fbpx

Kingdom Impact Programma

Leer vanuit een invloedrijke positie Gods Koninkrijk verspreiden.

 
  • Ben jij directeur, ondernemer of leidinggevende met een groot verlangen om Gods Koninkrijk te bouwen? Of heb je de ambitie om zo’n invloedrijke positie te bereiken? 
  • Verlang jij ernaar dat Gods Koninkrijk door jou heen zichtbaar wordt, ook op de werkvloer, maar heb je eigenlijk geen idee hoe je dat doet?
  • Jij wilt je invloed vergroten, want je weet dat mensen meenemen een van de belangrijkste vaardigheden van een leider is. Maar hoe doe je dat op een integere en inspirerende manier?
  • Jij wilt graag precies werken volgens jouw design: jouw waarden, drijfveren en sterke punten. Jij wilt doen waar God je voor roept, maar soms vraag je je af of de plek en de manier waarop je nu werkt (nog) wel zo goed past.
  • Jij wilt leiden met energie en bevlogenheid èn ook privé aandacht geven aan wie je lief zijn. Maar je werk vraagt enorm veel van je. Burn-out raken wil je absoluut voorkomen, want het is juist je verlangen om langdurig vruchtbaar te zijn in Gods Koninkrijk.
creativebrandlab

Ik geloof dat wij, als zonen en dochters van de Allerhoogste, posities van invloed mogen uitoefenen in deze samenleving, zodat die meer en meer doortrokken wordt van Gods Koninkrijk. Juist op zo'n plek kunnen we velen tot zegen zijn!

Dus, stop met klein denken!

You are called for greatness.

Kom te voorschijn!
Sta op en schitter!

Laat je dagelijks vullen met Gods wijsheid en inzicht en wees die inspirerende leider op de plek die God jou toevertrouwt.

Wat ga je leren?

Je leert en wordt ervaren in Gods stem verstaan voor jezelf en de mensen om je heen. Voor moeilijke situaties en dagelijkse dilemma’s. Zo krijg je meer impact met minder moeite.

Je krijgt haarscherp wat Gods roeping is voor jouw leven en hoe jij jouw loopbaan- en levenskeuzes daarbij kunt aansluiten. Daardoor groei je in krachtig persoonlijk leiderschap.

Je leert op een integere en inspirerende manier mensen meekrijgen met jouw visie. Hierdoor ga jij jouw invloed vergroten.

Jij ontdekt hoe je jouw veeleisende functie altijd vol energie en bevlogenheid kunt doen, volgens Gods principes van rust. Zo blijf jij langdurig vruchtbaar in Gods Koninkrijk.

creativebrandlab

Ik ben Tineke Wuister

> Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als loopbaancoach/stress- en burn-out
coach. Het is mijn missie om ambitieuze christenen te helpen om een invloedrijke positie in te nemen, zodat Gods Koninkrijk meer zichtbaar wordt. Maar altijd vanuit een gezonde basis van rust. Over hoe je kunt leven vanuit rust, met focus en vrijheid heb ik inmiddels drie boeken geschreven. 

> Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt, waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik beweeg me graag op het snijvlak van geloof, psychologie en (persoonlijk) leiderschap.

> Ik word enorm geïnspireerd door de Bijbelse personen Jozef en Daniël. Mensen die op een positie zitten waar ze volop verschil maken en dat doen vanuit hun relatie met de Allerhoogste. Ik wil jou graag inspireren om jezelf te zien als een Jozef en een Daniël en vanuit Gods perspectief te kijken naar jouw bijdrage en de mensen om je heen. Ik geloof dat jouw leiderschap daardoor toeneemt in kracht en focus

 

Als jij
jouw werkplek
binnen stapt,

breng je
de Heilige Geest
mee!

foto anne schipper

Anne Schipper

Directeur partijbureau van de ChristenUnie

Na 8 jaar gewerkt te hebben als directeur van een Omgevingsdienst en vond ik het tijd om een nieuwe stap te zetten. Samen met Tineke heb ik nagedacht over verschillende vragen. Wat is mijn roeping, hoe kom ik tot mijn doel, welke kwaliteiten heb ik, wat is er voor mij belangrijk in een baan en wanneer heb ik de meeste toegevoegde waarde in Gods Koninkrijk?

Inmiddels heeft dit geleid tot verandering. Ik ben inmiddels aan de slag als directeur van het partijbureau van de ChristenUnie, een baan waarbij werk en persoonlijke roeping gecombineerd kunnen worden. 

Tineke heeft op een professionele, open en positieve manier met me meegedacht en mij vragen gesteld die mij verder brachten in mijn denkproces. Ik vind het een enorme plus dat zij geloof en werk weet te verbinden. 

Wat levert het je op?

