fbpx

Kingdom Impact Retreat

Neem afstand en ontdek wat God voor jou heeft in het komende levensseizoen! 

·        Ben jij ondernemer, leidinggevende of bestuurder met een grote ambitie voor Gods Koninkrijk? Jij wilt Kingdom Impact hebben in jouw leiderschap en precies doen waar God je voor roept, maar  je vindt niet de rust om helder te krijgen wat dat precies is. 

·       Jij wilt jouw veeleisende functie met bevlogenheid en energie vervullen zonder burn-out te raken of je privé te verwaarlozen. Het is jouw verlangen om langdurig vruchtbaar te zijn voor Gods Koninkrijk in je werk, maar de balans vinden is soms best een uitdaging. 

creativebrandlab
foto Harold Selman

Ik heb God heel dichtbij ervaren tijdens de Retreat. Ik vond genezing van het lichaam, rust voor de geest en zowel mijn roeping en mijn richting werden duidelijk. Ik heb het gevoel gehad dat God op verschillende manieren tot mij gesproken heeft en mensen en woorden heeft gegeven die ik nodig had om hoopvol en moedig vooruit te kijken. 

Harold Selman
Solution Lead Data Science & AI, consultant, trainer, spreker

 

Veel gelovigen willen niets liever dan Gods Koninkrijk zichtbaar maken in de wereld, maar ze vinden het lastig om dat in de dagelijkse praktijk van hun werk vorm te geven! Ik geloof dat dit mogelijk is, dat wij Impact Makers kunnen zijn. Wij mogen, als Koningskinderen, positie innemen en verschil maken, net als Jozef, Daniël en Jozua uit de Bijbel. Daarvoor is het heel belangrijk om tijd te nemen om in de rust te zijn, te luisteren naar God en te ontdekken wat Hij voor jou heeft voor de komende tijd. Dat is precies wat we gaan doen tijdens de Kingdom Impact Retreat.

Wat ga je leren?

Je ontdekt wat Gods droom is voor jouw leven en welke simpele stappen jij mag zetten om steeds meer in je bestemming te leven.

Je ontvangt een persoonlijk profetisch woord van Sander Wuister, auteur van het boek 'Woorden van Leven, profetie in de praktijk'.

Je leert hoe je, ondanks een drukke baan en grote verantwoordelijkheid, toch Bijbelse principes van rust hanteert, zodat je volgens Gods ontwerp kunt leven.

Je leert wat het geheim is van Jozua: je ontdekt hoe jij als inspirerende en krachtige leider voorop kunt gaan en je 'beloofde land' kunt innemen.

creativebrandlab

Ik ben Tineke Wuister

> Ik ben christelijke business- en leiderschapscoach met 15+ jaar ervaring in het coachvak en gespecialiseerd in vragen over roeping, rust, leiderschap en ondernemen. Het is mijn missie om ambitieuze christenen te helpen om een invloedrijke positie in te nemen, zodat Gods Koninkrijk meer zichtbaar wordt. Ik ben auteur van de boekenserie ‘Krachtig vanuit Rust’.

> Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt, waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik beweeg me graag op het snijvlak van geloof, psychologie en (persoonlijk) leiderschap.

> Ik word enorm geïnspireerd door de Bijbelse personen Jozef en Daniël. Mensen die op een positie zitten waar ze volop verschil maken en dat doen vanuit hun relatie met de Allerhoogste. Ik wil jou graag inspireren om jezelf te zien als een Jozef en een Daniël en vanuit Gods perspectief te kijken naar jouw bijdrage en de mensen om je heen. Ik geloof dat jouw leiderschap daardoor toeneemt in kracht en focus

 

Lees wat anderen zeggen:

foto robin bulsing

Bekrachtigend, bevestigend en richtinggevend! 

Robin Bulsing
Voorganger Boei 90, Den Haag

6905 vierkant

Ik ging naar huis met een vrede die ik al een lange tijd niet meer gevoeld had en met bijzondere ervaringen in Gods nabijheid. Als je echt de tijd neemt om stil te worden en te luisteren spreekt God zo helder en duidelijk! Zo bijzonder om mee te maken. Ook de korte 1 op 1 coachmomenten met Tineke helpen enorm. Haar begeleiding is persoonlijk en op maat.

