fbpx

Kingdom Impact Leidersevent

Versterk je leiderschapsskills en leer op jouw invloedrijke positie Gods Koninkrijk te verspreiden.

 
  • Ben jij CEO, directeur, ondernemer, leidinggevende of voorganger met een groot verlangen om Gods Koninkrijk zichtbaar te maken? Of heb je de ambitie om zo’n invloedrijke positie te bereiken? 
  • Verlang jij ernaar je geloof en je werk te integreren, zodat Gods Koninkrijk jouw organisatie gaat doortrekken, maar zoek je ernaar hoe dat er in de praktijk uitziet?
  • Vind jij het vaak lastig om God stem te verstaan voor jezelf en voor de mensen om je heen, terwijl je weet hoe belangrijk dat is om echt Kingdom Impact te hebben? 
  • Jij weet dat mensen meenemen in visie en veranderprocessen een van de belangrijkste vaardigheden van een leider is. Je wilt niet manipuleren, maar op een integere, inspirerende en Koninklijke manier invloed uitoefenen. Maar hoe doe je dat goed?
  • Jij wilt niets liever dan je mensen motiveren, ontwikkelen en het goud uit ze halen. Je wilt in je gesprekken met medewerkers een laagje dieper komen, maar je mist de tools om dat goed te doen.
creativebrandlab

Veel gelovige leiders verlangen ernaar dat Gods Koninkrijk door hen heen hun organisatie en omgeving gaat doortrekken en raken. Maar het is een zoektocht voor ze hoe ze het natuurlijke en het geestelijke kunnen verbinden en Kingdom Impact kunnen hebben. In deze zoektocht help ik je graag op weg. Ik geloof dat ook jij met de juiste vaardigheden en inzichten Kingdom Impact kunt hebben op de plek die God jou toevertrouwt! Dat is precies wat ik je tijdens het Kingdom Impact Leidersevent ga leren.

Wat ga je leren?

Dag 1 | Impact

Op deze dag staat coachend leiderschap centraal. Een manier van leidinggeven die prachtig aansluit bij de principes van het Koninkrijk en het karakter van de Koning.

Je leert hoe jij Koninkrijksprincipes kunt toepassen in de manier waarop je leidinggeeft en met je mensen omgaat.

Je leert op een integere en inspirerende manier mensen meekrijgen in visie en veranderprocessen. Hierdoor ga jij jouw invloed vergroten.

Jij krijgt tools in handen om je mensen te coachen naar een volgend niveau, om ze te motiveren en enthousiasmeren. Ze gaan groeien in verantwoordelijkheid, waardoor jouw bedrijf of organisatie gaat bruisen en jij meer tijd en ruimte krijgt voor jouw prioriteiten.

Dag 2 | Kingdom

Op deze dag staat profetisch leidinggeven centraal. Je leert afstemmen op de Heilige Geest voor jezelf, je werk en de mensen om je heen.

Je leert Gods stem verstaan voor jezelf, je organisatie en de mensen om je heen. Zo krijg je meer impact met minder moeite.

Je gaat oefenen met profetie, en woorden van leven spreken over anderen. Daardoor creëer je een cultuur van krachtige kwetsbaarheid, waarin mensen opgebouwd en bemoedigd worden en waarin God precies de dingen kan aanraken die spelen in hun levens.

Over mij

>> Ik ben Tineke Wuister. Ik ben christelijke leiderschapscoach, met 15+ jaar ervaring in de coachwereld. Het is mijn missie om ambitieuze christenen te helpen om een invloedrijke positie in te nemen, zodat Gods Koninkrijk meer zichtbaar wordt. Ik ben auteur van drie boeken.

>> Ik heb 12 jaar bij Navigators gewerkt, waar ik leiders heb getraind en gecoacht. Ik beweeg me graag op het snijvlak van geloof, psychologie en (persoonlijk) leiderschap.

>>Tijdens het Leidersevent zal mijn man Sander Wuister gastspreker zijn. Hij is auteur van het boek ‘Woorden van Leven, profetie in de praktijk’. Naast zijn baan bij een hightech bedrijf, geeft hij cursussen om mensen en leiders van kerken te activeren in profetie.

creativebrandlab

Kingdom Impact
wil zeggen dat
door jou heen
het karakter
en
de kracht
van de Koning
zichtbaar worden

foto mark van doorn

Mark van Doorn

Stadsleider Navigators Rotterdam

Tineke is kundig enwijs op het gebied van leiderschap en visie en weet op een eerlijke en vriendelijke wijze handvatten te geven. Ik heb van haar geleerd om niet elk gaatje zelf op te vullen, maar de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn te coachen om het zelf aan te gaan. Dat geeft mij rust en tijd voor mijn prioriteiten. 

Ik vond het fantastisch om met Tineke te werken. Ze is een wijze vrouw die ruimte voor je heeft en met je mee kan denken over wat er nodig is. Ze is echt, persoonlijk en tegelijkertijd professioneel. Daarnaast was ze ook biddend bij me betrokken  en deelde ze indrukken die ze van God voor mij ontving. Super bijzonder! 

Wat levert het jou op?

  • Jij leert en oefent met Gods stem verstaan en profetisch leidinggeven.
  • Jouw Kingdom Impact groeit. Dat wil zeggen dat door jou heen het karakter en de kracht van de Koning zichtbaar worden, maar ook dat jij je ontwikkelt tot een inspirerende leider die weet hoe hij of zij mensen op een positieve manier meeneemt in veranderprocessen.
  • Jij groeit in coachend leiderschap. Je hebt tools in handen om je mensen te helpen ontwikkelen en groeien. Jij weet precies wat jij kunt doen om het goud uit de ander te halen.
  • Kortom, jij ontwikkelt je in je leiderschap en in impact, zowel op professioneel als op geestelijk vlak.

Is dat wat jij wilt?

tineke wuister

Wat en hoe?

Data en tijden

Het Kingdom Impact Leidersevent vindt plaats op:  

donderdag 3 februari 2022 (9-21 u)

vrijdag 4 februari 2022 (9-17 u)

Locatie en groep

Het event wordt gehouden in 
Landgoedhotel De Holthurnsche Hof, in het prachtige Berg en Dal (vlakbij Nijmegen). 

 

Mocht de horeca nog dicht zijn, dan hebben we een uitwijkmogelijkheid naar een andere locatie. 

Investering

De investering voor dit event bedraagt € 847*

Je kunt je NU aanmelden met een korting. Meld je je aan vóór 16 januari, dan betaal je
€ 747.

De prijs is inclusief koffie/thee,
2 x lunch en 1 x diner. 

* Prijzen zijn exclusief BTW

Interesse?

Geef je dan vandaag nog op!

En maak gebruik van de € 100 korting!

Er zijn nog 6 tickets beschikbaar.

Ik ben aangesloten bij:

logo noloc
logo vesb

Contact opnemen

Leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Stel hier je een vraag of ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

Ik hoor graag van je!

Groetjes, Tineke

 

Scroll naar top