fbpx

Referenties

foto radka

Radka Kuijpers

Algemeen directeur St. Het Terphuis

Ik voel me volkomen veilig bij Tineke. Ze heeft oprechte persoonlijke aandacht en trekt bij elke coachvraag die ik heb als het ware een tool uit haar rugzak, waar ik verder mee kan.  

 

foto maria janke klein

Maria Janke

Ik heb deelgenomen aan de Kingdom Impact Retreat. Het was heel bevrijdend om de droom terug te ontvangen die God me al veel eerder gegeven had, maar die weer wat was weggezakt. Daarin heb ik ontdekt dat simpel denken nodig is om grote dingen te doen.   

foto egbert klein

Egbert Prins

Directeur basisschool 'De Levensboom'

Ik kan je het Kingdom Impact Programma van harte aanbevelen! ik heb daardoor leren leven en leidinggeven vanuit rust. Dat was me voorheen nooit gelukt. Daarnaast geeft het mij een diepere betekenis van leven met Vader, Jezus en de Heilige Geest. 

Met profetie en Gods stem verstaan had ik weinig ervaring. Inmiddels leer ik stapje voor stapje wat het betekent wanneer de Heilige Geest tot mij fluistert. Door deze intieme relatie met Vader groeit mijn vertrouwen op Hem, kan ik meer uit genade leven en daarvan uitdelen naar mijn omgeving. 

Het lukt Tineke om in een relaxte en veilige sfeer leiders uit diverse sectoren bijeen te brengen en te laten groeien in geloof en leiderschap. Dit zijn leiders met Kingdom Impact voor de wereld van vandaag en morgen. 

Samenwerken met Tineke vind ik heel prettig. Ze is toegankelijk, straalt rust uit en er is wederzijds vertrouwen, waardoor de gesprekken snel de diepte in gaan. Ik leer op identiteitsniveau en dat is super kostbaar! 

foto marieke meliesie

Marieke Meliesie

Residentie Orkest | Educatie

Ik liep aan tegen heel veel onrust, frustratie, zenuwen en over-verantwoordelijkheid. Het traject met Tineke heeft me veel bewustwording gegeven van de oorzaken en handvatten om ermee om te gaan en vooral heel veel te oefenen. Dat heeft ertoe geleid dat ik bewuster mijn keuzes maak en dat ik vaker uit mijn comfortzone stap en daar dan heel blij mee ben.

Ik vond het heel fijn om met Tineke te werken. Ze luistert goed naar waar je moeite mee hebt en waar je leervragen zitten en komt op die vlakken met heel praktische oefeningen, waar je meteen mee aan de slag kunt.

foto sander bac

Sander Bac

Directeur Thermische controle

Ik heb tijdens de Kingdom Impact Retreat duidelijk richting ontvangen. Ik vond het heel prettig om met Tineke te werken. Ze had een uitgebalanceerd programma voorbereid, dat goed in elkaar zat, op een toffe locatie met een mooie groep. Het was goed Bijbels onderbouwd, hier en daar aangevuld met wetenschappelijk context. De Retreat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Daarom stap ik verwachtingsvol het Kingdom Impact Programma in!

foto kim russ

Kim Russ

Eigenaar diëtistenpraktijk met meerdere vestigingen

Ik vond de Kingdom Impact Retreat fantastisch. De profetie die we ontvingen vond ik enorm tof. Daardoor zijn dingen weer aangewakkerd die wat stil zijn komen te liggen. Verder zit het programma gewoon supergoed in elkaar: door de terugblik ging ik heel dankbaar en verwachtingsvol dromen met God over wat er zou kunnen in vijf jaar. Dat werd vervolgens weer heel concreet omgezet in kleine stapjes. Ik heb veel praktische tips en handvatten ontvangen, waar ik echt mee verder kan. En de locatie was helemaal top!

foto mark van doorn

Mark van Doorn

Stadsleider Navigators Rotterdam

Tineke is kundig en wijs op het gebeid van leiderschap en visie en weet op een eerlijke en vriendelijke wijze handvatten te geven. Ik heb vooral geleerd niet elk gaatje zelf op te vullen, maar de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn te coachen om het aan te gaan. Dat geeft mij rust en tijd voor mijn prioriteiten. 

