fbpx

Kingdom Impact Ondernemersprogramma

Groeien vanuit Gods rust

Herken jij je hierin?

  • Je bent christen ondernemer en je onderneming draait al even. Je bent dankbaar voor waar je nu bent èn tegelijk worstel je ook. Je weet even niet goed hoe nu verder.

Misschien heb je het gevoel dat je vastloopt en tegen een plafond aanzit, alsof de flow even zoek is. Het speelse, onbevangene van het begin is weg en het begint meer als een moeten te voelen. En dat valt je zwaar. Het levert je nog niet de vrijheid, de vreugde of de voldoening op die je had gehoopt. En het inkomen is ook elke maand weer spannend…

  • Waar je naar verlangt is groei, er serieus werk van maken en de juiste stappen zetten. Zodat je meer impact hebt en echt verschil kan maken op de plek en met de missie die God jou heeft toevertrouwd.

Je wilt groeien in inkomen en wellicht zelfs op een slimme en duurzame manier je business opschalen. Maar niet ten koste van jezelf, je relaties en je vrijheid. Je wilt groeien en Kingdom Impact hebben, maar wel vanuit Gods rust.

creativebrandlab

Ik geloof dat wij, als zonen en dochters van de Allerhoogste, posities van invloed mogen uitoefenen in deze samenleving, zodat die meer en meer doortrokken wordt van Gods Koninkrijk. Juist op zo'n plek kunnen we velen tot zegen zijn!

Dus, stop met klein denken!

Kom te voorschijn!

Laat je dagelijks vullen met Gods wijsheid en inzicht en wees die inspirerende ondernemer en leider op de plek die God jou toevertrouwt.

You are called for greatness.

Wat ga je leren?

We gaan met een groepje van zo'n 5-6 ondernemers negen maanden aan de slag.

Jij leert hoe jij je business kunt bouwen op Koninkrijksprincipes.

Je krijgt strategiëen in handen om naar het volgende level te groeien op een gezonde en duurzame manier, die bij jou past.

Je ontdekt hoe je Gods stem verstaat voor jezelf, je business en de mensen om je heen. Zo krijg je meer impact met minder moeite.

creativebrandlab

Ik ben Tineke Wuister

Ik coach christelijke ondernemers en leidinggevenden naar meer Kingdom Impact. 

Vanaf 2014 ben ik ondernemer. Eerst nog naast mijn baan bij Navigators waarin ik leiders in kerken trainde en coachte. Vanaf 2018 ben ik serieus gaan ondernemen en sindsdien is mijn onderneming jaarlijks met 150-200% gegroeid. Dat was eerlijk gezegd een hele puzzel. Ik wist vakinhoudelijk prima wat ik te brengen had, maar ik ontdekte dat ondernemen een vak apart is. 

Ik ben me daarin gaan verdiepen. Ik wilde de spelregels leren kennen en heb bewust besloten om samen met God te gaan ondernemen. Dat werd een mooi avontuur, waar ik als persoon en als ondernemer enorm door ben gegroeid. Ik ben het zelfs leuk gaan vinden. Graag geef ik door wat ik ontvangen heb!

 

Waar gaan we mee aan de slag?

Pictos op lichtgroen

1 [Persoon] Jouw onderneming kan nooit verder groeien dan jij. Je ontdekt wat jij in deze fase van jouw onderneming nodig hebt om door te groeien in identiteit, mindset, houding, kennis en vaardigheden als geliefd kind van de Vader.

2 [Propositie] Jij bent hier niet zomaar. Je gaat samen met God ontdekken wat Hij voor jou heeft in het komende levensseizoen en wie jij mag dienen op welke manier. Je gaat heldere keuzes maken in doelgroep en propositie. Je gaat leren hierin Gods stem te verstaan en op zijn principes te bouwen.

3 [Producten/diensten] Met jouw producten en diensten dien je jouw doelgroep. Hoe en waarmee lever jij de beste kwaliteit met de meeste impact? We gaan je huidige aanbod analyseren en optimaliseren, zodat jij de beste kwaliteit levert, maar ook op een slimme manier kunt opschalen.

4 [Positionering] Jij mag jouw heldere boodschap zaaien en God vertrouwen voor de oogst. We gaan leren op een heldere, wervende, aantrekkelijke manier te zaaien (marketing), God te vertrouwen en de oogst binnen te halen (sales).

5 [Leiderschap] Als jij wilt groeien, is het nodig om dingen uit te besteden of te delegeren. Je gaat samenwerken, je huurt mensen in of neemt mensen in dienst. Je ontdekt hoe je mensen meekrijgt in de visie die God jou gegeven hebt en hoe je op een positieve manier aanstuurt.

Wat levert het je op?

  • Jij groeit in Kingdom Impact. Je wordt ervaren in Gods stem verstaan voor jezelf, je leiderschap en de mensen om je heen. Je leert hoe je Gods wijsheid en inzichten kunt aanboren. 
  • Jij gaat ondernemen op basis van Bijbelse principes en gaat wandelen en Gods bestemming voor jouw leven. 
  • Je leert de spelregels van het ondernemen en speelt het spel op een manier die bij jou past. 
  • Je gaat met meer rust en plezier ondernemen. 

Kortom, jij ontwikkelt je als ondernemer en leider, zowel op professioneel als op geestelijk vlak. Je voelt je zeker en bekwaam. Je onderneming groeit, maar wel vanuit Gods rust. 

Is dat wat jij wilt? 

creativebrandlab

Als jij
jouw werkplek
binnen stapt,

breng je
de Heilige Geest
mee!

Hoe ziet het Kingdom Impact Ondernemersprogramma eruit?

Coaching

Het hart van het programma bestaat uit coaching, zodat jij elke keer uitgedaagd wordt om de volgende stap te zetten. 

 

Kingdom Business Retreat

De tweedaagse Kingdom
Business Retreat, waarin je samen
met God visie gaat
ontwikkelen voor je
onderneming. Je gaat
heldere focus kiezen en
plannen maken. 

Profetisch Leiderschapsevent

In dit tweedaagse event leer je Gods stem te verstaan voor jouw onderneming en Gods woorden doorgeven aan de mensen om je heen.

Online leeromgeving

Twee jaar lang toegang tot de online training Ondernemen met Kingdom Impact.

Strengthsfinder Assessment

Afname van het Strengthsfinder Assessment, zodat jij nog meer gaat ondernemen op basis van jouw sterke punten. 

Trainingsdag

Hierin staat ondernemen vanuit Koninkrijksprincipes en gebed voor je onderneming centraal.

BONUS!

Mijn serie van drie boeken over leven vanuit rust, met focus en vrijheid:
LUCHT, ZICHT en ECHT

START

STARTDATA

In 2024 kun je op drie momenten instappen in het Kingdom Impact Ondernemersprogramma: 

– 1 februari 2024
– 1 april 2024
– 1 oktober 2024. 

Wil je graag kennismaken, meer weten of even sparren of dit programma bij jouw situatie past?

Boek dan een Kingdom Impact Call via onderstaande knop. 

Veel gestelde vragen

Echt? Dan mis je een hoop moois! :) En dat is precies de reden dat ik gekozen heb voor een groepsprogramma, waarin we elkaar als groep verder op weg helpen. En ja, het goede nieuws: er zit ook 1 op 1 coaching in, waarin we verdiepen we op jouw jouw persoonlijke coachvraag. 

Als jij niet aanwezig kunt zijn bij de retraite of het Profetisch Leiderschapsevent, dan ben je van harte welkom om aan te schuiven bij de eerstvolgende retraite of het eerstvolgende event. Laat het even op tijd weten, dan wordt jouw aanmelding automatisch doorgeschoven naar een volgende datum. 

Ik snap dat je druk bent. Dat is misschien zelfs wel een belangrijke reden dat je meedoet met dit programma. Daarom heb ik ervoor gekozen veel van de kennis in de online training stoppen, die  jij op je eigen tempo en in je eigen tijd kunt volgen. Daarvoor kun je een half uur per week rekenen. 

Daarnaast is er elke 2 weken coaching, in de groep of 1 op 1. In de week van de Retreat of het Profetisch Leiderschapsevent ben je natuurlijk meer tijd kwijt, maar dat betaalt zich per direct uit, omdat jij in korte tijd enorme stappen zet en naar huis gaat met een concreet plan, waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. 

Reken dus concreet op 1 à 2 uur per week, exclusief de retreat, het event en de trainingsdag. 

creativebrandlab a

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke