fbpx

Ontdek jouw missie!

In dit e-book geef ik je de vier stappen waardoor jij helder krijgt wat jij wilt en wat bij je past.

Zodat jij vol vertrouwen je volgende stap kunt zetten richting een baan die jou energie en voldoening oplevert en waarin jij echt floreert! 

ebook mockup boek

Hey, ik ben Tineke

En ik geloof dat jij en ik bedoeld zijn om iets moois toe te voegen aan deze wereld! Als jij ontdekt wat jouw missie is in het leven, waarvoor jij geroepen bent in het komende levensseizoen, dan kun jij met zoveel meer voldoening en plezier je werk doen! 

Zelf ben ik ooit begonnen als docente Frans. Daar voelde ik al snel dat het niet helemaal paste bij wie ik ben en ik besloot om een loopbaantraject te doen. Dat was een van de beste keuzes van mijn leven! Wat voelde ik me krachtig toen ik op mijn 28e mijn ontslag aanbood en koos voor de opleiding toegepaste psychologie. Ik werd enthousiast, had ’s avonds nog energie over en voelde me als een vis in het water. Dat gun ik jou ook! 

Weet je wat daarvoor nodig is?

>> Allereerst dat je kiest om hier de tijd voor te nemen.
>> En vervolgens dat je stappen gaat zetten waardoor jij jouw missie gaat ontdekken en leven. 

In dit e-book vertel ik je precies welke stappen dat zijn! 

tineke wuister
Scroll naar top