbeelding website
6704

GA JE MEE? 

Ik heb er zoveel zin in om met je op reis te gaan. Het is mijn passie om mensen te voorschijn te roepen en in de vrijheid te zetten, zodat jij krachtig in je bestemming wandelt. 

Maar wel altijd vanuit Gods principes van rust, want alleen zo ben je langdurig vruchtbaar in het Koninkrijk!

 

In deze retraite gaan we samen in proces!  Ik ga je, door middel van inspirerende input en opdrachten, groeps- en individuele gesprekken en een persoonlijk profetisch woord, op weg helpen richting meer helderheid over waar jij nu staat en hoe je daar gekomen bent, waar jij van droomt en welke stappen je mag gaan zetten. We gaan dit samen met God doen, zodat je ontdekt wat Hij voor jou heeft en wandelt in Zijn bestemming voor jouw leven. 

Dat doen we tegen het décor van de prachtige Zweedse natuur. We gaan onvergetelijke en avontuurlijke activiteiten doen, die jou uit je comfortzone halen en waardoor je helemaal in het hier en nu bent. Ook dat helpt in het proces! Denk aan een husky-sledetocht, ijsvissen en een rijden op een sneeuwscooter. 

 

Dit is once in a lifetime, de reis van je leven. Ga je mee? 

1 vs 2

Wat gaan we doen?

Dag 1 What is? >> Je brengt in kaart waar je nu staat en hoe je daar gekomen bent.

Dag 2 Gods stem voor jou >> Je ontdekt wat God ziet als Hij naar je kijkt!

Dag 3 What could be? >> Je mag, samen met God, dromen. Wat als alles mogelijk zou zijn, waar zou je dan over vijf jaar willen staan?

Dag 4 What should be? >> Ontwerp je leven, verwoord je missie en ontdek hoe je die

vanuit rust kunt leven.

Dag 5 What will be? >> Je maakt een glashelder plan, zodat je thuis met focus en de juiste prioriteiten aan de slag kan.

PRACTICALITIES

De retraite naar Zweden vindt plaats van 1 t/m 9 maart 2024.

We zitten in het kleinschalige en vriendelijk HusHotel Hunge, aan een prachtig meer. De groep bestaat uit maximaal 16 personen, inclusief twee begeleiders. 

De investering voor deze reis is € 2397.
>> Er geldt een vroegboekkorting van € 100 bij aanmelding t/m 1 november 2023! 

Dit is inclusief:

+ reis
+ verblijf in 2-persoonskamer appartement
+ eten en drinken
+ super gave avontuurlijke activiteiten
+ inhoudelijk coachprogramma door mijzelf (toegepast psycholoog en leiderschaps-/businesscoach)
😊

SAMENWERKING

met Mark

Tijdens deze reis naar Zweden zit ik samen met Mark Strating aan het roer. Wij zijn vorig jaar ook samen naar Noorwegen geweest en de samenwerking beviel goed, zoals je ziet! ;) De organisatie van de reis is in handen van Retraite Actief Reizen. 

Ben jij geïnteresseerd?

Reserveer dan NU je plek!

En maak gebruik van de vroegboekkorting van € 100 bij aanmelding t/m 1 november!

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Nog even sparren?

Heb je interesse in de retraite naar Zweden  of wil je graag nog even sparren? 

Laat het hier weten en ik denk graag met je mee!

Ik hoor van je!

Groetjes, Tineke

Scroll naar boven