 

Ik vond het fantastisch om met Tineke te werken. Ze is een wijze vrouw die ruimte voor je heeft en met je mee kan denken over wat er nodig is. Ze is echt, persoonlijk en tegelijkertijd professioneel. Daarnaast was ze ook biddend bij me betrokken en deelde ze indrukken die ze van God voor mij ontving. Super bijzonder!

foto robin bulsing

Robin Bulsin

Voorganger Boei 90, Den Haag

De Kingdom Impact Retreat in drie woorden: bekrachtigend, bevestigend en richtinggevend!

foto aartje klein

Aartje Verschut

Invorderingsambtenaar

Ik ben zo dankbaar dat ik bij de Kingdom Impact Retreat was. Het was zo bijzonder. Ik ben nog aan het nagenieten, maar wel met veel bevestiging, ruimte, visie en zicht op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. 

foto anne schipper

Anne Schipper

Directeur partijbureau ChristenUnie

Begin 2021 had ik de behoefte om wat fundamenteler na te denken over de volgende stap die ik wilde zetten in mijn loopbaan. Inmiddels had ik 8 jaar gewerkt als directeur van een Omgevingsdienst en vond het tijd om een nieuwe stap te zetten. 

Samen met Tineke heb ik nagedacht over verschillende vragen. Wat is mijn roeping, hoe kom ik tot mijn doel, welke kwaliteiten heb ik, wat is er voor mij belangrijk in een baan en wanneer heb ik de meeste toegevoegde waarde in Gods Koninkrijk?  Vragen die ik natuurlijk wel vaker heb gesteld. Maar tijdens mijn gesprekken met Tineke is dit allemaal bij elkaar gebracht. Tineke heeft daarbij op een professionele, open en positieve manier meegedacht en mij vragen gesteld die mij verder brachten in mijn denkproces. 

Halverwege 2021 heb ik mijn traject met Tineke afgerond. Mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb hier rust bij gekregen en de antwoorden vormden een mooie basis om een nieuwe stap te zetten.  Inmiddels heeft dit geleid tot verandering en heb ik een baan gevonden waarbij werk en persoonlijke roeping gecombineerd kunnen worden. Per 1 september ben ik aan de slag gegaan als directeur van het partijbureau van de ChristenUnie.

Tineke heeft mij op een constructieve manier geholpen. Bovendien vind ik het een enorme plus dat zij geloof en werk weet te verbinden. Tineke, bedankt voor je professionele bijdrage!  

foto rianne klein

Rianne Wiltvank

Directeur Crescendo Kinderzorg

Ik ben meegeweest naar de Kingdom Impact Retreat en heb dit als heel waardevol ervaren. Ik was toe aan rust en lucht in mijn leven. Het voelde, na een bedrijfsovername samen met mijn man, alsof het water me aan de lippen stond. Het was moeilijk nog uit de rush te komen en in de rust te zijn. Er is zoveel werk: hoe kies ik wat prioriteit heeft? Hoe bouw ik weer rust in? Ik voel me door God op deze plek gezet, maar hoe word ik een leider zoals Jezus? 

Ik reed naar huis met een vrede die ik al een lange tijd niet meer gevoeld heb en met bijzondere ervaringen in Gods nabijheid. Als je echt de tijd neemt om stil te worden en te luisteren, dan spreekt God zo helder en duidelijk. Zo bijzonder om mee te maken. 

Ook de 1 op 1 coachmomenten met Tineke hielpen enorm. Haar begeleiding is persoonlijk en op maat. Ik stap het Kingdom Impact Programma het komende half jaar dan ook vol verwachting in, met een groot verlangen naar wat God nog meer wil gaan doen en ingeven. 

arieke van liere

Arieke van Liere

Programmamaker en presentator

Het programma ‘Ontdek je Missie’ is de investering in jezelf dubbel en dwars waard, omdat de training ‘hands-on’ is en je direct resultaat merkt. Als creatieve vlinder heb ik het als zeer waardevol ervaren om heel praktisch en gestructureerd met mijn toekomstplannen aan de slag te gaan. Tineke is een mooi mens met de bijzondere gave om vragen te stellen die vicieuze cirkels en vastgeroeste denkpatronen kunnen doorbreken. Hierdoor durf ik nu vol zelfvertrouwen te zeggen: ik weet waar ik sta, wat ik te geven heb en waar ik naartoe werk. Bedankt Tineke! 

marin vierkant

Marin Dijkhuizen

Musicalactrice in opleiding

Werken met Tineke was ontzettend fijn! Ze straalt een vorm van rust, vertrouwen en professionaliteit uit. Alles wat even dwars zat in mijn hoofd kon ik bij haar kwijt. Ze luistert heel fijn/goed en kan dan ook weer structuur ‘in de chaos’ brengen. Het gesprek blijft open, ondanks soms moeilijke onderwerpen. 

