fbpx

Referenties

foto kim russ

Kim Russ

Eigenaar diëtistenpraktijk met meerdere vestigingen

Ik vond de Kingdom Impact Retreat fantastisch. De profetie die we ontvingen vond ik enorm tof. Daardoor zijn dingen weer aangewakkerd die wat stil zijn komen te liggen. Verder zit het programma gewoon supergoed in elkaar: door de terugblik ging ik heel dankbaar en verwachtingsvol dromen met God over wat er zou kunnen in vijf jaar. Dat werd vervolgens weer heel concreet omgezet in kleine stapjes. Ik heb veel praktische tips en handvatten ontvangen, waar ik echt mee verder kan. En de locatie was helemaal top!

Lees mee wat anderen zeggen over het samenwerken met Tineke en laat je inspireren en aanmoedigen om het zelf te ervaren! 

foto robin bulsing

Robin Bulsin

Voorganger Boei 90, Den Haag

De Kingdom Impact Retreat in drie woorden: bekrachtigend, bevestigend en richtinggevend!

foto aartje klein

Aartje Verschut

Invorderingsambtenaar

Ik ben zo dankbaar dat ik bij de Kingdom Impact Retreat was. Het was zo bijzonder. Ik ben nog aan het nagenieten, maar wel met veel bevestiging, ruimte, visie en zicht op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. 

foto anne schipper

Anne Schipper

Directeur partijbureau ChristenUnie

Begin 2021 had ik de behoefte om wat fundamenteler na te denken over de volgende stap die ik wilde zetten in mijn loopbaan. Inmiddels had ik 8 jaar gewerkt als directeur van een Omgevingsdienst en vond het tijd om een nieuwe stap te zetten. 

Samen met Tineke heb ik nagedacht over verschillende vragen. Wat is mijn roeping, hoe kom ik tot mijn doel, welke kwaliteiten heb ik, wat is er voor mij belangrijk in een baan en wanneer heb ik de meeste toegevoegde waarde in Gods Koninkrijk?  Vragen die ik natuurlijk wel vaker heb gesteld. Maar tijdens mijn gesprekken met Tineke is dit allemaal bij elkaar gebracht. Tineke heeft daarbij op een professionele, open en positieve manier meegedacht en mij vragen gesteld die mij verder brachten in mijn denkproces. 

Halverwege 2021 heb ik mijn traject met Tineke afgerond. Mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb hier rust bij gekregen en de antwoorden vormden een mooie basis om een nieuwe stap te zetten.  Inmiddels heeft dit geleid tot verandering en heb ik een baan gevonden waarbij werk en persoonlijke roeping gecombineerd kunnen worden. Per 1 september ben ik aan de slag gegaan als directeur van het partijbureau van de ChristenUnie.

Tineke heeft mij op een constructieve manier geholpen. Bovendien vind ik het een enorme plus dat zij geloof en werk weet te verbinden. Tineke, bedankt voor je professionele bijdrage!  

foto rianne klein

Rianne Wiltvank

Directeur Crescendo Kinderzorg

Ik ben meegeweest naar de Kingdom Impact Retreat en heb dit als heel waardevol ervaren. Ik was toe aan rust en lucht in mijn leven. Het voelde, na een bedrijfsovername samen met mijn man, alsof het water me aan de lippen stond. Het was moeilijk nog uit de rush te komen en in de rust te zijn. Er is zoveel werk: hoe kies ik wat prioriteit heeft? Hoe bouw ik weer rust in? Ik voel me door God op deze plek gezet, maar hoe word ik een leider zoals Jezus? 

Ik reed naar huis met een vrede die ik al een lange tijd niet meer gevoeld heb en met bijzondere ervaringen in Gods nabijheid. Als je echt de tijd neemt om stil te worden en te luisteren, dan spreekt God zo helder en duidelijk. Zo bijzonder om mee te maken. 

Ook de 1 op 1 coachmomenten met Tineke hielpen enorm. Haar begeleiding is persoonlijk en op maat. Ik stap het Kingdom Impact Programma het komende half jaar dan ook vol verwachting in, met een groot verlangen naar wat God nog meer wil gaan doen en ingeven. 

arieke van liere

Arieke van Liere

Programmamaker en presentator

Het programma ‘Ontdek je Missie’ is de investering in jezelf dubbel en dwars waard, omdat de training ‘hands-on’ is en je direct resultaat merkt. Als creatieve vlinder heb ik het als zeer waardevol ervaren om heel praktisch en gestructureerd met mijn toekomstplannen aan de slag te gaan. Tineke is een mooi mens met de bijzondere gave om vragen te stellen die vicieuze cirkels en vastgeroeste denkpatronen kunnen doorbreken. Hierdoor durf ik nu vol zelfvertrouwen te zeggen: ik weet waar ik sta, wat ik te geven heb en waar ik naartoe werk. Bedankt Tineke! 

