fbpx

Verlang jij ernaar leiding te geven zonder stress?

Je bent christen, leidinggevende en vindt het soms zwaar! 

In het 12 weken programma LEIDEN VANUIT RUST ga jij, met een groep leidinggevenden, jouw vitaliteit blijvend een boost geven. Ik help je te kiezen voor  focus, gezonde ritmes en helpende overtuigingen. 

tineke wuister
smartmockup leiden vanuit rust

Herken jij dit?

Je hebt stressklachten of bent misschien wel op weg naar overspannenheid of een burn-out.

Je werkt al een tijd te hard, je neemt te veel hooi op je vork.

Jij voelt je als leidinggevende overal verantwoordelijk voor. Focus, grenzen stellen, nee zeggen is lastig voor je.

Je hebt weinig tijd voor jezelf, terwijl je dat zo hard nodig hebt.

Je wilt het niet, maar klapt toch net iets te vaak je laptop open in de avond of in het weekend. Resultaat: te weinig echte aandacht voor je partner en kids.

Je vraagt je soms zelfs af: past leidinggeven wel bij me?

Je bent niet voor niets op deze plek gekomen! Weet je nog dat je juist hier verschil wilde maken? Maar daar heb je nu geen ruimte voor en daar baal je van. Het is tijd voor actie! 

Hoi, ik ben Tineke Wuister

En ik geloof uit het diepst van mijn hart dat God ons gemaakt heeft om van betekenis te zijn. Juist in jouw rol als leidinggevende kan dat super goed. Maar dat lukt alleen als jijzelf vanuit rust gaat leven en werken! En dat gaat, helemaal in deze periode, niet vanzelf!

Jij bent als leidinggevende je eigen instrument. Als jij instort, is dat ècht naar. Allereerst natuurlijk voor jezelf en je omgeving, maar ook voor je team en je organisatie/bedrijf.

In dit programma:

  • leer jij hoe jij langdurig veerkrachtig kunt zijn.
  • word jij uitgedaagd te ontdekken welke gezonde ritmes jou helpen om te werken en leven vanuit rust.
  • ontdek je verassende inzichten over wat God zegt over werken en rusten. 
  • ga je helpende overtuigingen en een stevig fundament bouwen.
  • leer je kiezen voor focus in jouw functie
  • ga jij die dingen doen waar jij goed in bent.
  • ga je nu echt delegeren en grenzen stellen.

Zo ben jij een inspirerend voorbeeld voor je team en voor je partner en kdis thuis. En kom je zelf weer helemaal tot leven! 

Dit alles vanuit bijbelse principes en vanuit mijn achtergrond als toegepast psycholoog en stress- en burn-outcoach.

tineke wuister

Hoe ziet het programma eruit?

ONLINE ACADEMY

In de online Academy krijg jij alle informatie die je nodig hebt. Met 10 modules vol inspirerende video’s, uitdagende challenges en praktische opdrachten. Je houdt een jaar lang toegang tot alle modules. 

 

COACHING

We starten met een 1 op 1 kick-off gesprek om jouw doelen scherp te krijgen.  

Elke twee weken is er een groepscall via zoom om al je vragen te stellen en met me te sparren. 

We sluiten ook weer af met een 1 op 1 gesprek, zodat jij met een helder actieplan verder kunt.  

COMMUNITY

In een Facebook groep kun je dagelijks je vragen kwijt en andere leidinggevenden spreken die met dezelfde thema’s bezig zijn. Zo inspireer en motiveer je elkaar. 

 

 

Dit ontvang je:

ONLINE TRAINING

2 x INDIVIDUEEL COACHGESPREK

5 x GROEPSCOACHING

COMMUNITY

DAARNAAST ONTVANG JE DEZE TWEE LEUKE BONUSSEN: 

lucht d omslag transparant

 

 

 

Mijn boek LUCHT bij jou thuis in de brievenbus! 

ebook versie mockup

Vers van de pers en nog niet eerder gepubliceerd: 

Mijn e-book ’21 krachtige coachvragen die jij vandaag nog aan je medewerk kunt stellen’ in je inbox!

tineke wuister

 

DIT ALLES HEEFT EEN WAARDE VAN:

€ 4500

 

JOUW INVESTERING IS NU: 

€ 2997

* Prijs is exclusief BTW. 

* Betalen in drie termijnen van € 1000 is ook mogelijk. Laat het me dan even weten. 


