fbpx

Zo krijg jij jouw school burn-out vrij

In dit e-book geef ik je 3 krachtige strategieën die jij, als leiding-
gevende in het onderwijs, kunt inzetten om te bouwen aan een vitale school!

 

smartmockups ebook burnout staand
tineke wuister

Hey, ik ben Tineke

En in mijn rol als stress- en burn-out coach heb ik de afgelopen 15 jaar bovengemiddeld veel leerkrachten en docenten gecoacht. Ja, het onderwijs is een uitdagende omgeving. En ja, gelukkig zijn er knoppen waaraan jij kunt draaien om je school burn-out vrij te krijgen! 

Wij weten allebei hoe ellendig een burn-out is. Voor de persoon in kwestie, zijn omgeving, maar ook voor school. Er valt enorme winst te behalen als we meer preventief dan curatief gaan werken. En daarin speel jij, als leidinggevende, een sleutelrol! 

Maar hoe doe je dat dan? Waar let je op? Waar zet je op in? Wat zijn dan die knoppen? Op deze vragen geeft dit e-book antwoord. 

 

Warning: ik geef je geen simpele quick-fix. Daar is het veel te complex voor. En het gaat je ook iets kosten. Maar ik weet zeker dat wat het je gaat brengen vele malen kostbaarder is: voor jezelf, je school én je leerkrachten!

Scroll naar top