marin vierkant

Marin Dijkhuizen

Musicalactrice in opleiding

Werken met Tineke was ontzettend fijn! Ze straalt een vorm van rust, vertrouwen en professionaliteit uit. Alles wat even dwars zat in mijn hoofd kon ik bij haar kwijt. Ze luistert heel fijn/goed en kan dan ook weer structuur ‘in de chaos’ brengen. Het gesprek blijft open, ondanks soms moeilijke onderwerpen. 

Ik heb enorm veel inzicht gekregen in hoe ik slimme keuzes kan maken, waardoor ik weer meer energie heb, lekkerder in mijn vel zit en mijn ‘blije ei’ weer grotendeels terug is. Ik ervaar nu veel meer rust in de dingen die ik doe en wil ondernemen. 

foto willemien

Willemien van der Woude

Directie assistant en office manager

Ik heb veel meer zekerheid over wat ik kan. Dat staat nu zwart op wit! Ik snap nu waarom ik niet in mijn eerdere baan kon floreren en wat ervoor nodig is om dat in de toekomst te gaan doen. Ik heb inzicht in mezelf gekregen en weet wat ik breng bij een volgende werkgever.

Het is heel fijn om met Tineke te werken. Ze is professioneel en toegankelijk. De gesprekken met haar hebben me echt verder geholpen en duidelijkheid gegeven door het hele traject heen. Je merkt goed dat Tineke ook verstand heeft van stress en burn-out. Ik vind het een gebalanceerd programma dat rust en overzicht geeft èn op een leuke manier uitdaagt.

foto hilde

Hilde Blijenberg

Management assistent

Ik had al diverse online workshops gevolgd en boeken gelezen over je bestemming, je dromen, je talenten, maar had nog steeds geen idee waar ik moest beginnen. Het was duidelijk: ik had iemand nodig! Toen hoorde ik over ‘Ontdek je Missie’ van Tineke.

Wat een mooie zoektocht is dat! Sommige opdrachten zijn heel diepgravend, andere juist super praktisch. De (online) gesprekken met Tineke bieden veel ruimte voor overleg en sparren en Tineke heeft veel expertise als loopbaancoach. Ze weet feilloos de puntjes op de i te zetten. Waar ik zelf maar aan bleef modderen, heb ik zoveel duidelijkheid gekregen.

Het zetten van deze stap is voor mij essentieel geweest. Samen met Tineke ben ik op zoek gegaan naar de rode draad in mijn leven om zo mijn bestemming te vinden. Sta op en schitter, dat is mijn wens.

Ik kan iedereen die zoekt naar meer zicht in je carrière of zelfs je vrijwilligerswerk dit traject adviseren. Het is absoluut de investering waard om Tinekes expertise aan jouw zoektocht toe te voegen!

angela siesling

Angela Siesling

Staff member international office

Ik vond het hele proces heel waardevol. Door kleine inzichten en stapjes kom je als vanzelf tot samenhangende, grote inzichten. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en veel meer zelfvertrouwen gekregen. 

Het werken met Tineke was top. Ze wijst dingen aan die eigenlijk heel logisch zijn, maar die toch iemand een keer moet zeggen, zodat je tot inzicht komt. Ze legt makkelijk de vinger op de zere plek, zonder dat je er een vervelend gevoel aan overhoudt. Ze haalt met gemak de kern uit je boodschap. Het is ook superfijn dat Tineke zo goed is in het achterhalen van kwaliteiten en hoe deze je persoonlijkheid vormen, maar ook een aanwinst zijn op arbeidsgebied. Ik ben zeer tevreden!

ineke kolijn

Ineke Kolijn

Bewindvoerder

Ik heb het werken met Tineke als heel prettig ervaren. Ze heeft echt maatwerk geleverd. Allerlei dingen vielen op hun plek: wie ik ben, wat ik wil en wat voor werk daarbij past. Ik voel me veel rustiger en tevredener en zoek niet meer naar iets onmogelijks. 

Contact opnemen

Ik hoor graag van je! 

Ik ben Tineke Wuister.

Ik help leidinggevenden in het onderwijs om hun school burn-out vrij te maken, door coachend leiding te geven met de focus op vitaliteit en doen waar je goed in bent!

Scroll naar top