fbpx

Zit jij niet op je plek? Wil jij precies gaan doen wat bij jou past?

In 3 maanden krijg jij alles aangereikt om jouw missie glashelder te krijgen en help ik je om vol vertrouwen de juiste keuze te maken. 

tineke wuister

ONTDEK JE MISSIE

Snak jij naar een baan waar je met plezier heen gaat?
Waar jij precies doet waar je goed in bent?
Waar je energie van krijgt in plaats van dat het je energie kost?

Herken jij het volgende:

Je krijgt totaal geen energie meer van je werk. Sterker nog: het kost je vooral energie. Als je ’s avonds thuiskomt dan ben je op! Je hele dagelijkse energievoorraad heb je nodig om je dag goed door te komen.

Je gaat na het weekend met tegenzin aan het werk. Op zondagavond merk je al dat onrustige gevoel: ‘Help het is weer maandag’. Je hebt geen zin en merkt dat je daar soms zelfs fysiek op reageert.

Het idee dat je dit nog tot je pensioen moet doen benauwt je enorm. Alsjeblieft! Soms bedenk je hoeveel jaar dat nog is en dan vliegt het je aan. Zou ik dit over vijf of tien jaar nog steeds doen?

Je hebt alleen geen idee wat je dan zou willen doen. Je denkt er weleens over na, maar het is nog zo vaag of breed, dat het heel lastig is om stappen te gaan zetten. Misschien vraag je je ook wel af wat Gods plan is voor jouw leven.

Je hebt online al wel beroepstesten ingevuld, maar komt geen steek verder. Je weet gewoon niet welke stappen je helpen om hierin verder te komen. En zo vliegt de tijd voorbij…

Je zou liever vandaag dan morgen iets anders gaan doen, want dit hou je niet lang meer vol! Je merkt dat het urgenter wordt, dat je met vlagen echt denkt: ik moet hier iets mee!

Maar je wilt dan wel graag een goede keuze maken en niet weer zomaar iets gaan doen en zien waar het schip strandt…

Je weet dat je iets anders wilt. Je weet dat het zo niet lang meer gaat. Maar wat dan? 

tineke wuister

Tijd voor actie?

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Hoe lang zit jij al in deze situatie? Elke keer is er toch weer iets waardoor je geen actie onderneemt. En voor je het weet is er straks weer een jaar voorbij en zit jij nog steeds waar je zit … Terwijl je ook het komende kwartaal de tijd kunt nemen om er echt goed mee aan de slag te gaan. Dan kun jij na drie maanden zomaar onderweg zijn naar een baan waar je echt happy van wordt. 

Je kunt natuurlijk ook zelf op zoek gaan. Je ogen openhouden, een beetje rondkijken op vacaturesites. Wie weet kom je daar vanzelf je droombaan tegen… Na ruim 15 jaar mensen coachen bij loopbaanvragen, kan ik je zeggen dat dat zelden vanzelf gaat. Als je niet weet waar je precies naar op zoek bent, is het gewoon super lastig iets te vinden. En jij weet net als ik dat wij mensen heel vaak pas in actie komen als we een stok achter de deur hebben…! 

Dus: blijf jij gewoon zitten waar je zit? Of ga jij de regie van je leven in eigen handen nemen en investeren in jezelf en een toekomst waarin je doet waar jij voor gemaakt bent? 

De afgelopen jaren heb ik tientallen mensen begeleid en zie ik keer op keer mensen binnenkomen met een groot vraagteken en weer vertrekken met een uitroepteken. Ze hebben scherp wat ze waard zijn, wat ze willen en zijn weer schipper op hun eigen levensschip. Dat gun ik jou ook!

Een fase van transitie is altijd spannend en onzeker. Je weet wat je hebt en je weet nog niet wat je krijgt. Juist dan is het belangrijk om geen onbezonnen stappen te zetten en zomaar iets te doen! Ontdek je Missie helpt je om vol vertrouwen de juiste keuzes te maken! 

Dus, wil jij werk doen:

Waar jij als een vis in het water bent?