Rianne Wiltvank
Mede-directeur medisch kinderdagverblijf Crescendo Kinderzorg

De profetie die we ontvingen vond ik enorm tof. Daardoor zijn dingen aangewakkerd die stil waren komen te liggen. Verder zit het programma gewoon supergoed in elkaar. En de locatie was helemaal top!

Kim Russ
Eigenaar diëtistenpraktijk met verschillende vestigingen

foto kim russ

Het was zo bijzonder. Ik ben zo dankbaar dat ik erbij was. Ik ben nog aan het nagenieten, maar wel met veel bevestiging, ruimte, visie en zicht op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

 

Aartje Verschut
Invorderingsambtenaar

foto aartje klein

Een pijl moet je eerst naar achteren trekken, voordat hij in volle vaart vooruit kan om zijn doel te treffen.

Zo mag jij je ook  terugtrekken om daarna met volle focus verschil te kunnen maken. 

Wat levert het je op?

Na deze retreat:

  • heb jij een glashelder plan in handen hoe jij Gods roeping voor jouw leven kunt vervullen. 
  • weet jij precies hoe je in de dagelijkse praktijk van je werk Gods wijsheid en inzichten kunt aanboren. Dat maakt je een inspirerende leider met Kingdom Impact.
  • heb jij strategieën in handen om altijd vol energie en bevlogenheid jouw invloedrijke positie in te nemen. 

Is dat wat jij wilt?

De Retreat scoort:

aantal sterren reviews
creativebrandlab

Wat en hoe:

WAT GAAN WE DOEN? 

Jouw proces staat centraal. Er is dus volop tijd om zelf, in de stilte en samen met God, tot inzichten te komen. Ook is er ruimte om het gesprek met je coach aan te gaan. 

Om jouw proces goed te faciliteren heb ik een programma ontworpen met inspirerende input en vragen/opdrachten om zelf op te reflecteren. Je gaat naar huis met een uitdagend en ambitieus plan èn heldere stappen. Ik geloof dat God jou op een invloedrijke positie wil zetten, waar jij anderen tot zegen bent, waar jij een goed inkomen verdient èn waar Gods Koninkrijk door jou heen zichtbaar wordt. 

BONUS: Als gastspreker komt Sander Wuister langs. Hij zal een profetisch woord over je uitspreken. 

Om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, zal de groep uit maximaal 8 personen bestaan. 

 

WAT ONTVANG JE?

● Een intake-call voorafgaand aan de retraite.

● Een tweedaagse retreat op een toplocatie.
Vanaf 9 uur op dag #1 tot 17 uur op dag #2. 

● De retreat is inclusief overnachting in een luxe hotelsuite, koffie/thee, 2 x lunch, 1 x diner en 1 x ontbijt.

● Een implementatie-call, een maand na de retraite. 

WAT IS DE INVESTERING?

De investering voor deze retreat bedraagt 1197*

*Exclusief BTW. 

DATUM 

De Retreat vindt plaats op: 

  • donderdag en vrijdag 18-19 april 2024. Dit is een Kingdom Business Retreat speciaal voor ondernemers [nog 3 suites]
  • donderdag en vrijdag 30-31 mei 2024 [nog 2 suites]
  • donderdag en vrijdag 20-21 juni 2024. Dit is een Kingdom Business Retreat speciaal voor ondernemers [nog 2 suites]  

 

LOCATIE

De retreat vindt plaats in Kasteeltje Hattem.
Niet in Hattem, zoals je zou denken, maar aan de rand van Roermond (Limburg). 

Kasteeltje Hattem is het kleinste kasteel in Nederland. Een juweeltje, met prachtige hotelsuites, gelegen in een mooi park en met heerlijk eten. Je bent er even helemaal uit! 

Kasteeltje Hattem

kasteeltje hattem
restaurant

Hotelsuite

hotelsuite

Ben jij geïnteresseerd?

Reserveer NU je plek.

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Nog even sparren?

Heb je interesse in de Kingdom Impact Retreat of wil je graag nog even sparren? 

Laat het hier weten en ik denk graag met je mee!

Ik hoor van je!

Groetjes, Tineke

Scroll naar boven