fbpx

Rijd jij elke werkdag met tegenzin naar je werk?

Krijg nu haarscherp wat het unieke recept van jouw droombaan is, zodat jij energie krijgt van je werk in plaats van dat het alleen maar energie kost! 

In deze online training ontdek jij welke drie ingrediënten voor jou onmisbaar zijn in jouw droombaan!

tineke wuister
mockup

Herken jij dit?

Je zit niet op de juiste plek. Je merkt het aan alles. Het werk kost je energie. Je kunt er niet je hart en ziel instoppen. Het geeft je geen voldoening.

Je wilt zo snel mogelijk een andere baan. Liever vandaag dan morgen!

Je kijkt regelmatig op vacaturesites. Misschien wel dagelijks, om te zien of er iets tussen zit wat jouw aandacht trekt.

Maar eigenlijk heb je geen idee waar je precies naar op zoek ben! En dat maakt je zoektocht natuurlijk heel lastig! Als je niet weet wat je zoekt, weet je ook niet wanneer je het hebt gevonden …

Je wordt hier soms heel onzeker en onrustig van. Je blijft er over piekeren en komt geen steek verder.

Je hebt geen behoefte aan een enorm traject, maar wilt wel graag meer duidelijkheid. Zo moeilijk moet dat toch niet zijn?

Gelukkig niet! Het is alleen belangrijk dat je de juiste puzzelstukjes verzamelt, de juiste ingrediënten, waardoor jij het ‘recept’ van jouw droombaan kunt samenstellen. 

Weer scherp wat je wilt

Ik snap precies waar je bent. Ik heb ook op dit punt gestaan. Ik begon mijn carrière als docente Frans en kwam daar niet goed uit de verf. Ik wist op dat moment vooral wat ik NIET meer wilde, maar was een beetje kwijt wat ik dan WEL wilde. 

Kans dat je op de overlevingsstand hebt gestaan de afgelopen tijd. En dat is niet de beste basis om goede keuzes te maken. Overleven kan je stress of sleur geven en de enige manier om hier echt uit te stappen is om even afstand te nemen. Om weer met een frisse blik naar jezelf te kijken. 

Want jij hebt, misschien ergens onder het stof, kwaliteiten. En er zijn absoluut dingen die jou energie geven. Iets wat jouw hart raakt. En mocht het lukken dat weer haarscherp te krijgen, dan ben je ineens een enorme stap verder! Dan kun jij die baan gaan zoeken die jou energie en voldoening geeft en waar jij echt goed in bent! 

Het is mijn ervaring dat het proces enorm versneld wordt als je meteen met de juiste dingen aan de slag gaat. Dat scheelt je op termijn echt veel frustratie en tijd! En daarom nodig ik je van harte uit voor de online training ‘Schrijf in 3 stappen het recept van jouw droombaan’. 

tineke wuister

Dit levert de online training jou op

Na deze online training heb jij het unieke recept van jouw droombaan geschreven. Je hebt glashelder welke 3 ingrediënten voor jou onmisbaar zijn in een baan die helemaal bij jou past. 

Na de training heb jij haarscherp: 

Wat jou energie geeft.

Wat jouw hart raakt.

Waar jij supergoed in bent.

Deze drie ingrediënten vormen samen het recept van jouw droombaan! Want als deze elementen in jouw baan zitten, dan krijg je er energie van, ben je er goed in en doe jij waar je passie voor hebt. 

Heb je dit scherp, dan wordt je zoektocht een stuk leuker en makkelijker. Ook help ik je in de training om jouw ontdekkingen direct om te zetten in een geweldige CV en mega motivatiebrief. Jouw toekomstige werkgever hoeft alleen nog maar ja te zeggen…;)

Deze training kost normaal 
€249.

Je investering is NU: € 147

Dit is wat je krijgt:

i

Ingredient 1: Waar krijg ik energie van?

i

Ingredient 2: Waar ben ik supergoed in?

i

Ingredient 3: Welke pijn of passie raakt mij?

i

CV en motivatiebrief

bonus kansrijke beroepen

BONUS:

meest/minst kansrijke beroepen 2020/2021

Als jij blijft doen wat je tot nu toe deed, heb je kans dat je over drie maanden nog steeds zit waar je zit. Met waarschijnlijk heel wat meer frustratie en heel wat minder energie. Zonde toch?