Waarin jij doet waar je supergoed in bent en daarom gewaardeerd wordt?

Waar je met plezier heen gaat?

Waar je met een sprankeling in je ogen over vertelt aan je vrienden?

Waar je iets doet waar je trots op bent, omdat het iets bijdraagt aan wat jij belangrijk vindt in het leven?

Waar je van thuiskomt en denkt: ‘Wat heb ik toch leuk werk!’

Dit zeggen anderen:

foto sjoerd

Sjoerd de Graaff

Vormgever en net begonnen met de opleiding Social Work

Ik ben heel blij dat ik nu met zekerheid stappen heb gezet en nu weer aan de slag ben met een opleiding. Ik heb iets gevonden dat echt bij mij past! Ik ben zeer tevreden en heb vooral veel gehad aan de praktische benadering aan het einde van het traject. Daarmee heeft Tineke mij echt in actie gezet!  

arieke van liere

Arieke van Liere

Programmamaker en presentator

Het online coachprogramma ‘Ontdek je Missie’ is de investering in jezelf dubbel en dwars waard, omdat de training ‘hands-on’ is en je direct resultaat merkt. Als creatieve vlinder heb ik het als zeer waardevol ervaren om heel praktisch en gestructureerd met mijn toekomstplannen aan de slag te gaan.

Tineke is een mooi mens met de bijzondere gave om vragen te stellen die vicieuze cirkels en vastgeroeste denkpatronen kunnen doorbreken. Hierdoor durf ik nu vol zelfvertrouwen te zeggen: ik weet waar ik sta, wat ik te geven heb en waar ik naartoe werk. Bedankt Tineke! 

tineke wuister

Hoi, ik ben Tineke

Ooit begonnen als docente Frans. Daar voelde ik al snel dat het niet helemaal paste bij wie ik ben en ging zelf een loopbaantraject aan. Dat was een van de beste keuzes van mijn leven! Wat voelde ik me krachtig toen ik op mijn 28e mijn ontslag aanbood en koos voor een opleiding toegepaste psychologie. Ik had zoveel meer energie, voldoening en plezier en voelde me als een vis in het water. Dat gun ik jou ook! 

Ik geloof dat het vaak nodig is om even afstand nemen, om de tijd nemen om helder te krijgen wie jij bent. Jij bent het waard en de wereld is het waard dat jij de beste versie van jezelf geeft, want jij  bent gemaakt om ergens verschil te maken. Ik geloof dat je er de rest van je leven profijt van zult hebben als jij nu deze investering doet! 

Mijn ervaring van de afgelopen 15 jaar heb ik omgezet in een online coachprogramma. Ontdek je Missie helpt jou om glashelder te krijgen wat jij wilt en wat bij jou past en om de eerste stappen te zetten naar de werkplek van je dromen. Simpel, leuk, in je eigen tempo en met mij als je liefdevolle stok achter de deur! 

Hoe ziet Ontdek Je Missie eruit?

Online leeromgeving

Ik neem je stap voor stap mee op weg naar helderheid over wat bij jou past en wat jij wilt. Met behulp van inspirerende video’s en praktische opdrachten ga jij zelf aan de slag. Je gaat op ontdekkingstocht. Je verzamelt puzzelstukjes en legt die in een overzichtelijk proces aan elkaar zodat je ineens het grote plaatje gaat zien. Je kunt de training in jouw eigen tempo volgen. 

Beroepentest

Onderdeel van Ontdek je Missie is de afname van een beroepentest, die je helpt om je kwaliteiten, drijfveren en waarden in kaart te brengen en die te koppelen aan passende beroepen. Dit levert vaak verrassende inzichten op. 

1-op-1 coaching

Omdat persoonlijke feedback en sparren met een expert een van de succesfactoren is in een geslaagd loopbaantraject, zitten er op strategische plekken in het coachprogramma drie 1-op-1 coachgesprekken. In die gesprekken ben ik er om de vaart erin te houden. Met je te sparren. Je nieuwe inzichten of out of the box ideeën te geven. En je te helpen om echt in beweging te komen. Kortom: ik ben jouw liefdevolle stok achter de deur! 

