fbpx

Energielek?
Ga voor een leven vanuit rust en een baan die vervulling geeft

Ik ben Tineke Wuister.
Coach voor loopbaan en stress- en burnout.

tineke wuister

Last van stress?

Ben jij aan het einde (en soms zelfs al het begin) van de dag zo ontzettend moe?

Heb je vaak een opgejaagd en gespannen gevoel?

Had jij nooit gedacht had dat het jou zou overkomen, maar ben je toch burn-out geraakt?

Wil je hier zo snel mogelijk vanaf?

En ben je bereid diepe lessen over jezelf te leren?

Niet op je plek?

Kost jouw baan je vooral energie?

Zit jij niet op je plek?

Geeft jouw werk je geen voldoening?

Heb je geen idee wat je dan zou willen of hoe je daar achter komt?

En wil je er wel serieus mee aan de slag?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik geloof dat het mogelijk is om vanuit passie & purpose verschil te maken in deze wereld.
Maar wel vanuit een gezonde basis van rust.

Ik help je graag jouw levensmissie te vinden en de droombaan die daarbij past.

Ik inspireer en help je om blijvend te kiezen voor rust en regie, zodat stress verleden tijd wordt.

Wat kan ik voor je doen?

Stress- en burn-outcoaching

Ik help je om vanuit rust te gaan leven. Jij gaat de regie terug pakken, zodat jij weer lekker in je vel zit en op een gezonde manier met energie je werk te kunnen doen. 

Boeken

Laat je inspireren om te leven vanuit rust, met focus en in vrijheid. Of neem een kijkje in ‘Mijn Bullet Journal Inspiratie Boek’.

Loopbaancoaching

Ik help je jouw missie te ontdekken en je volgende stap te bepalen. Jij gaat vol vertrouwen de eerste stappen zetten richting werk dat energie, voldoening en plezier geeft. 

Juist nu

Ik merk dat deze corona-tijd veel dingen uitvergroot. Gevoelens van onvrede over je werk kunnen juist nu sterker worden. Stressklachten, die je misschien al eerder had, voel je nu veel meer of je werkdruk is zelfs enorm toegenomen. 

Corona en je loopbaan

Tegelijk kan ook onzekerheid juist nu een rol spelen. Is dit wel het moment om mijn baan te verlaten? ‘Ik mag blij zijn dat ik nog werk heb!’, hoor ik mensen zeggen. En dat klopt. Dit is zeker niet de tijd voor onbezonnen stappen of om zomaar wat te gaan doen. Tegelijk wil ik je op het hart binden om jezelf en je onvrede wel serieus te nemen. Een loopbaantraject kan je juist nu enorm helpen om niet zomaar iets te doen, maar met vertrouwen de juiste keuzes te maken. Zodat je op een gezonde manier toch in beweging komt. 

Corona en stress

Ook kun je het juist nu lastig vinden om aan te geven dat je stress ervaart of om je ziek te melden vanwege burn-outklachten. Komt er nog meer druk op je collega’s! En wat betekent dit voor je toekomst? 

Maar ondertussen voel jij je echt niet goed. Ik wil graag tegen jou zeggen: jouw gezondheid gaat altijd voor! Echt waar! Blijf niet doorrennen als je merkt dat het niet meer lukt. Daar wordt het alleen maar slechter van en daar bewijs je jezelf en uiteindelijk ook je werkgever (en je geliefden) een slechte dienst mee. Hoe eerder jij erbij bent met stress- of burn-outklachten, hoe sneller jij er weer bovenop bent. Dus neem jezelf serieus, luister naar je lijf en doe wat je moet doen

Wie ben ik?

Ik ben Tineke Wuister.
Enorm gepassioneerd om het beste uit jou te halen. Om een stukje met jou op te lopen op een kantelpunt in je leven. Als je even niet zo goed weet hoe nu verder. Omdat je op een plek bent beland waar je niet wilt zijn: een baan waar je niet happy van wordt of een stressvolle situatie. 

Verlang jij naar rust?

Verlang jij naar regie?

Verlang jij er ten diepste naar om op een gezonde manier te werken, op een plek waar jij jouw kwaliteiten kunt inzetten voor iets waar je trots op bent? 

Dan werk ik graag met je samen!

Ik heb zelf een loopbaanswitch gemaakt die me super veel heeft opgeleverd en waardoor ik zoveel meer energie en voldoening uit mijn werk en leven haal.

Ik heb zo vaak wanhopig naar mijn agenda gekeken en gedacht: hoe overleef ik deze week? Tot het moment waarop ik ging kiezen voor focus, voor gezonde ritmes en leerde vertrouwen op de signalen van mijn lijf. Dat gaf vrede en vrijheid. 

Ben jij er klaar voor? 

tineke wuister

Contact opnemen

Super leuk dat je contact met me wilt opnemen!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? 

Ik hoor graag van je en doe mijn best zo snel mogelijk te reageren. 

 

 

Scroll naar top