Ik heb enorm veel inzicht gekregen in hoe ik slimme keuzes kan maken, waardoor ik weer meer energie heb, lekkerder in mijn vel zit en mijn ‘blije ei’ weer grotendeels terug is. Ik ervaar nu veel meer rust in de dingen die ik doe en wil ondernemen. 

foto willemien

Willemien van der Woude

Directie assistant en office manager

Ik heb veel meer zekerheid over wat ik kan. Dat staat nu zwart op wit! Ik snap nu waarom ik niet in mijn eerdere baan kon floreren en wat ervoor nodig is om dat in de toekomst te gaan doen. Ik heb inzicht in mezelf gekregen en weet wat ik breng bij een volgende werkgever.

Het is heel fijn om met Tineke te werken. Ze is professioneel en toegankelijk. De gesprekken met haar hebben me echt verder geholpen en duidelijkheid gegeven door het hele traject heen. Je merkt goed dat Tineke ook verstand heeft van stress en burn-out. Ik vind het een gebalanceerd programma dat rust en overzicht geeft èn op een leuke manier uitdaagt.

foto hilde

Hilde Blijenberg

Management assistent

Ik had al diverse online workshops gevolgd en boeken gelezen over je bestemming, je dromen, je talenten, maar had nog steeds geen idee waar ik moest beginnen. Het was duidelijk: ik had iemand nodig! Toen hoorde ik over ‘Ontdek je Missie’ van Tineke.

Wat een mooie zoektocht is dat! Sommige opdrachten zijn heel diepgravend, andere juist super praktisch. De (online) gesprekken met Tineke bieden veel ruimte voor overleg en sparren en Tineke heeft veel expertise als loopbaancoach. Ze weet feilloos de puntjes op de i te zetten. Waar ik zelf maar aan bleef modderen, heb ik zoveel duidelijkheid gekregen.

Het zetten van deze stap is voor mij essentieel geweest. Samen met Tineke ben ik op zoek gegaan naar de rode draad in mijn leven om zo mijn bestemming te vinden. Sta op en schitter, dat is mijn wens.

Ik kan iedereen die zoekt naar meer zicht in je carrière of zelfs je vrijwilligerswerk dit traject adviseren. Het is absoluut de investering waard om Tinekes expertise aan jouw zoektocht toe te voegen!

angela siesling

Angela Siesling

Staff member international office

Ik vond het hele proces heel waardevol. Door kleine inzichten en stapjes kom je als vanzelf tot samenhangende, grote inzichten. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en veel meer zelfvertrouwen gekregen. 

Het werken met Tineke was top. Ze wijst dingen aan die eigenlijk heel logisch zijn, maar die toch iemand een keer moet zeggen, zodat je tot inzicht komt. Ze legt makkelijk de vinger op de zere plek, zonder dat je er een vervelend gevoel aan overhoudt. Ze haalt met gemak de kern uit je boodschap. Het is ook superfijn dat Tineke zo goed is in het achterhalen van kwaliteiten en hoe deze je persoonlijkheid vormen, maar ook een aanwinst zijn op arbeidsgebied. Ik ben zeer tevreden!

ineke kolijn

Ineke Kolijn

Bewindvoerder

Ik heb het werken met Tineke als heel prettig ervaren. Ze heeft echt maatwerk geleverd. Allerlei dingen vielen op hun plek: wie ik ben, wat ik wil en wat voor werk daarbij past. Ik voel me veel rustiger en tevredener en zoek niet meer naar iets onmogelijks. 

Contact opnemen

Ik hoor graag van je! 

Ik ben Tineke Wuister.

Ik help leidinggevenden in het onderwijs om hun school burn-out vrij te maken, door coachend leiding te geven met de focus op vitaliteit en doen waar je goed in bent!

Scroll naar top