Het proces dat jou gaat helpen van inzicht naar uitzicht
bestaat uit deze vier fasen.

1. WAAR STA JE NU? 

Je brengt in kaart waar je vandaan komt en trekt lijnen naar de toekomst.

2. WAT HEB IK TE GEVEN? 

Na deze module heb jij een glashelder persoonlijk profiel opgesteld, waarin je duidelijk verwoordt wie je bent, wat je te geven hebt, waarin jij zingeving ervaart en wat jij nodig hebt. Kortom je ontdekt het beste van wat jij de wereld te bieden hebt. 

3. WAAR GA IK NAARTOE? 

Deze module helpt je dichtbij je hart en je dromen te komen. Na afloop heb jij je missie voor het komende levensseizoen helder geformuleerd en heb duidelijke vervolgstappen gedefinieerd. 

4. IN ACTIE

Nu je al deze dingen weet is het tijd voor actie! Je gaat actief gerichte stappen zetten richting de droom die je voor ogen hebt en ik help je daar stap voor stap bij. 

stappen van ontdek je missie v

“Jouw missie ligt op het snijvlak van passion, purpose en wat jij te bieden hebt“

Wat brengt Ontdek je Missie jou?

Na deze drie maanden durende prachtige ontdekkingstocht ben jij onderweg naar het uitleven van je missie. En daarmee bedoel ik niet zo’n mooi uitgeschreven statement dat op een plank belandt, maar een compleet persoonlijk profiel waarin jij glashelder hebt verwoord waar jij energie van krijgt, waar jij supergoed in bent, wat voor jou echt belangrijk is in het leven en wat jij nodig hebt om te floreren. Je hebt zicht op jouw dromen en weet precies welke stappen jij kunt zetten om jouw hart en Gods hart voor jou te volgen. Daar ben je zelfs al naar onderweg!

Door dit alles groeit je zelfvertrouwen en rust. Jij weet wat jij te bieden hebt! Je gaat vol vertrouwen de juiste keuzes maken. Daarmee komt jouw gevoel van regie weer terug, omdat jij je het leven niet langer laat overkomen, maar stappen zet om iets te gaan doen waar jij trots op bent. En wanneer jij werk gaat doen dat bij jou past en dat voldoening geeft, hou je ’s avonds energie over en kun je ook voor je geliefden je beste zelf zijn. Dat noem ik nou win-win! 

Dit ontvang je

Online training

twv € 1495*

1-op-1 coaching

twv € 750*

Beroepentest

twv € 147*

twv € 2392

Meld je nu aan voor  € 1597*

 

* De prijzen zijn exclusief BTW. 

>> Ik heb op dit moment  plek voor nog drie personen!
>> Betaling in drie termijnen van € 540* is mogelijk! Wil je in termijnen betalen, stuur da
n een mailtje naar hallo@tinekewuister.nl

tineke wuister

Dit programma is geschikt voor jou als:

Jij daadkrachtig en ambitieus bent

Jij jouw eigen kwaliteiten en dromen serieus wilt nemen

Jij de verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw eigen leven en dat zo wilt inrichten dat jij later geen spijt krijgt van dingen die je (niet) hebt gedaan

Jij de wereld een stukje mooier wilt maken en je beste zelf daarvoor wilt inzetten.

Dus, wil jij over drie maanden:

Glashelder hebben wat jouw levensmissie is?

Nu ècht een goede keuze maken?

Precies weten welke stappen jij moet zetten om bij jouw droombaan te komen?

Deze stappen ook echt gaan zetten?

Tot je bestemming komen?

Veel gestelde vragen

De ervaring leert van wel. In Ontdek je Missie zet je alle stappen die jij zelfstandig kunt zetten zelf. Maar zo’n proces helemaal alleen doen, daar geloof ik niet in. De kans is dan groot dat je ergens blijft hangen en dat is zonde. Daarom zitten er op strategische momenten 1 op 1 coachgesprekken in Ontdek je Missie, zodat jij echt in actie gaat komen richting jouw droomtoekomst! 