Ik heb de afgelopen 15 jaar tientallen mensen begeleid richting een nieuwe baan.
Ik weet welke stappen jou gaan helpen.
Is dit jouw moment om in beweging te komen?

tineke wuister

Hey, ik ben Tineke.

Toen ik eindelijk onder ogen durfde zien dat mijn baan niet paste, heb ik zelf een loopbaantraject gedaan. Dat was een van de beste keuzes van mijn leven! Wat voelde ik me krachtig toen ik op mijn 28e mijn ontslag aanbood en aan de slag ging bij een training- en adviesbureau. Ik had zoveel meer energie, voldoening en plezier en voelde me als een vis in het water. Dat gun ik jou ook! 

Ik geloof dat het vaak nodig is om even afstand te nemen, om de tijd nemen om helder te krijgen wie jij bent. Jij bent het waard en de wereld is het waard dat jij de beste versie van jezelf geeft, want jij bent gemaakt om ergens verschil te maken. 

Mijn ervaring van de afgelopen 15 jaar heb ik omgezet in deze online training, waarbij jij helder krijgt wat het recept van jouw droombaan is. Simpel, leuk en lekker in je eigen tempo! 

Wat brengt deze online training jou?

Helderheid over deze drie onmisbare ingrediënten: wat jou energie geeft, waar jij supergoed in bent en wat jouw hart raakt.

Daarmee heb je het unieke recept voor jouw droombaan opgesteld.

Met dit recept in handen wordt het vinden van die baan een stuk makkelijker en leuker. Je weet nu namelijk precies waar je naar op zoek bent

Je zet je ontdekkingen direct om in een geweldige CV en een mega motivatiebrief, waarin jij voor je nieuwe werkgever haarscherp kunt verwoorden wie jij bent en wat jij te bieden hebt.

Je bent er helemaal klaar voor om vol vertrouwen een volgende stap te zetten!

Veel gestelde vragen

Heb jij het plaatje over wie jij bent en hoe jouw droombaan eruit ziet al helemaal scherp? Super tof! Maar misschien hoor jij bij de groep mensen die al wel hier en daar wat dingen scherp hebben, maar bij wie het toch niet lukt om dat om te zetten in actie. Het is alsof ze een aantal puzzelstukjes verzameld hebben, maar dat niet in elkaar krijgen om het plaatje scherp te krijgen. Een logisch proces kan je dan ineens wel veel helderheid geven en in beweging zetten! 

En waardoor komt dat? Vaak zie ik dat mensen al zo’n tijd ergens werken waar ze echt niet op hun plek zijn, dat hun energie superlaag is. Maar juist dan zou ik zeggen: ga ermee aan de slag! Je kunt wel blijven doormodderen en er dan over drie maanden aan onderdoor gaan. Maar dat gun ik je niet! Beter ga je nu op ontdekkingstocht, zodat jij over drie maanden misschien wel die droombaan hebt gevonden waar jij energie van krijgt! 

365 dagen lang. Dus nu kopen en op een later moment starten is altijd mogelijk!

Ja zeker! Dan kun je veel beter direct kiezen voor het online coachprogramma Ontdek je Missie. Daarin zitten 1-op-1 coachgesprekken, waarin ik je op weg help, met je meedenk, je help om knopen door te hakken en je liefdevolle stok achter de deur ben. Meer informatie vind je HIER.

‘Ik probeer het nog wel even zelf….’

En nu hoor ik je denken: “Ik ga het toch nog even zelf proberen”. Mag ik je dan iets vragen? Hoe lang probeer je er al zelf uit te komen? En wat heeft ‘zelf proberen’ je tot nu toe opgeleverd? 

Natuurlijk mag jij de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Maar je kunt ook besluiten om nu serieus aan de slag te gaan met je leven en de schipper op je eigen schip te worden. Grote kans dat er dan echt iets gaan veranderen. Ik zou je graag helpen en jouw proces in een versnelling brengen, waardoor je de juiste stappen gaat zetten en sneller komt op de plek waar je wilt zijn! 

tineke wuister
Scroll naar top