fbpx

Referenties

arieke van liere

Arieke van Liere

Programmamaker en presentator

Het programma ‘Ontdek je Missie’ is de investering in jezelf dubbel en dwars waard, omdat de training ‘hands-on’ is en je direct resultaat merkt. Als creatieve vlinder heb ik het als zeer waardevol ervaren om heel praktisch en gestructureerd met mijn toekomstplannen aan de slag te gaan. Tineke is een mooi mens met de bijzondere gave om vragen te stellen die vicieuze cirkels en vastgeroeste denkpatronen kunnen doorbreken. Hierdoor durf ik nu vol zelfvertrouwen te zeggen: ik weet waar ik sta, wat ik te geven heb en waar ik naartoe werk. Bedankt Tineke! 

marin vierkant

Marin Dijkhuizen

Musicalactrice in opleiding

Werken met Tineke was ontzettend fijn! Ze straalt een vorm van rust, vertrouwen en professionaliteit uit. Alles wat even dwars zat in mijn hoofd kon ik bij haar kwijt. Ze luistert heel fijn/goed en kan dan ook weer structuur ‘in de chaos’ brengen. Het gesprek blijft open, ondanks soms moeilijke onderwerpen. 

Ik heb enorm veel inzicht gekregen in hoe ik slimme keuzes kan maken, waardoor ik weer meer energie heb, lekkerder in mijn vel zit en mijn ‘blije ei’ weer grotendeels terug is. Ik ervaar nu veel meer rust in de dingen die ik doe en wil ondernemen. 

foto willemien

Willemien van der Woude

Directie assistant en office manager

Ik heb veel meer zekerheid over wat ik kan. Dat staat nu zwart op wit! Ik snap nu waarom ik niet in mijn eerdere baan kon floreren en wat ervoor nodig is om dat in de toekomst te gaan doen. Ik heb inzicht in mezelf gekregen en weet wat ik breng bij een volgende werkgever.

Het is heel fijn om met Tineke te werken. Ze is professioneel en toegankelijk. De gesprekken met haar hebben me echt verder geholpen en duidelijkheid gegeven door het hele traject heen.

De combinatie van een online training in eigen tempo met live gesprekken op cruciale punten. De diversiteit van de opdrachten houdt je scherp. Het starten met een filmpje geeft het gevoel van samen-doen, heel fijn, en het geeft context, ook heel fijn.

Ik zou Ontdek je Missie absoluut aanraden vanwege de persoonlijke benadering, dat je het op je eigen tempo mag doen en omdat je goed merkt dat Tineke ook verstand heeft van stress en burn-out. Ik vind het een gebalanceerd programma dat rust en overzicht geeft èn op een leuke manier uitdaagt.

foto hilde

Hilde Blijenberg

Management assistent

Ik had al diverse online workshops gevolgd en boeken gelezen over je bestemming, je dromen, je talenten, maar had nog steeds geen idee waar ik moest beginnen. Het was duidelijk: ik had iemand nodig! Toen hoorde ik over ‘Ontdek je Missie’ van Tineke.

Wat een mooie zoektocht is dat! Sommige opdrachten zijn heel diepgravend, andere juist super praktisch. De (online) gesprekken met Tineke bieden veel ruimte voor overleg en sparren en Tineke heeft veel expertise als loopbaancoach. Ze weet feilloos de puntjes op de i te zetten. Waar ik zelf maar aan bleef modderen, heb ik zoveel duidelijkheid gekregen.

Het zetten van deze stap is voor mij essentieel geweest. Samen met Tineke ben ik op zoek gegaan naar de rode draad in mijn leven om zo mijn bestemming te vinden. Sta op en schitter, dat is mijn wens.

Ik kan iedereen die zoekt naar meer zicht in je carrière of zelfs je vrijwilligerswerk dit traject adviseren. Het is absoluut de investering waard om Tinekes expertise aan jouw zoektocht toe te voegen!

foto sjoerd

Sjoerd de Graaff

Vormgever en net begonnen met de opleiding Social Work

Ik ben heel blij dat ik nu met zekerheid stappen heb gezet en weer aan de slag ben met een opleiding. Ik heb iets gevonden dat echt bij mij past! Ik ben zeer tevreden en heb vooral veel gehad aan de praktische benadering aan het einde van het traject. Daarmee heeft Tineke mij echt in actie gezet!  

ineke kolijn

Ineke Kolijn

Bewindvoerder

Ik heb het werken met Tineke als heel prettig ervaren. Ze heeft echt maatwerk geleverd. Allerlei dingen vielen op hun plek: wie ik ben, wat ik wil en wat voor werk daarbij past. Ik voel me veel rustiger en tevredener en zoek niet meer naar iets onmogelijks. 

angela siesling

Angela Siesling

Staff member international office

Ik vond het hele proces heel waardevol. Door kleine inzichten en stapjes kom je als vanzelf tot samenhangende, grote inzichten. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en veel meer zelfvertrouwen gekregen. 

Het werken met Tineke was top. Ze wijst dingen aan die eigenlijk heel logisch zijn, maar die toch iemand een keer moet zeggen, zodat je tot inzicht komt. Ze legt makkelijk de vinger op de zere plek, zonder dat je er een vervelend gevoel aan overhoudt. Ze haalt met gemak de kern uit je boodschap. Het is ook superfijn dat Tineke zo goed is in het achterhalen van kwaliteiten en hoe deze je persoonlijkheid vormen, maar ook een aanwinst zijn op arbeidsgebied. Ik ben zeer tevreden!

nicola penelli

Nicola Pennelli

Commercieel medewerker

Een spontaan berichtje dat ik kreeg een paar maanden na de coaching: 

Ik wil jou graag nog een keer bedanken voor het coachtrajact. Het heeft mij enorm geholpen. Door het traject heb ik geleerd wat ik echt graag wil en wat mij blij maakt. Ik heb me vanaf de eerste keer heel erg welkom bij je gevoeld en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een ‘patient’ van je was maar dat we samen opzoek gingen naar mijn doel. Ik gebruik nog vaak dingen die ik in het traject heb geleerd.

jacolien sytsma

Jacolien

Diëtiste in opleiding

Tineke heeft me enorm geholpen! Niet alleen in het maken van de studiekeuze maar ook om positief naar mezelf te kijken. Ik heb duidelijk heb gekregen wat mijn talenten zijn en wat ik leuk vind om te doen. Ik ben natuurlijk ook heel erg blij dat we daar een studie bij hebben gevonden. Mijn doel is dus absoluut behaald. 

djon oggel

Djon Oggel

Functioneel consultant

Ik heb meer richting gekregen. Ik weet beter wat ik goed kan, wat ik leuk vind en wat ik daarmee moet en kan doen. Het mooie vond ik dat de bal bij mij lag en dat Tineke mij heeft geholpen om het zelf te ontdekken en ontplooien . 

Contact opnemen

Ik hoor graag van je! 

Scroll naar boven