  • Jij groeit in Kingdom Impact. Je weet precies hoe jij in de dagelijkse praktijk van jouw leiderschap Gods wijsheid en inzichten kunt aanboren. Ook heb jij je ontwikkeld tot een inspirerende leider die weet hoe hij of zij mensen op een positieve manier beïnvloedt.
  • Je hebt helderheid over Gods roeping voor jouw leven en stemt daar je levenskeuzes op af.
  • Jij werkt volgens jouw kernwaarden, drijfveren en met jouw sterke punten. Dat geeft voldoening en zorgt voor excellentie.
  • Je hebt jij strategieën in handen om altijd vol energie en bevlogenheid jouw invloedrijke positie in te nemen èn voldoende ruimte en aandacht te creëren voor je geliefden.

Is dat wat jij wilt? 

creativebrandlab

Wat en hoe:

WAT ONTVANG JE? 

Het programma is een mix van onderdelen, gebaseerd op blended learning. 

● De Kingdom Impact Retreat op toplocatie (do 30/9 en vrij 1/10)
● Het tweedaagse Kingdom Impact Leadership-event (januari 2022)
● Twee jaar lang toegang tot de online training Kingdom Impact
● Afname van het Strengthsfinder Assessment
● Elke zes weken een 1:1 coachsessie (4 x)
● Elke drie weken een groepscoachsessie (7 x)

BONUS

● Mijn serie van drie boeken Lucht, Zicht en Echt

● De online masterclass ‘Delegeren kun je leren’

WAT IS DE INVESTERING?

De investering voor dit programma bedraagt normaal gesproken : 

€ 4997*

Maar, omdat dit een pilot-versie is, geldt er 20% korting voor de eerste drie twee personen die zich aanmelden! 


Je doet dan mee voor :

€ 3997*

* Prijzen zijn exclusief BTW

Veel gestelde vragen

Dit programma is ook echt een investering in je leiderschap. Je kunt het vergelijken met een opleiding, waar je kennis en vaardigheden leert die je je hele leven meeneemt. Ben je ondernemer, dan is mijn ervaring dat je een investering in je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap altijd terug verdient. Je onderneming kan immers pas doorgroeien naar een volgend niveau als jij zelf groeit. Ben je in dienst, dan kun je voor leiderschapsontwikkeling vaak gebruik maken van je opleidingsbudget. Ook zijn opleidingskosten belastingaftrekbaar. 

Daarnaast is het mogelijk in termijn te betalen. Je betaalt dan in 6 termijnen, dus elke maand een bedrag van € 840. 

In het Kingdom Impact Programma zit elke zes weken een 1 op 1 coachgesprek. Die gesprekken zijn heel belangrijk, omdat we daar echt gaan inzoomen op waar jouw persoonlijke groeimogelijkheden liggen. Daarnaast is er heel bewust gekozen voor groepscoaching, omdat mensen die in gelijksoortige posities zitten elkaar zoveel te geven hebben. Je kunt enorm veel leren van hoe anderen dingen aanpakken. 

Wil je alleen 1 op 1 coaching ontvangen, dan heb ik Kingdom Impact Premium voor je. Een half jaar programma met dezelfde inhoud, waarbij we elke twee weken contact hebben. Dat programma kost € 9997. 

Ja, dat kan. Het programma is zo ontworpen dat je op elk moment kunt starten. In elk halfjaar zit een retreat en een trainingsevent. 

Als jij niet aanwezig kunt zijn bij de retraite of het leadership event, dan ben je van harte welkom op het eerstvolgende retraite of event. Laat het even op tijd weten, dan wordt jouw aanmelding automatisch doorgeschoven naar een volgende datum. 

Natuurlijk willen we graag live bijeen komen. Tegelijk willen we ons ook houden aan de geldende regels op het moment van de live events. Als dat betekent dat we niet bijeen kunnen komen, dan zoeken we een passende alternatieve oplossing, die ervoor zorgt dat je leerervaring zoveel mogelijk gelijkwaardig is. 

Ik snap dat je druk bent. Dat is misschien zelfs wel  een belangrijke reden dat je meedoet met dit programma. Daarom heb ik ervoor gekozen om zoveel mogelijk van de kennis in de online academy te stoppen, die kun jij op eigen tempo en in je eigen tijd volgen. Daarvoor kun je een uur to anderhalf per week rekenen. 

Daarnaast is er elke 2 weken een uur coaching, in de groep of 1 op 1. In de week van de retreat of het leadership-event ben je natuurlijk meer tijd kwijt, maar dat betaalt zich per direct uit, omdat jij in korte tijd enorme stappen zet en naar huis gaat met een concreet plan, waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. 

Reken dus concreet op 2 uur per week + de retreat en het event (beiden 2 dagen). 

creativebrandlab

Interesse?

Geef je dan vandaag nog op!

En maak gebruik van die 20% korting!

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke

 

Scroll naar top