fbpx

Kingdom Impact Programma

Leer vanuit een invloedrijke positie Gods Koninkrijk verspreiden.

 Ben jij ondernemer, leidinggevende of bestuurder met een groot verlangen om Gods Koninkrijk te bouwen?  
  • Verlang jij ernaar dat Gods Koninkrijk door jou heen zichtbaar wordt, ook op de werkvloer, maar heb je eigenlijk geen idee hoe je dat doet?
  • Jij wilt je invloed vergroten, want je weet dat mensen meenemen een van de belangrijkste vaardigheden van een leider is. Maar hoe doe je dat op een integere en inspirerende manier?
  • Jij wilt graag precies werken volgens jouw design: jouw waarden, drijfveren en sterke punten. Jij wilt doen waar God je voor roept, maar soms vraag je je af of de plek en de manier waarop je nu werkt (nog) wel zo goed past.
  • Jij wilt leiden met energie en bevlogenheid èn ook privé aandacht geven aan wie je lief zijn. Maar je werk vraagt enorm veel van je. Burn-out raken wil je absoluut voorkomen, want het is juist je verlangen om langdurig vruchtbaar te zijn in Gods Koninkrijk.
creativebrandlab

Ik geloof dat wij, als zonen en dochters van de Allerhoogste, posities van invloed mogen uitoefenen in deze samenleving, zodat die meer en meer doortrokken wordt van Gods Koninkrijk. Juist op zo'n plek kunnen we velen tot zegen zijn!

Dus, stop met klein denken!

You are called for greatness.

Kom te voorschijn!
Sta op en schitter!

Laat je dagelijks vullen met Gods wijsheid en inzicht en wees die inspirerende leider op de plek die God jou toevertrouwt.

Wat ga je leren?

De geheimen van Gods stem verstaan voor jezelf en de mensen om je heen. Voor moeilijke situaties en dagelijkse dilemma’s. Zo krijg je meer impact met minder moeite.

Wat Gods roeping is voor jouw leven en welke stappen jij kunt zetten om jouw loopbaan- en levenskeuzes daarbij te laten aansluiten. Daardoor groei je in krachtig persoonlijk leiderschap.

Hoe je op een integere en inspirerende manier mensen meekrijgt in veranderprocessen. Hierdoor ga jij jouw invloed vergroten.

Welke strategieën je helpen om jouw veeleisende functie altijd vol energie en bevlogenheid te doen, volgens Gods principes van rust. Zo blijf jij langdurig vruchtbaar in Gods Koninkrijk.

creativebrandlab

Ik ben Tineke Wuister

> Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als coach. Ik heb me gespecialiseerd op leiderschapscoaching, en ben erkend loopbaancoach en stress- en burn-outcoach. Het is mijn missie om ambitieuze christenen op invloedrijke positie te coachen naar meer Kingdom Impact. En wel: altijd vanuit een gezonde basis van rust! Over hoe je kunt leven vanuit rust, met focus en vrijheid heb ik inmiddels drie boeken geschreven. 

> Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt, waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik beweeg me graag op het snijvlak van geloof, psychologie en (persoonlijk) leiderschap.

> Ik word enorm geïnspireerd door de Bijbelse personen Jozef en Daniël. Mensen die op een positie zitten waar ze volop verschil maken en dat doen vanuit hun relatie met de Allerhoogste. Ik wil jou graag inspireren om jezelf te zien als een Jozef en een Daniël en vanuit Gods perspectief te kijken naar jouw bijdrage en de mensen om je heen. Ik geloof dat jouw leiderschap daardoor toeneemt in kracht en focus

 

Als jij
jouw werkplek
binnen stapt,

breng je
de Heilige Geest
mee!

Wat anderen zeggen:

foto anne schipper

Anne Schipper

Directeur partijbureau ChristenUnie

Na 8 jaar gewerkt te hebben als directeur van een Omgevingsdienst was het tijd voor een nieuwe stap. Samen met Tineke heb ik nagedacht over mijn roeping, kwaliteiten en over de vraag: wanneer heb ik de meeste toegevoegde waarde in Gods Koninkrijk? 

Inmiddels heeft dit geleid tot verandering en ben ik aan de slag als directeur van het partijbureau van de ChristenUnie, een baan waarbij ik werk en persoonlijke roeping kan combineren. 

