fbpx

Kingdom Impact Programma

Leer vanuit een invloedrijke positie Gods Koninkrijk verspreiden.

 Ben jij ondernemer, leidinggevende of bestuurder met een groot verlangen om Gods Koninkrijk te bouwen? Of heb je de ambitie om zo’n invloedrijke positie te bereiken?
 
  • Verlang jij ernaar dat Gods Koninkrijk door jou heen zichtbaar wordt, ook op de werkvloer, maar heb je eigenlijk geen idee hoe je dat doet?
  • Jij wilt je invloed vergroten, want je weet dat mensen meenemen een van de belangrijkste vaardigheden van een leider is. Maar hoe doe je dat op een integere en inspirerende manier?
  • Jij wilt graag precies werken volgens jouw design: jouw waarden, drijfveren en sterke punten. Jij wilt doen waar God je voor roept, maar soms vraag je je af of de plek en de manier waarop je nu werkt (nog) wel zo goed past.
  • Jij wilt leiden met energie en bevlogenheid èn ook privé aandacht geven aan wie je lief zijn. Maar je werk vraagt enorm veel van je. Burn-out raken wil je absoluut voorkomen, want het is juist je verlangen om langdurig vruchtbaar te zijn in Gods Koninkrijk.
creativebrandlab

Ik geloof dat wij, als zonen en dochters van de Allerhoogste, posities van invloed mogen uitoefenen in deze samenleving, zodat die meer en meer doortrokken wordt van Gods Koninkrijk. Juist op zo'n plek kunnen we velen tot zegen zijn!

Dus, stop met klein denken!

You are called for greatness.

Kom te voorschijn!
Sta op en schitter!

Laat je dagelijks vullen met Gods wijsheid en inzicht en wees die inspirerende leider op de plek die God jou toevertrouwt.

Wat ga je leren?

Je leert en wordt ervaren in Gods stem verstaan voor jezelf en de mensen om je heen. Voor moeilijke situaties en dagelijkse dilemma’s. Zo krijg je meer impact met minder moeite.

Je krijgt haarscherp wat Gods roeping is voor jouw leven en hoe jij jouw loopbaan- en levenskeuzes daarbij kunt aansluiten. Daardoor groei je in krachtig persoonlijk leiderschap.

Je leert op een integere en inspirerende manier mensen meekrijgen in veranderprocessen. Hierdoor ga jij jouw invloed vergroten.

Jij ontdekt hoe je jouw veeleisende functie altijd vol energie en bevlogenheid kunt doen, volgens Gods principes van rust. Zo blijf jij langdurig vruchtbaar in Gods Koninkrijk.

creativebrandlab

Ik ben Tineke Wuister

> Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als coach. Mijn specialisaties zijn leiderschaps, loopbaan- en stress- en burn-outcoaching. Het is mijn missie om ambitieuze christenen op invloedrijke positie te coachen naar meer Kingdom Impact. Maar altijd vanuit een gezonde basis van rust. Over hoe je kunt leven vanuit rust, met focus en vrijheid heb ik inmiddels drie boeken geschreven. 

> Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt, waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik beweeg me graag op het snijvlak van geloof, psychologie en (persoonlijk) leiderschap.

> Ik word enorm geïnspireerd door de Bijbelse personen Jozef en Daniël. Mensen die op een positie zitten waar ze volop verschil maken en dat doen vanuit hun relatie met de Allerhoogste. Ik wil jou graag inspireren om jezelf te zien als een Jozef en een Daniël en vanuit Gods perspectief te kijken naar jouw bijdrage en de mensen om je heen. Ik geloof dat jouw leiderschap daardoor toeneemt in kracht en focus

 

Als jij
jouw werkplek
binnen stapt,

breng je
de Heilige Geest
mee!

foto anne schipper

Anne Schipper

Directeur partijbureau van de ChristenUnie

Na 8 jaar gewerkt te hebben als directeur van een Omgevingsdienst en vond ik het tijd om een nieuwe stap te zetten. Samen met Tineke heb ik nagedacht over verschillende vragen. Wat is mijn roeping, hoe kom ik tot mijn doel, welke kwaliteiten heb ik, wat is er voor mij belangrijk in een baan en wanneer heb ik de meeste toegevoegde waarde in Gods Koninkrijk?

Inmiddels heeft dit geleid tot verandering. Ik ben inmiddels aan de slag als directeur van het partijbureau van de ChristenUnie, een baan waarbij werk en persoonlijke roeping gecombineerd kunnen worden. 

Tineke heeft op een professionele, open en positieve manier met me meegedacht en mij vragen gesteld die mij verder brachten in mijn denkproces. Ik vind het een enorme plus dat zij geloof en werk weet te verbinden. 

Wat levert het je op?

  • Jij groeit in Kingdom Impact. Je wordt ervaren in Gods stem verstaan voor jezelf, je leiderschap en de mensen om je heen. Je leert hoe je Gods wijsheid en inzichten kunt aanboren. 
  • Jij bent een inspirerende leider,  die weet hoe hij of zij mensen ontwikkelt en meekrijgt in veranderprocessen. 
  • Je hebt helderheid over Gods roeping voor jouw leven en stemt daar je levenskeuzes op af.
  • Jij werkt volgens jouw kernwaarden, drijfveren en met jouw sterke punten. Dat geeft voldoening en zorgt voor excellentie.
  • Je hebt strategieën in handen om altijd vol energie en bevlogenheid jouw invloedrijke positie in te nemen èn voldoende ruimte en aandacht te creëren voor je geliefden.

Kortom, jij ontwikkelt je als leider, zowel op professioneel als op geestelijk vlak. Je voelt je zekerder en bekwamer. Zo ben je beter toegerust voor je huidige leiderschapspositie of kun je vol vertrouwen de stap zetten naar een andere positie. 