Het programma is echt bedoeld voor mensen die willen investeren in hun toekomst. Ik heb zelf de ervaring dat een loopbaantraject een van de beste keuzes van mijn leven is geweest. Het is toch onbetaalbaar als jij elke dag van je leven met plezier en voldoening naar je werk gaat?! De rest van je leven pluk je de vruchten van wat je nu zaait. Dus ja, het is een investering, maar ik denk dat jij die dubbel en dwars waard bent. 

Het is ook goed om te weten dat je het bedrag in drie termijnen kunt betalen. Daarnaast zijn werkgevers vaak bereid om mee te betalen en kun je ook je opleidingsbudget gebruiken voor Ontdek je Missie. 

Heel begrijpelijke vraag. Ik hoor best vaak dat mensen al wat ‘puzzelstukjes’ hebben, soms ook doordat ze al eens tests hebben gedaan of op een andere manier ermee bezig te zijn geweest. Toch lukt het  nog niet om het plaatje scherp te krijgen, anders was je vast niet op deze pagina beland. Ik zie dat veel mensen een proces nodig hebben dat hen helpt om alle puzzelstukjes te vinden en overzichtelijk met elkaar te verbinden, zodat ze aan het einde ook echt scherp hebben wat ze dan willen en wat bij hen past. Pas dan lukt het om vervolgstappen te zetten. 

tineke wuister

Dit zeggen anderen:

foto willemien

Willemien van der Woude

Directie assistant en office manager

Ik heb veel meer zekerheid over wat ik kan. Dat staat nu zwart op wit! Ik snap nu waarom ik niet in mijn eerdere baan kon floreren en wat ervoor nodig is om dat in de toekomst te gaan doen. Ik heb inzicht in mezelf gekregen en weet wat ik breng bij een volgende werkgever.

Het is heel fijn om met Tineke te werken. Ze is professioneel en toegankelijk. De gesprekken met haar hebben me echt verder geholpen en duidelijkheid gegeven door het hele traject heen.

De combinatie van een online training in eigen tempo met live gesprekken op cruciale punten is top. De diversiteit van de opdrachten, dat houdt je scherp. Het starten met een filmpje geeft het gevoel van samen-doen, heel fijn, en het geeft context, ook heel fijn.

Ik zou Ontdek je Missie absoluut aanraden vanwege de persoonlijke benadering, dat je het op je eigen tempo mag doen en omdat je goed merkt dat Tineke ook verstand heeft van stress en burn-out. Ik vind het een gebalanceerd programma dat rust en overzicht geeft èn op een leuke manier uitdaagt.

Inmiddels heb ik een nieuwe baan gevonden. Totaal iets anders dan mijn vorige baan en ik ben er super blij mee! 

foto hilde

Hilde Blijenberg

Management assistent

Ik had al diverse online workshops gevolgd en boeken gelezen over je bestemming, je dromen, je talenten, maar had nog steeds geen idee waar ik moest beginnen. Het was duidelijk: ik had iemand nodig! Toen hoorde ik over ‘Ontdek je Missie’ van Tineke.

Wat een mooie zoektocht is dat! Sommige opdrachten zijn heel diepgravend, andere juist super praktisch. De (online) gesprekken met Tineke bieden veel ruimte voor overleg en sparren en Tineke heeft veel expertise als loopbaancoach. Ze weet feilloos de puntjes op de i te zetten. Waar ik zelf maar aan bleef modderen, heb ik zoveel duidelijkheid gekregen.

Het zetten van deze stap is voor mij essentieel geweest. Samen met Tineke ben ik op zoek gegaan naar de rode draad in mijn leven om zo mijn bestemming te vinden. Sta op en schitter, dat is mijn wens.

Ik kan iedereen die zoekt naar meer zicht in je carrière of zelfs je vrijwilligerswerk dit traject adviseren. Het is absoluut de investering waard om Tinekes expertise aan jouw zoektocht toe te voegen!

Contact opnemen

Super leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? 

Ik hoor graag van je en doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

 

 

Scroll naar boven