Tineke heeft op een professionele, open en positieve manier met me meegedacht en mij vragen gesteld die me verder brachten in mijn denkproces. Ik vind het een enorme plus dat ze geloof en werk weet te verbinden. 

foto mark van doorn

Mark van Doorn

Stadsleider Navigators Rotterdam

Tineke is kundig en wijs op het gebied van leiderschap en visie en weet op een eerlijke en vriendelijke wijze handvatten te geven. Ik heb van haar geleerd om niet elk gaatje zelf op te vullen, maar de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn te coachen om het zelf aan te gaan. Dat geeft mij rust en tijd voor mijn prioriteiten. 

Ik vond het fantastisch om met Tineke te werken. Ze is een wijze vrouw die ruimte voor je heeft en met je mee kan denken over wat er echt nodig is. Ze is echt, persoonlijk en tegelijkertijd professioneel. Daarnaast was ze ook biddend bij me betrokken en deelde ze indrukken die ze van God voor mij ontving. Super bijzonder! 

foto radka

Radka Kuijpers

Alg. directeur St, Het Terphuis

Ik voel me volkomen veilig bij Tineke. Ze heeft oprechte persoonlijke aandacht en trekt bij elke coachvraag die ik heb als het ware een tool uit haar rugzak, waar ik verder mee kan.  

foto egbert klein

Egbert Prins

Directeur basisschool 'De Levensboom'

Ik kan je het Kingdom Impact Programma van harte aanbevelen! Het geeft je diepere betekenis van leven met Vader, Jezus en de Heilige Geest. Het lukt Tineke om in een relaxte en veilige sfeer leiders uit diverse sectoren bij elkaar te brengen en te laten groeien in geloof en leiderschap. Dit zijn leiders met Kingdom Impact voor de wereld van vandaag en morgen. 

Wat levert het je op?

  • Jij groeit in Kingdom Impact. Je wordt ervaren in Gods stem verstaan voor jezelf, je leiderschap en de mensen om je heen. Je leert hoe je Gods wijsheid en inzichten kunt aanboren. 
  • Jij baseert je leiderschap op Bijbelse principes, waardoor je een dienende en tegelijk moedige leider bent. 
  • Je hebt helderheid over Gods roeping voor jouw leven en stemt daar je levenskeuzes op af.
  • Jij werkt volgens jouw kernwaarden, drijfveren en met jouw sterke punten. Dat geeft voldoening en zorgt voor excellentie.
  • Je hebt strategieën in handen om altijd vol energie en bevlogenheid jouw invloedrijke positie in te nemen èn daarnaast voldoende ruimte en aandacht te creëren voor je geliefden.

Kortom, jij ontwikkelt je als leider, zowel op professioneel als op geestelijk vlak. Je voelt je zeker en bekwaam. Zo ben je beter toegerust voor je huidige leiderschapspositie of kun je vol vertrouwen de stap zetten naar een andere positie. 

Is dat wat jij wilt? 

creativebrandlab

Hoe ziet het Kingdom Impact Jaarprogramma eruit?

Coaching

Het hart van het programma bestaat uit coaching, zodat jij elke keer uitgedaagd wordt om de volgende stap te zetten. 

Elke twee weken is er een coachmoment, in het volgende ritme: 

1 op 1 coaching-groepscoaching-mastermind

We werken samen aan jouw coachvraag op het gebied van Kingdom Impact leiderschap, rust en/of roeping. Ik spiegel, ik spar mee over jouw leiderschapsvragen, geef je nieuwe inzichten of out of the box ideeën. 

Kortom: ik ben je liefdevolle stok achter de deur. En jij komt (nu ècht) in beweging! 

Kingdom Impact Retreat

In deze tweedaagse Retreat krijg jij helder zicht op Gods roeping voor jouw leven. 

>> Wat heeft God voor jou in het komende levensseizoen?
>> Hoe kun jij hard werken lang volhouden, zodat jij langdurig vruchtbaar bent in het Koninkrijk van God?

De Retreat is een ervaring op een toplocatie. Even helemaal weg helpt je om afstand te nemen van je normale leven, waardoor je scherp krijgt wat ook weer echt belangrijk is.  

SPECIAL EDITION: RUST

In september 2022 is er een Special Edition van de Retreat die helemaal in het teken staat van rust. 

Profetisch Leiderschapsevent

Tijdens dit tweedaagse event groei je in profetisch leiderschap.

>> Wat heeft God te zeggen over jouw leiderschap of business? 
>> Hoe kun jij leren Gods woorden door te geven aan de mensen om je heen? 

Het event is inspirerend en praktisch. Je leert op een nieuwe en inspirerende manier naar jouw mensen kijken en hebt meer impact met minder moeite.

Online leeromgeving

Je krijgt twee jaar lang toegang tot de online Kingdom Impact training. Daarin vind je  inspirerende video’s en praktische opdrachten die jou helpen in je groei als leider. 

Strengthsfinder Assessment

Het Strengthsfinder Assessment for Managers helpt je om leiding te geven op basis van jouw sterke punten. Het levert vaak verrassende inzichten op en zorgt ervoor dat jij excelleert en de juiste dingen delegeert. 

2 live trainingsdagen

In de zomer een trainingsdag over ‘een leider naar Gods hart’.

In de winter een trainingsdag met over ‘excellent leiderschap’. 

BONUSSEN!

1. Mijn serie van drie boeken over leven vanuit rust, met focus en vrijheid:
LUCHT, ZICHT en ECHT

2. Twee online masterclasses met als thema’s: 

‘Delegeren’ en ‘Een burn-out voorkomen bij jezelf en je mensen’.

START

STARTDATUM

In het Kingdom Impact Programma ga ik een jaar met je onderweg, omdat echte verandering nu eenmaal tijd kost. Wil jij groei en doorbraak in je leiderschap? Stap dan zo snel mogelijk in! 

Wil je graag kennismaken, meer weten of even sparren of dit programma bij jouw situatie past?

Boek dan een Kingdom Impact Call via onderstaande knop. 

Veel gestelde vragen

In het Kingdom Impact Programma zit elke twee weken coaching. Dat is deels in een groep, omdat ik gemerkt heb dat mensen in soortgelijke posities elkaar enorm veel te geven hebben. Je kunt enorm veel leren van hoe anderen dingen aanpakken. De groep bestaat uit maximaal acht personen, zodat er voldoende aandacht is voor jouw proces. Elke zes weken is er een 1 op 1 coachgesprek. Daarin verdiepen we op jouw jouw persoonlijke coachvraag. 

Wil je alleen 1 op 1 coaching ontvangen, dan heb ik Kingdom Impact Diamond voor je. Een jaarprogramma met dezelfde inhoud, waarbij we elke twee weken individueel contact hebben. Interesse? Stuur me een berichtje via het contactformulier of boek een strategiegesprek om kennis te maken. 

Ja, dat kan. Het programma is zo ontworpen dat je op elk moment kunt starten. 

Als jij niet aanwezig kunt zijn bij de retraite of het leidersevent, dan ben je van harte welkom bij de eerstvolgende retraite of het eerstvolgende event. Laat het even op tijd weten, dan wordt jouw aanmelding automatisch doorgeschoven naar een volgende datum. 

Natuurlijk willen we graag live bijeen komen. Tegelijk willen we ons ook houden aan de geldende regels op het moment van de live events. Als dat betekent dat we niet bijeen kunnen komen, dan zoeken we een passende alternatieve oplossing, die ervoor zorgt dat je leerervaring zoveel mogelijk gelijkwaardig is. 

Ik snap dat je druk bent. Dat is misschien zelfs wel een belangrijke reden dat je meedoet met dit programma. Daarom heb ik ervoor gekozen veel van de kennis in de online training stoppen, die  jij op je eigen tempo en in je eigen tijd kunt volgen. Daarvoor kun je een half uur per week rekenen. 

Daarnaast is er elke 2 weken coaching, in de groep of 1 op 1. In de week van de Retreat of het Leidersevent ben je natuurlijk meer tijd kwijt, maar dat betaalt zich per direct uit, omdat jij in korte tijd enorme stappen zet en naar huis gaat met een concreet plan, waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. 

Reken dus concreet op 1 à 2 uur per week, exclusief de retreat, het event en de live trainingsdagen. 

creativebrandlab a

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke

 

Scroll naar boven