Is dat wat jij wilt? 

creativebrandlab

Hoe ziet het Kingdom Impact Programma eruit?

Coaching

Het programma duurt een half jaar. Het hart van het programma bestaat uit coaching. Elke twee weken is er een coachmoment, in het volgende ritme: 

1 op 1 coaching-groepscoaching-mastermind

We werken samen aan jouw coachvraag op het gebied van Kingdom Impact leiderschap, rust en/of roeping. Ik spiegel, ik spar mee over jouw leiderschapsvragen, geef je nieuwe inzichten of out of the box ideeën. 

Kortom: ik ben je liefdevolle stok achter de deur. En jij komt (nu ècht) in beweging! 

Kingdom Impact Retreat

Tijdens de Retreat gaan we aan de slag met de thema’s roeping en rust.
>> Wat heeft God voor jou in het komende levensseizoen?
>>Hoe kun jij hard werken lang volhouden, zodat jij langdurig vruchtbaar bent in het Koninkrijk van God?

De Retreat is een ervaring op een toplocatie. Even helemaal weg geeft je de ruimte om afstand te nemen van je normale leven, waardoor je scherp krijgt wat ook alweer echt belangrijk is.  

 

Leidersevent

Tijdens het Kingdom Impact Leidersevent van 3 en 4 februari 2022 gaan we aan de slag met de thema’s: 

1.  Kingdom (profetisch leiderschap):

>> Hoe kun jij Gods stem verstaan voor jouw leiderschap? 

2. Impact (coachend leidinggeven).

 

>> Hoe kun jij mensen op een inspirerende en integere manier meekrijgen in veranderprocessen? 

Vergroot je impact door te investeren in je leiderschapsontwikkeling op professioneel en geestelijk gebied

 

Online leeromgeving

Je krijgt twee jaar lang toegang tot de online Kingdom Impact training. Daarin vind je  inspirerende video’s en praktische opdrachten die jou helpen in je groei als leider. 

 

Strengthsfinder Assessment

Het Strengthsfinder Assessment for Managers is een test die je helpt om jouw sterke punten in kaart te brengen en op grond daarvan je leiderschap zo in te richten dat jij excelleert! Het Assessment levert vaak verrassende inzichten op. 

BONUSSEN!

1. Mijn serie van drie boeken over leven vanuit rust, met focus en vrijheid:
LUCHT, ZICHT en ECHT

2. Een online masterclass met als thema: 

Gedragsverandering. 

START

STARTDATUM

Er start een nieuwe ronde van het Kingdom Impact Programma per 1 januari 2022. Er zijn nog 3 plekken beschikbaar. 

In het Kingdom Impact Programma ga ik een half jaar met je onderweg, omdat echte verandering nu eenmaal tijd kost. Wil jij van 2022 een jaar van groei en doorbraak maken? Stap dan zo snel mogelijk in! 

 

>> Wil je graag kennismaken, meer weten of even sparren of dit programma bij jouw situatie past? Boek dan een kennismakingsgesprek via onderstaande knop. 

Veel gestelde vragen

In het Kingdom Impact Programma zit elke twee weken coaching. Dat is deels in een groep, omdat ik gemerkt heb dat mensen in soortgelijke posities elkaar enorm veel te geven hebben. Je kunt enorm veel leren van hoe anderen dingen aanpakken. Dit is een kleine groep (maximaal vijf personen), zodat er voldoende aandacht is voor jouw proces. Elke zes weken is er een 1 op 1 coachgesprek. Daarin verdiepen we op jouw jouw persoonlijke coachvraag. 

Wil je alleen 1 op 1 coaching ontvangen, dan heb ik Kingdom Impact Diamond voor je. Een half jaar programma met dezelfde inhoud, waarbij we elke twee weken individueel contact hebben. Interesse? Stuur me een berichtje via het contactformulier of boek een strategiegesprek om kennis te maken. 

Ja, dat kan. Het programma is zo ontworpen dat je op elk moment kunt starten. In elk halfjaar zit een retreat en een leidersevent. 

Als jij niet aanwezig kunt zijn bij de retraite of het leidersevent, dan ben je van harte welkom bij de eerstvolgende retraite of het eerstvolgende event. Laat het even op tijd weten, dan wordt jouw aanmelding automatisch doorgeschoven naar een volgende datum. 

Natuurlijk willen we graag live bijeen komen. Tegelijk willen we ons ook houden aan de geldende regels op het moment van de live events. Als dat betekent dat we niet bijeen kunnen komen, dan zoeken we een passende alternatieve oplossing, die ervoor zorgt dat je leerervaring zoveel mogelijk gelijkwaardig is. 

Ik snap dat je druk bent. Dat is misschien zelfs wel  een belangrijke reden dat je meedoet met dit programma. Daarom heb ik ervoor gekozen om zoveel mogelijk van de kennis in de online training stoppen, die  jij op je eigen tempo en in je eigen tijd kunt volgen. Daarvoor kun je een half uur per week rekenen. 

Daarnaast is er elke 2 weken coaching, in de groep of 1 op 1. In de week van de Retreat of het Leidersevent ben je natuurlijk meer tijd kwijt, maar dat betaalt zich per direct uit, omdat jij in korte tijd enorme stappen zet en naar huis gaat met een concreet plan, waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. 

Reken dus concreet op 1 uur per week + de retreat en het event (beiden 2 dagen). 

creativebrandlab a

Interesse?

Geef je dan vandaag nog op!

Bij aanmelding voor 15 december kun je gebruik maken van 10% korting!

Er zijn nog 3 plekken beschikbaar.

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke

 

Scroll naar top