Startdatum: 26 april 2021

tineke wuister

Over mij

Ik ben enorm gepassioneerd om het beste uit jou te halen, zodat jij kunt gaan voor goud met jouw team.

  • Ik ben lang geleden mijn carrière begonnen in het onderwijs, als docente Frans en jawel, anderen iets leren zit er nog steeds in!
  • Daarna ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren en inmiddels ben ik al ruim 15 jaar werkzaam als loopbaancoach en stress- en burn-outcoach.
  • Daarnaast heb ik leiderschapservaring opgedaan in mijn werk bij LEF Navigators, waar ik ook jarenlang christelijke leiders mocht trainen èn waar ik coaches heb opgeleid.

Daarnaast heb ik leiderschapservaring opgedaan in mijn werk bij LEF Navigators, waar ik ook jarenlang christelijke leiders mocht trainen.

Als jij blijft doen wat je tot nu toe deed, heb je kans dat je over drie maanden nog steeds zit waar je zit. Met waarschijnlijk heel wat meer frustratie en heel wat minder energie. Zonde toch?

Ik heb de afgelopen jaren tientallen mensen begeleid richting meer vitaliteit.
Ik weet welke stappen jou gaan helpen.
Is dit jouw moment om in beweging te komen?

Veel gestelde vragen

Ik snap helemaal dat dat zo voelt. Maar als je zo klem zit, dan is het misschien juist wel tijd om aan je vitaliteit te werken. En dan zal ik je vertellen dat dit je juist gaat helpen om tijd te creëren, omdat je leert focussen, delegeren en grenzen stellen. Doordat jij goed voor jezelf gaat zorgen en gaat doen waar jij goed in bent, krijg je ook nog eens veel meer energie. 

Hou rekening met zo’n 2 à 3 uur. Daar zitten de coachsessies bij. Elke twee weken is er ook een nieuwe challenge, waarbij jij nieuw gedrag gaat uitproberen. Dat ga je gewoon in je dagelijkse ritme integreren. 

Het programma is echt bedoeld voor mensen die willen investeren in hun mentale gezondheid. Dat is volgens mij een van de beste dingen die je kunt doen. Zowel voor jezelf, als voor je omgeving en je werk. Hoeveel is het jou waard als jij weer lekker in je vel komt te zitten en weer die prettige baas en leuke papa of mama bent?  Dus ja, het is een investering, maar ik denk dat jij die dubbel en dwars waard bent. 

Daarnaast valt dit onder burn-out preventie. Een burn-out van 8 maanden, kost jouw werkgever zo’n € 80.000! Je kunt dus absoluut jouw werkgever vragen om deze investering (mede) te vergoeden of het uit je opleidingsbudget betalen. 

Ook is het mogelijk in drie termijnen te betalen. 

365 dagen lang. Dus nu kopen en op een later moment starten is altijd mogelijk!

De ervaring leert van wel. In Leiden vanuit rust werk ik vanuit het principe van ‘blended learning’. Dat houdt in dat jij 70% in de praktijk leert, 20% door middel van reflectie/coaching en 10% door training. Op deze manier lukt het het beste om wat je leert ook echt toe te passen in je dagelijks leven. Zo word je echt vitaler en duurzaam veerkrachtig. 

Om dit programma te doen heb je wel wat energie nodig. Dus als jij net in die burn-out zit en alleen maar rust aan je hoofd wilt, dan is dit niet het beste moment voor dit programma. Dan heb je meer aan iemand die je helpt om eerst maar eens op adem te komen.

‘Leiden vanuit rust’ is heel geschikt om te voorkomen dat jouw stressklachten uitgroeien tot een burn-out of om weer op te bouwen, als jij merkt dat je energie weer wat is toegenomen. Heb je specifieke vragen of dit programma in jouw situatie past, dan denk ik graag met je mee. Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

‘Ik probeer het nog wel even zelf….’

En nu hoor ik je denken: “Ik ga het toch nog even zelf proberen”. Mag ik je dan iets vragen? Hoe lang probeer je er al zelf uit te komen? En wat heeft ‘zelf proberen’ je tot nu toe opgeleverd? 

Natuurlijk mag jij de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Maar je kunt ook besluiten om nu serieus aan de slag te gaan met je gezondheid en voor jezelf te kiezen.  Grote kans dat er dan echt iets gaan veranderen. Ik zou je graag helpen en jouw proces in een versnelling brengen, waardoor je de juiste stappen gaat zetten en sneller komt op de plek waar je wilt zijn! 

tineke wuister
Scroll naar top