fbpx

Profetisch Leiderschapsevent

Wil jij meer impact met minder moeite door Gods stem te verstaan voor jezelf, je leiderschap en je mensen?

Herken jij het volgende:

  • Je bent ondernemer, leidinggevende of bestuurder en je wilt groeien in Kingdom Impact leiderschap, maar je worstelt ermee hoe je dat in de praktijk kan vormgeven.
  • Je bent zoekende hoe je Gods stem verstaat voor jezelf en de mensen om je heen. Je gelooft dat dit een sleutel is tot echte verandering of meer focus en richting, maar vraagt je telkens als je iets ontvangt af: “is dit nou van God of is het van mezelf?”
  • Misschien heb je al enige ervaring met Gods stem verstaan in de kerk of privé, maar hoe zet je dat op je werkplek in?
  • Je zit in een fase van transitie (persoonlijk of in je bedrijf/organisatie) of je loopt vast. Je wilt graag visie en briljante ideeën van God ontvangen, maar mist de rust en de tools om hiermee aan de slag te gaan.
  • Je bent onderdeel van een bedrijfscultuur waarin kwetsbaarheid en bemoediging niet normaal zijn en daar wil je graag verandering in brengen. Maar hoe begin je woorden van leven uit te spreken, zodat de cultuur verandert en je mensen er weer zin in krijgen?
creativebrandlab

Veel christelijke leiders zoeken naar hoe ze hun geloof kunnen integreren met hun werk. Ze willen niets liever dan dat de kracht en het karakter van het Koninkrijk hun omgeving doortrekt. Maar hoe? Gods stem verstaan is hiervoor een enorm belangrijke sleutel ! Het is immers Zijn Koninkrijk en Hij wil je aanwijzingen geven in je leiderschap, waardoor jij meer impact hebt met minder moeite. Ook jij kunt groeien in het verstaan van Gods stem en daar gaat het Profetisch Leiderschapsevent je bij helpen.

Wat ga je leren?

Welke twee overtuigingen cruciaal zijn om Gods stem te kunnen verstaan.

Wat de zeven geheimen zijn van Gods stem verstaan voor jouw leiderschap.

Welke drie manieren er zijn om woorden van God uit te spreken over de mensen om je heen.

Wat de kracht is van een raak woord en hoe jij dat, in afstemming met de Heilige Geest, op zo’n manier kan brengen dat de ander het kan ontvangen.

tineke voor de groep klein

Tijdens het event ontvang je:

Op dag 1 kennis en oefenruimte om Gods stem te verstaan voor jouw leiderschap of business, waardoor je Gods visie en briljante ideeën voor jouw leiderschap gaat zien;

Op dag 2 kennis en oefenruimte om Gods woorden door te geven aan de mensen om je heen, zodat je woorden van leven gaat spreken, waardoor mensen opgebouwd en culturen veranderd worden.

Als BONUS ontvang je het boek 'Woorden van Leven - Profetie in de Praktijk' van Sander Wuister, die ook als gastspreker aanwezig zal zijn op dag 2.

woorden van leven mock up klein

Over mij

>> Ik ben Tineke Wuister, christelijke leiderschapscoach, met 15+ jaar ervaring in de coachwereld. Het is mijn missie om ambitieuze christenen te helpen om een invloedrijke positie in te nemen, zodat Gods Koninkrijk meer zichtbaar wordt. Ik ben auteur van drie boeken.

>> Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt, waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik beweeg me graag op het snijvlak van geloof, psychologie en (persoonlijk) leiderschap.

>> Gods stem verstaan en profetie is voor mij lang niet altijd vanzelfsprekend geweest. Zo’n 10 jaar geleden ben ik deze boeiende ontdekkingstocht gestart en dat heeft mijn relatie met God veel persoonlijker èn avontuurlijker gemaakt. Ik vind niets mooier dan andere mensen in Gods aanwezigheid brengen, omdat daar echte verandering plaatsvindt. Mensen vinden herstel, hoop, een nieuw perspectief. Ze hervinden hun identiteit in Jezus en gaan op grond daarvan krachtige keuzes maken. Ze leren Gods woorden van leven doorgeven en anderen bemoedigen. Kortom, ze groeien in Kingdom Impact. Geweldig!

>>Tijdens het Leidersevent zal mijn man Sander Wuister gastspreker zijn. Hij is auteur van het boek ‘Woorden van Leven, profetie in de praktijk’. Naast zijn baan bij een hightech bedrijf, geeft hij cursussen om mensen en leiders van kerken te activeren in profetie.

 

 

creativebrandlab

Leiderschap heeft per definitie iets profetisch. Jij neemt mensen mee richting een toekomst die jij al voor je ziet. Jij ziet en benoemt het potentieel in mensen en roept dat in ze wakker.

foto egbert klein

Egbert Prins

Directeur basisschool De Levensboom, Rouveen

Met profetie en Gods stem verstaan had ik niet veel ervaring. Inmiddels leer ik stapje voor stapje wat het betekent wanneer de Heilige Geest woorden tot mij fluistert. Door deze intieme relatie met Vader groeit mijn vertrouwen op Hem en kan ik meer uit Zijn genade leven en daarvan uitdelen naar mijn omgeving.

Wat levert het jou op?

 • Jij bent gegroeid in profetisch leiderschap. Jij weet precies hoe je visie en briljante ideeën van God kunt ontvangen en woorden van leven en bemoediging kunt uitspreken over de mensen in jouw omgeving.
 • Jouw woorden en indrukken zijn, geleid door de Heilige Geest, vaker raak en daarmee heb je echte gesprekken, van hart tot hart. Je hebt daardoor meer impact met minder moeite en beïnvloedt de cultuur op je werkplek op een positieve manier.
 • Jouw Kingdom Impact is gegroeid. Het karakter en de kracht van de Koning wordt steeds meer zichtbaar door jou heen. Jij groeit daardoor in (zelf)vertrouwen. Je groeit in moedig leiderschap en dat geeft je enorm veel voldoening en vreugde.

Is dat wat jij wilt?

tineke wuister

Wat en hoe?

Data en tijden

Het Kingdom Impact Leidersevent vindt plaats op donderdag en vrijdag 12 en 13 oktober 2023.  

Locatie

Het event wordt gehouden in 
Landgoedhotel De Holthurnsche Hof, in het prachtige Berg en Dal (vlakbij Nijmegen). 

 

Investering

De investering voor dit event bedraagt € 797*

De prijs is inclusief koffie/thee,
2 x lunch en 1 x diner. 

* Exclusief BTW

Interesse?

Schrijf je dan in via onderstaande knop.

Er zijn nog twee plekken beschikbaar.

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke